Jag var 3 år när jag blev våldtagen av min morbror och morfar samtidigt!  Mormor som då fungerade som mamma för mig kommer på dom och skriker rakt ut! Efter 4 månader dör mormor, 52 år gammal i hjärnblödning och jag får flytta hem till min alkoholiserade mamma.

Morbror fortsätter med sina övergrepp på unga pojkar som han jobbar med på olika båtar i Usa . Morfar anklagar sig själv för mormors död ,för det som hände och sörjer och gråter varje dag i 20 års tid tills han själv dör.

Trots ärrbildningar i livmodern som gjorde mig steril har jag förlåtit dom. Det som följde efter mormors död var fruktansvärt och jag anklagar både myndigheter och omgivningen som fanns runt omkring mig då för att de inte gjorde något.

Idag är jag nästan 50 år och min historia är så lång att jag skulle kunna skriva en triologi. Men i korthet så var jag 3 år och fick överleva på egen hand. När jag var 5 år kunde jag koka makaroner till mig och min mamma. Jag brukade väcka henne med nykokta makaroner på helgen någon gång på förmiddagen. Jag kunde inte klockan men visste att om jag räknade till 200 så var makaronerna klara och jag klättrade upp på diskbänken och gick runt på den för att nå allt. Idag har jag svårt för snabbmakaroner.

7 thoughts on “Makaroner ska koka i 200 sekunder.

  1. Jag vet inte ens vad jag ska säga, kan inte ens börja förstå hur ditt liv måste ha varit men är så ledsen för att du har haft det som du har. Jag hoppas verkligen du fått ljusa stunder många ggr i livet ändå och att framtiden på nåt sätt kan ge dig lycka för fan va du förtjänar det. Kram från en medmänniska ♥️

  2. Och här gråter jag- Gode Gud I himlen så fruktansvärt du hade det- skulle vilja ta ” lilla dig” och svepa in i en varm filt o säga att ” allt blir bra”- av nån anledning gjorde ditt inlägg oerhört ont i mitt hjärta,kanske för att jag själv växte upp ensam med en alkoholist till Mamma o sällan fick mat- dock aldrig utsatt för några övergrepp som barn. Är idag 60 nyss fyllda- men glömmer aldrig barndomen… Skickar dig varma kramar fulla med tröst och kärlek.Var rädd om dig kära du🙏❤️

  3. Hade gärna läst din bok om du skrivit en. Stackars stackars lilla dig ❤️ vilken fruktansvärd barndom.
    jag hoppas att du mår ok idag och att du kan känna lycka och glädje i vardagen.
    Många kramar

  4. Finner inga ord. Önskar bara att något av detta aldrig skulle ha hänt eller skulle behöva hända någon. Skickar så mycket energi och kärlek till dig som jag bara kan.

  5. Vill verkligen beklaga att du hade dessa monster runt dig när du var barn och så liten🥲 Hur har du klarat dig genom allt? Vi har en son som blivit våldtagen och han mår kass😔

  6. Du är verkligen en överlevare… Jag beundrar dina styrka och ditt mod och den fantastisk barn du var som hittar olika sätt att hjälpa och ta hand om dig själv och redan i tidigt åldern ta hand om din mor. Din berättelse berörd mig oerhört. Tack för att du delar din berättelse. Styrke Kram till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X