Sponsorer

Reflektionen efter gårdagens konfrontation är inte utan en viss oro över hur det faktiskt är ställt med vårt rättssamhälle.

Under första samtalet med polisen igår (kl 11.58) så frågade vi ett flertal gånger huruvida man ville ha in bilder på mannen som uppgav sig inneha stora mängder narkotika som han ville bjuda vårt fiktiva barn på.
Mannen uppgav att han bedriver öppen natkotikaförsäljning via Snapchat.
Vi hade ett antal klara livebilder.
Polisen svarade att det räcker med ett signalement.

Vi kom överens om att vi skulle ringa 112 och uppge ärendenummer om det skulle vara någonting.

15.35 Vi ringer 112 för att meddela att mannen inom kort kommer att dyka upp på Malmö central.

15.56 Mannen dyker upp

15.58 En medarbetare ringer 112

16.01 Mannen springer iväg

21.32 Video och loggar publiceras på hemsidan

21.39 Vi får mannens identitet via en inringare

Med mannens identitet fastställd så kunde vi plocka fram hans domar.

2008 Våldtäkt. Mannen dömdes för sex våldtäkter. Han har med sax hotat sitt offer till livet. Tvingat honom att ta av sina kläder och krypa runt naken och säga att han inte kommer att överleva. Offret våldtogs analt och oralt med föremål och könsorgan vid sex olika tillfällen.

2008 Grov kvinnofridskränkning

2008 Utpressning

Fängelse 2 år och sex månader

2013 Grov misshandel. Mannen dömdes till grov misshandel som han med hjälp av köttklubba/hammare/kniv och tändvätska begått på en annan man som han sedan rånade.

2013 Rån

2013 Narkotikabrott

Fängelse 3 år

2013 Misshandel. Mannen begår ännu en misshandel. Straffet bakas in i ovanstående straff.

2015 Rån. Mannen tränger sig in hos en 73-åring som han håller frihetsberövad under natten. Han slår 73-åringen över knät med en hylsnyckel och rånar honom.

2015 Försök till bedrägeri

2015 Narkotikabrott

Fängelse 3 år och sex månader

2019 Villkorlig frigivning skjuts upp med 1 månad och 25 dagar. Han har under fängelsevistelsen dragit på sig 58 fall av styrkt misskötsamhet och 37 varningar.
13 fall av arbetsvägran, 9 fall av olämpligt beteende då han bla använt tillhyggen mot personal, 3 positiva drogtester, hot eller våld mot intagen, våld eller hot mot tjänsteman, 8 vägran att lämna drogprov, ytterligare tre hot eller våld mot tjänsteman.

2019 Grov misshandel. Mannen misshandlar sin flickvän och tar stryptag på henne. Han försöker pressa henne på pengar plockar fram en spruta med någonting som han säger är Fentanyl. Han sticker henne i låret och hon tror att hon kommer att dö till följd av injektionen. Hon blir medvetslös av innehållet men överlever.

2019 Olaga hot

Fängelse 2 år och 6 månader

Polisen hade alltså inte möjlighet att rycka ut och gripa in mot en uppenbart narkotikapåverkad man som bedriver öppen knarkförsäljning online.
Rättsväsendet känns lite..urholkat?

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

 

45 thoughts on “Cashanddrugz har varit med förr

 1. Alltså jag är så jävla besviken på Malmö Polisen, varför betalar vi ens skatt här??? Fy fan va dåligt. Jag brukar va stolt över Malmö Polisen men sånna här händelser gör att man blir så jävla arg och besviken, att de inte åker när de får sånna här tips, som ett gratis smörgåsbord, man tappar liksom förtroendet. Kan någon Polis förklara varför man sket fullständigt i detta tipset?? Det känns ju inte lönt att tipsa Polisen om nåt?? Vill de inte ha allmänhetens tips??

  1. Jag gissar på att dom inte vill samarbeta med dumpen för det skulle ju bli ett jävla liv då!?

 2. I detta fall är polisen ett stort skämt.
  Hur kan man inte ta en uppenbarligen livsfarlig människa på största allvar?
  Man bara struntar i det….fy fan

 3. Varför betalar vi DYRA skattepengar där en stor del går till POLISEN och dom gör inte vad dom ska i detta fall behöver dom bara åka ut och ta äcklet för Dumpen har redan gjort jobbet åt polisen, kanske KAPTEN KLÄNNING styr över dessa så kallade fallen som rör pedofili så därför händer det inte ett skit, DET RÄCKER INTE MED ATT NI (POLISEN) SKA SKÄMMAS NI MÅSTE TA TAG I DETTA NUUUUUUUUUUU……………………

 4. Nu är jag orolig för (minst) två saker. För polisens uppenbara likgiltighet när chansen att stoppa en grovt kriminell serveras på silverfat. (Just i det här fallet. Jag drar inte alla poliser över en kam).
  Men Sara och Patrik, ni måste tänka mer på er egen säkerhet. Den här konfrontationen kunde ha slutat illa. Var rädda om er. Ni är ovärderliga.

 5. Jag ringde polisen en gång i ett liknande ärende. Då fick jag till svar att du måste vara på plats och bevittna brottet du kan inte anmäla sånt du sett på internet. Polisen har spelat ut sin roll.

 6. Få saker gör mig så förbannad som myndigheter som inte sköter sina uppdrag!

  Har ni någon kontakt inom polisen som kan tas, på högre nivå?
  Var är kvällstidningarna? Det här borde väl ge ökning av lösnummer om något?
  Uppdrag granskning?
  Kalla fakta?

 7. Det är ju bortom pinsamt. Tilltron till polismyndigheten idag är lika med noll.

  Hur den här människan ens får vistas på gatorna bara det är en gåta.

 8. Men för helvete…….
  Vad är det för människa.
  Detta visar med all sin tydlighet att man behöver bygga om rättssystemet från grunden. Lås in förövaren tills den på ett trovärdigt vis kan bevisa sin moraliska och etiska förändring.

 9. Varför i hela helvetet går en sån som han lös i samhället? Blir mörkrädd för fan.

 10. En ond människa, ett monster! Han skall bort från gatorna! Mår illa! Hur kan en människa bli sådan?

 11. Hur kan såna här människor gå löst som tickande bomber sedan är vi förvånade när brott händer ?? Det är i ert ansvar myndigheter polis att skydda befolkningen eftersom vi inte ehar lika mycket o säga i detta !! Ta ert ansvar nu, man kan inte hålla på att släppa ut såna här människor speciellt inte vid upprepad brottslighet

 12. Fy fan såååå sjuk människa!
  Å potatismospolis ska man bara inte prata om!
  Går bra att komma 4 pers i piket när jag somnade på en bänk för jag hade druckit för mycket grogg!
  Gäller att inrikta sig på de enkla (Borttaget av Admin)!

 13. (Borttaget av Admin)
  Ett stort eloge till inringaren som kunde identifiera kräket så fort, och såklart ett stort tack för ert modiga arbete Sara, Patrik och co.

 14. Fy tusan vilket hemskt brottsregister han har.
  Inte ofta man önskar någon något ont men idag gör jag ett undantag ”snällt skrivet ”
  Hoppas karman biter dig hårt i baken ditt kräk.

 15. Vilken vidrig och hotfull typ!!! Och polisen är inte intresserad.. Nänä, men de får väl rycka ut då när nästa offer är ett faktum. Av alla svin ni filmat så kokar f*n blodet av det här kräket!! Hoppas han nu njuter av sitt ”kändisskap” – på Dumpen!!!!
  Patrik och Sara plus era medarbetare, ni gör ett fantastiskt jobb, var rädda om er.

 16. Så bra att han blev identifierad så pass snabbt …
  Man får ju hoppas att polisen förstår allvaret i sådana här situationer framöver, och att de lyssnar och agerar när de får rötäggen serverade av er som verkligen jobbar för barnens och samhällets bästa.

 17. Jag hoppas verkligen att Malmö polisen blev nedringda efter det här. Han verka ju vara en riktig psykopat, Usch

 18. Mannen utgör en livsfara för samhället och individer. Han bör låsas in för gott och aldrig släppas ut igen för att skydda människor från personer som honom.
  Man får hoppas att man inför förvaringstraff för återfallsförbrytare. DE BÖR HÅLLAS INLÅSTA FÖR ALLTID!.
  Tack för att ni visar att denna process måste påskyndas!

 19. Han tar nog första priset , nog den vidrigaste och sjukaste äckel ni redovisat. Med den bakgrunden borde han aldrig släppts ut igen, han skulle förvarats ensam i en cell med fulla restriktioner livet ut. Han är en psykopat i sin värsta form som aldrig kommer att bli bättre, en samhällsfara.

  1. Enda anledningen till att han inte ”flippade” som han grymtade är att Patrik inte backade en millimeter, han vågade inte göra något.

   Rätt feg knarkare, som tur var.

   Dumpen gör extrem samhällsnytta.

 20. Han är FARLIG !!!! Är inte vi medborgare värda att skyddas från sådana ? Vill bara inte ens tänka på det stackars barn som råkar ut för honom för det lär ske 🙁

 21. Det finns något som heter rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning som skulle passa en sådan här helt störd person. Om han skulle bete sig så som han gjort i fängelset skulle det mycket till, för att han skulle släppas fri. Att han friges trots beteendet är ju helt ofattbart. Vilken otäck typ!

 22. Så jäkla svagt av polisen. Får allt serverat. Kräket ska vara inlåst. Nu sprids iaf hans bild och gärningar.

 23. Klockren sociopat och drogpåverkad = allt kan hända. En tickande bomb som redan skadat många människor. Borde stå om detta i kvällstidningarna. Katastrof milt uttryckt.

 24. Du glömde skriva i slutet att han sökte efter ett barn samtidigt!
  Sjukt att såna här människor får gå lösa! Och att han dessutom bara fick 1 månad och 25 dagar extra för alla de brott och fel han gjorde när han satt inne. Fucking skandal

 25. Hur fan kan en sån här människa springa löst på våra gator… Overkligt icke agerande av polisen.. Känns fan hopplöst när man serverar psykopater på silverfat o dom inte bryr sig ett smack. Skrämmande hur Sverige förfaller…😪😪😪

 26. Det går inte längre! Vilken fullkomligt hemsk galning! Vad hade hänt om barnet funnits? Gör ont i hela mig av att tänka tanken. Finns det några vettiga personer i den kriminella världen så borde de rensa bort den här typen! Men om man lagligt får gifta sig med barn i vissa kulturer så lär de väl kanske inte bry sig?
  Skäms, polisen! Här hade ni chansen att göra ett gott jobb, varför inte?!?
  Sara och Patrik…NI måste va mer rädda om er! Tack för allt ni gör!

 27. Det är inte Polisen som är ett skämt, det är vart rätsväsende !!
  Hur kan ledande politiker låta detta fortgå, vad gör denna galning ute på våra gator?!
  Om och om igen samma sak, lås in dom !!

 28. Skandalöst av Polisen. Skandalöst av politikerna som låtit Sverige förfalla till ett u-land när de gäller kriminalitet. Super bra jobbat av Dumpen som vanligt och hoppas (Borttaget av Admin)

 29. Måste också slå ett slag för att det hade varit jävligt intressant att se politikerna debattera om dumpen.se och allt dess innehåll. En rejäl utfrågning, helst av de som gör jobbet där det skulle bli raka rör och ingen chans till att slingra sina svar.

 30. Han hade med stor sannolikhet drogat barnet genom injektion mot barnets vilja om han hade fått träffa ett riktigt barn, på samma sätt som han har behandlat den tidigare flickvännen enligt dom. Sen hade han våldtagit barnet. Han hade förmodligen även funnit nöje i att tortera barnet på samma sätt som han är dömd för tidigare. Han skulle nog hålla barnet frihetsberövad tills att han inte hade mer narkotika att injicera. Det skulle möjligen dessutom kunnat leda till barnets död, om han inte har erfarenheter tidigare angående upprepande drog-injektioner till barn som avser att göra barnet extra försvarslöst inför våldtäkter.

 31. Hans tänder är gulare än solen. Stackars Patrik och Sara som fick uppleva hans avskyvärda andedräkt, när pedofilen förtvivlat försökte bortförklara sig med samma typ av meningslösa fråga upprepade gånger ”är ni sjuka, är ni dumma, har ni psykos”. Det upplevs förmodligen som ett bra försvar om man har blivit korkad av sitt drogmissbruk. Var nog längesen som han knarkade bort det sista lilla vett som fanns kvar.

  Det var lite extra underhållande när den här lilla pedofilen upplevde att han behövde förställa rösten till att låta lite djupare, för att han själv förstår att vuxna upplever honom som fullständigt auktoritärs-lös, vilket antagligen är en anledning till varför han träffar barn. Vuxna och jämnåriga har alltid sett ner på honom. Han har inget att komma med i vuxna relationer så han våldtar barn som substitut.

  Han sprang som en trött liten råtta till slut. Passar bra till när mina popcorn är slut. Råttorna har nog finare tänder dock.

 32. En pedofil som han är, ful som ett skrynkligt bär, han tror att barn i honom blir kär, genom att droga dem och ge dem misär. Med Sara och Patrik fick han gräl. Sverige hjältar jag svär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *