Sponsorer

Klockan 05.48 imorse körde han igång med ett erbjudande om 5000 kr för sex.
Då hade han inte en aning om vem han skrev till.
Vid halvtiotiden fick han svar och hans envägskommunikation blev tvåsidig.

Han bjöd in vårt konto att skriva via Snap istället för KIK och så fick det bli. När han såg att den som han ville köpa sex av var ett barn så blev narkotikan helt gratis.
Han ville bjuda på allt från Extacy till Kokain och undrade om barnet testat amfetamin intravenöst.

Med tanke på att han verkade ha ett sortiment i storlek med ett normalstort apotek så passade vi på att ringa till polisen för att berätta om vår planerade träff klockan tre.
Första samtalet gick iväg klockan 11.58.

När klockan närmade sig tre så började han strula. Då hade han svårt att få tag på en taxi. Alltså ville han att barnet skulle hoppa in i en taxi och åka ut till Rosengård för att träffa honom.

Barnet satt dock snällt kvar på centralstationen och väntade. Plötsligt hade han bokat hotell, skickat bokningen via snap och var på väg in till centralstationen i taxi. Vi ringde upp polisen för att meddela att vår knarklangare snart dyker upp på platsen.

Polisen verkade dock inte ha resurser att gripa in, alltså pep han iväg efter en något arg konfrontation.

Mannen är inte identifierad. Tips emottages tacksamt om vem han är.
Uppdatering lördag 17 juni: Nu har vi fått denna gädda identifierad. Tack alla ni som hjälpt till med det!
//Admin

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

 

69 thoughts on “Cashanddrugz från Rosengård (Napp #239) Malmö

 1. Alltså polisen hade inte resurser och åka… killen erbjuder/tjatar att bjuda på knark.. Han har knarkat själv så han tappat tänder!!!
  Mest dåligt att polisen inte kliver in, Dumpen erbjuder ju ett smörgåsbord..
  Den äckliga killen ska tas.. nuuuu!!!

  1. Maud, jag kan inte annat än att skriva under på allt du säger. Om inte det är högprioriterat vad fan är då prioriterat, det här är ju ett riktigt djävla as som kommer fördärva barns liv för all framtid som måste spärras in. Jag blir galen när jag ser detta😡😡

 2. Shit va bra jobbat Patrik & Sara. Ni ska ha en eloge för allt jobb ni gör. Grymt att ni inte låter han slippa undan direkt. Ni är säkert en hel bataljon bakom scenen så ni får tacka alla andra oxå. Grymt jobbat!!!!

 3. Äckligaste jäveln på Dumpen hittills! Vilken fullblodspsykopat. Stick härifrån ditt avskum. Återvänd aldrig, Arlanda och bron är stängd!

 4. Lilla lilla sjuka AS!
  Fy f*n vad ni är bäst, Sara och Patrik.
  Riktiga kärlekskrigare som inte viker sig för något! 🙏🏽❤️❤️❤️❤️❤️
  Tack! Ni hjälper till i läkningsprocessen.
  Att ni validerar alla oss utsatta och heller inte lindar in era ord i bomull vid era konfrontationer. Ger folk den respekt dem förtjänar (Oftast mycket mer skall sägas, av förklarliga skäl). Rättvisa och inget mer BS!
  All styrka och kärlek! Tack för att ni orkar föra denna kamp. Hoppas att det går att fylla på med lite ljus och glädje mellan varven, trots all skit ni bevittnar konstant.
  Fattar att det måste ta på krafterna.
  Ta hand om er❤️
  Kram

 5. Herregud, ni gör ett fantastiskt arbete. Men för gudsskull var rädda om er säkerhet. Var flera gånger orolig under klippet att han skulle slå dig Sofia.
  Jag hoppas ni får någon stöd för personlig skydd och säkerhet när ni konfronterar dessa individer. Var rädda om er. Det finns otroligt sjuka människor därute!.

 6. Den där måste tas om hand- och det NU! Livsfarlig för barn ju! Och dessutom aggressiv vilket kan sluta väldigt illa!!!

  1. Ja det hoppas jag VERKLIGEN att de gör😭😭Min väninnas syrra var sprutnarkoman- och hon sa alltid att man ger ALDRIG till Barn- under några omständigheter. Så jag hoppas han blir startlistan överallt det aset😭😭😭🤬🤬

 7. Så gränslöst farlig person. All heder till Sara och Patrik som stod upp mot en sådan aggressiv individ! Otroligt att inte polis möter upp och omhändertar gäddan, som tänkt riskera barnets liv med droger och övergrepp.

  Känn dig rökt din #%@ gädda

 8. Ett misslyckande för polisen att inte hänga på när ni tog kontakt. Ska vi få bort drogerna/skjutningar som alla vill och pratar om så vore väl detta ett ypperligt tillfälle att agera och på köpet skulle de få två flugor i smällen. Både droger och sex av minderårig.
  Istället får drogerna fortsätta säljas på bla snapchat.
  Verkligen dåligt!!

 9. Vilken äcklig och sjuk människa🤮🤮🤮 verkligen våltäktsman/ torsk/ knarklangare. Hur fasen inte polisen ”har resurser” när man behöver dem är helt sjukt då de minsann har 50 bilar då det är ngt statsbesök av oviktigare rang är ett stadsbesök av oviktigare rang. Nä så sjukt dåligt och ett kvitto på att samhället verkligen inte fungerar som det ska😭🫣jävligt ledsamt! Den där figuren ska sitta bakom lås o bom!!!!

 10. Tack för att ni gör allt för att ta fast alla dessa äckliga våldtäksmän! Det är dock skrämmande över hur många dom faktiskt är som är så jävla sjuka!!

  1. Håller med dig- och svaret är ju ett givet NEJ-det går inte att sjunka lägre😭😭

 11. Hoppas han vänner som han skulle hämta ser videon, Då lär de nog inte va vänner längetill, fruktansvärd människa må han aldrig någonsin komma i närheten av ett barn igen, Tycker synd om hans familj, känns som han har inga gränser o gärna går på barn i familjen

 12. Vilken sjuk jävel, blodet kokar!
  Hade velat strypa honom offentligt på valfritt torg.. men tyvärr, vi befinner oss i Sverige.

  Polisen i Sverige är för fan ett jävla skämt, killen hade 100% droger i väskan som skulle användas mot barn för sexuellt utnyttjande. Fy helvete, förlorar hoppet på det svenska rättsväsendet.

 13. Synd att inte polisen kunde komma!
  Detta är nog den absolut farligaste konfrontationen Sara och Patrik gjort.

  Vem vet vad han hade i väskan?? aInte alls otroligt att det hade varit ett vapen där.

  Bra konfrontation men ni får fan passa er för drogvärlden innefattar ju massa våld.

  Men mycket bra fiskat.

  En klart drogad gädda och jag tror han hade varit riktigt elak och dum OM han hade träffat ett verkligt barn.

  Han gav riktigt dåliga vibbar.

 14. Han skulle lika bra kunna haft vapen på sig, han var riktigt aggressiv.
  Undra hur många barn han förstört

 15. Herregud vilken aggressiv och fruktansvärd människa. Jag hade blivit livrädd och därför är det så himla fint att se att ni vågar. Vad hade vi gjort utan er? Tack för allt ni gör. Tack för att ni skyddar barn.

 16. Sara Patrik o gänget ni är bäst, hoppas ni håller er säkra man hör om så mycket sjukt speciellt på sistone..

  Jag skulle inte vara rädd för den här snubbens hot alls som en arg liten terrier, jag skulle inte se vilket gäng som skulle vilja försvara en gubbe som ville våldta ett barn.. dumpen har bara gjort det rätta.

  Super aggressiv.. hpppas han kan falla dit för drogerna iaf

 17. Det måste vara fundamentalt fel då polisen inte rycker ut på ett vandrande drogapotek ?????? javisst ja POLISEN måste ta fast så många fortkörare som möjligt så att staten får in sina pengar för att betala löner till alla muppar som sitter i regeringen och fattar VIKTIGA beslut, vad är viktigare än att skydda hjälplösa barn ???? Ni har bevisligen visat med ert jobb att det MÅSTE göras något nu för att få stopp på dessa SJUKA varelser så politiker dax att göra något för barnen i vårt samhälle annars tror jag att folk börjar ta hand om detta på eget vis och då är vi illa på det……. AGERA NU HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT BRUKA LITE ALLVAR…… Ni ”politiker” BORDE SKÄMMAS FÖR VARJE ANDETAG NI TAR, sista fundering sover ni gott om natten??????????????????????????

 18. Shit va besviken jag är på Malmö Polisen… De skiter alltså i sånna här tips?? Såg en Polis igår som va ute och shoppade i butiker med polisuniform och pistol på sig, tydligen viktigare att gå privata ärenden än att haffa kåta pedofiler med drogapotek på sig…

 19. Polisen hade inte resurser minsann, vilken chock. Den berömda frågan ”vad fan betalar vi skatt för?” är rätt relevant i sammanhanget. Arga tanter eller gubbar som skriver något ogenomtänkt på internet, fortkörare och andra milda förseelser jagar man med lampa och lykta för att sätta dit för några pinnar hit och dit i statistiken.

  Vad gäller denna gädda så är han nog värst hittills, droga ned ett barn och våldta. Fyfan.

 20. Där är ett exempel på en riktigt farlig förövare, (kolla bara hans andra domar) . Hoppas verkligen polis/rättsväsende tar detta på allvar, för han kommer inte sluta begå sexualbrott.

 21. Vilken sorglig utveckling vi har i lilla Sverige !
  Ju äldre man blir desto dystrare ser man på världen och människors destruktiva handlingar gentemot varandra och sig själva.
  Blir upprörd över att polisen inte har resurser till att hjälpa till i ett ärende som detta , själv så har man ju genom åren blivit stoppad & korsförhörd för man druckit en öl ute i solskenet , gått över vägen på landet och till och med för man haft röda ögon pgr av allergi.
  Kanske inte så konstigt att man ifrågasätter polisens prioriteringar ibland ?
  Sen blir det inte bättre att korkade människor slösar bort skattepengar på onödiga saker istället för att prioritera barnens utsatthet.
  (Borttaget av Admin)

 22. Tänk om polisen mött upp er där och sökt igenom hans väska!!! Det hade räddat flera barn från att ha blivit våldtagna och överdoserade med knark. Mycket farlig och sjuk människa.

 23. Sjukt att inte polisen ville skicka en patrull för att gripa honom. Bryr de sig inte?
  Pedofil + knarklangare uppenbarligen men de kan inte få fram nån för det? Hmm.

 24. Starkt jobbat Dumpen, imponerande hur ni konfronterade denna psykopat, livsfarlig man för barn, ynkligt att inte den s.k. polisen hjälpte till trots att han även är en narkotikalangare- den s.k. ”polisen” i Malmö ska skämmas!

 25. Sjuk sjuk jävel, gör mig spyfärdig. Och så otroligt dåligt av polisen att inte ta chansen att ta honom. Vad fan betalar vi skatt för…

 26. Usch vilken sjuk och obehaglig människa. Bra jobbat Dumpen, ni är så jäkla bra som skyddar våra barn.

 27. Helt sjukt att inte polisen hade resurser men när det handlar om att jaga bilister och fotbollsfans då minsan sätter de in allt de har. Jag är så imponerad över alla ni på Dumpen med Sara och Patrik som frontar utåt. Ni ska fan vara de som vinner ”Årsts hjältar” ”Årets civilkurage” ”Årets viktigaste personer” ”Årets medborgare” det ni gör är egentligen något som man ens inte skulle behöva tro att det finns så sjuka människor/gäddor. Dessa borde låsas in på en uttjänt oljeplattform mitt i Östersjön.
  TACK DUMPEN.

 28. Vidrigt….måtte han bli inlåst med nyckeln bortkastad. Såå jävla sjuk människa. Undra hur många barn som han redan träffat, erbjudit droger och våldfört sig på. FY FAN man blir skogstokig.
  TACK DUMPEN FÖR ATT NI FiNNS ❤️
  Och den polisstation som inte hade resurser att skicka….Tänk om och gör rätt nästa gång. Så här kan det inte få gå till. SKÄMS på er

 29. Helt ofattbart att polisen inte kunde assistera då de kunnat gripa den här mannen på bar gärning med väskan full av droger!
  Bättre tips än såhär kan de knappast få!

 30. den blicken säger allt.. haha asså vilken typ…

  ”Sjuka människor” snacka om projicering..???

  Blicken säger allt: Skyldig.

 31. Det enda som är värre än en pedofil är dom som även vill droga ner sina offer,som denna äckliga idiot hade som knep,för då råkar den stackars utsatta mycket värre ut,knarkare har inga som helst gränser för sitt beteende.äckliga pundarjävel..må faan ta dig till slut..Dumpen är det bästa som hänt detta landet sen 1968 då jag föddes,ni är underbara kämpar Sara & Patrik o era medarbetare..sluta aldrig med det ni kämpar för..

 32. Ni gör ett fantastiskt jobb.

  När jag år 2013 såg den Ryska motsvarigheten till Dumpen Occupy pedophilia and Occupy gerontophilia, grundat av Maxim Martsinkevich som tyvärr mördades i fängelset 2020 pågrund av sin kamp mot pedofiler, så önskade jag att en Svensk motsvarighet skulle komma.

  Och äntligen finns den.

  Ni är fantastiska.

 33. Vansinnigt av polisen att inte ha prio på detta . En total fara för samhället!!

 34. Redan 2008, som 17-åring, dömdes han för att ha våldtagit en vuxen man både analt och oralt vid ett flertal tillfällen. Han dömdes även för misshandel och utpressning mot sin dåvarande flickvän.

  Jag har svårt att se att en sådan här individ någonsin kommer att sluta begå sexualbrott. Tvärtom kommer det antagligen att eskalera tills någon mister livet pga honom.

  Det är för länge sedan dags att politiker och rättsväsende samarbetar för att skärpa och ändra relevanta lagar, och att polisen ges verktyg och resurser till att med kraft bekämpa den här sortens brottslighet!

 35. Hur många exempel skall Dumpen behöva producera innan samhället vaknar ?
  Vill hävda att det är tjänstefel av Polisen som inte ”hade resurser”.
  Nästa gång ni ringer dom så säg att ni kommer att skjuta personen så fort ni ser honom – då jävlar finns det resurser 😀 😀 :D.
  Stämmer in i kören – ni är helt fantastiska som gång på gång på gång lyckas få fram dessa asen i det offentliga !!!
  Är både medlem och har swishat.

 36. Denna personen är nog bland det värsta jag sett på eran sida. Ostabil och farlig för samhället snälla lås in honom!

 37. Bra av taxiföraren att neka honom 👍🏻
  Hoppas verkligen denna människa åker fast och blir inlåst för han är extremt farlig på alla sätt och vis. Usch 🤮

 38. My god så påverkad han var. Och så skulle han träffa ett litet barn och bjuda på knark och vem vet vad som kunde ha hänt. Hur kan inte regeringen reagera på denna typ av människor?!

 39. Tänker i mitt stilla sinne att det hade varit klädsamt om polisen varit lite aktiva och rensat bort en sån här farlig människa, inför kungabesöket. Hör nu hur helikoptrar svävar och inre Malmö är avstängt, idag finns det resurser vill jag lova. Men förra veckan var det tomt. Är besviken.

 40. Två blå menas att pedofilen måste ta två Viagra. Fy vilket äckel…

 41. Vilken jävla idiot fy fan alltså… tack för det ni gör. att ni orkar med sånahär stolpskott

 42. Usch vilket vidrigt kräk, droga och våldta barn🤢🤮obehaglig överlag och sen kalla er luffare…
  Skäms på polisen som inte kom!

  1. Ja det ær det verkligen Heder till sara og Patrik som vågade ta en sådan risk den dær helgalna mannen verkar vara kapabel till presis vad som helst
   vh Tommy

 43. Var missbrukare från väldigt ung ålder 13-23 år gammal iv h*ro*n (är dock ren och nykter idag sen nästan två år) men var jämt sånna här typer som försökta komma åt en, man var lätt offer som drogare och barn och bleb utsatt för så mycket hemskt. Det gör ont i mig att se detta och att polisen inte hänger på är katastrof, guld f*n värda är ni alla på dumpen!! Tack för att ni gör hela samhället en tjänst och outar sånna j*vla svin!!

 44. Jag är ledsen att säga att jag skulle nog suttit på kåken om jag mött denna äckliga parasit. En silverfisk är värd mer

 45. Det var länge sedan jag var så förbannad och upprörd som jag är nu efter att ha sett detta klipp. Detta är en varelse som absolut inte borde få gå lös. Att han dessutom försöker skrämma Patrik och Sara genom att skrika som en stucken gris, det är så typiskt för sådana som han. Jag hoppas verkligen att råttan sitter inom lås och bom nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *