En bild säger mer än tusen ord.

Denna bilden är hämtad från darknet.
På originalet är datorskärmen inte övertäckt eller kryssad.
Inte heller är snoppen blurrad.

Istället ligger en man med fullt stånd och tittar på en dokumenterad våldtäkt på datorskärmen framför honom.
Barnet som våldtas är en mycket liten pojke.
Den del av förövarens erigerade kön som inte tvingats in i barnet är plommonfärgat av trycket från pojkens kropp som pressats till bristningsgränsen.

Materialet är hämtat, beskrivet och maskat av anonym källa.
Lagbrottet i detta ligger alltså i ett barn som brutalt våldtas.
Och detta är inte på något sätt är det grövsta som cirkulerar.

Strömmen av övergreppsmaterial är jämn.
Pojkar, flickor och djur.
Ingen går säker.
Alla är potentiella offer.
När vi kommer upp i åldern så är det dock betydligt fler kvinnor som berättar om utsattheten.
Och betydligt fler som pratar om flickors utsatthet.

Nog för att det abstrakta kan vara svårt.
Små pojkar som växer upp och blir stora män.
Hur kunde en fullvuxen man en gång i tiden vara liten och försvarslös?
Men när andelen övereppsutsatta pojkar inte ligger långt efter andelen övereppsutsatta flickor i pedofilforum så kan man undra var männen sedan tar vägen i debatten?

Kan vi snälla börja prata om övergreppsutsatta barn, för att underlätta för alla (oavsett kön) att berätta?

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

23 thoughts on “Bild från darknet

 1. Det är så sjukt. Vad är det för monster där ute? Detta måste få ett slut.

 2. Hade jag möjlighet så skulle jag viga mitt liv åt att jaga dessa svin till världens ände 🤬 Stackars barn 😔😔

 3. Jag blev så otroligt illa berörd av denna beskrivning, som är den värsta sortens ondska, att jag blev fysiskt illamående. Min kropp reagerade så starkt att jag var nära att kräkas. Vågar inte skriva vad jag tycker att dessa ”människor” förtjänar eftersom jag då inte kommer få min kommentar publicerad.

 4. Jag hatar hatar hatar hatar hatar hatar detta, jag vill kräkas och gråta på samma gång 😭😭🤬🤬

 5. Kan inte med ord beskriva mitt hat mot dessa djur, måtte jävulen plåga dom långsamt 😈👿

 6. Darknet är ett skuggsamhälle uta insyn för dem som ska garantera våra barns säkerhet. Det som vi kan göra, och som Dumpen gör just nu, är att informera. Att ge pedofilen ett ansikte har en stark effekt som gör att vi kan relatera och visa att det här är på riktigt. Darknets ansiktslösa män med erigerade organ är en utmaning men om hela samhället blir medvetna vad som pågår måste det finnas lösningar att komma åt dom också.

 7. Äntligen någon som vågar visa upp verkligheten. Vi måste inse att när vi alla blundar för det verkliga eller ignorerar verkligheten så hjälper vi våldtäktsmännen på traven. De kan bara existera i skuggan av verkligheten eftersom det fortfarande är skamfyllt att våldta. Vi måste våga ställa frågor och i början kan det bli fel men vi MÅSTE ändå få igång en öppen debatt om barnvåldtäkt.
  – Hur kan vi försvara våra barn och dem sig själva?
  – Jämlikhet i all ära men känner du att du är jämlike med en barnvåldtäktsman och barn torterade?
  – Bör man åtnjuta lagens skydd och mänskliga rättigheter när man som människa om och om igen begår ”omänskliga” handlingar?
  – Pedofili är som addiction okurerbart: endast total abstinens ger dig en chans att undvika återfall. Bör vi tillåta kastrering och erbjuda det åtminstone till alla de våldtäktsmän som själva inte orkar längre och som önskar det?

  Som sagt: vi MÅSTE våga se verkligheten i ögonen om vi vill förändra. Kanada och Kalifornien försöker få igenom lagar som gör Pedofili lagligt – det känns som att det vore läge NU att få igång öppna debatter runtom i landet. Prata öppet med dina barn, vänner, chefer, kollegor.
  – Jättemånga pedofiler vill ha hjälp med att sluta fixera vid barn och våldtäkt men de är livrädda för att berätta. Vi måste ändra på detta OM vi verkligen önskar få bukt med detta.

  1. Ni som jobbar med detta tycker jag är kanon.
   Men det ni gör borde synas mer.
   Dumpen. se borde rulla på allas sidor på instagram, så att alla får upp ögonen för dessa kräk.
   Många vet inte att ni finns.

   1. Ett bra sätt är att dela deras posts/inlägg vidare till alla de vi följer på IG samt dela på fb och LinkedIn.
    Man kan också försöka påverka SvT gnm att mejla deras reportrar och hålla dem informerade…till sist kommer ngn att nappa och börja skriva om detta samhällsproblem. Allt detta gör jag och du är välkommen att också göra det ❤️

 8. Ja flatheten och oviljan att åstadkomma något radikalt är ytterst sorglig vad det gäller de mest försvarslösa. Hur kan människor begå övergrepp på någon överhuvudtaget och att det förekommer i sådan stor utsträckning är både skrämmande och deprimerande.

 9. Så länge det finns en efterfrågan efter denna typ av material så kommer det att produceras. Speciellt när det är, vad jag misstänker, stora pengar inblandade. Många människor verkar vara beredda att göra vad som helst för pengar.

  Så länge vissa människor blir sexuellt upphetsade av denna typ av material kommer det finnas. Antingen får man på något vis hindra denna typ av sexualitet eller kontrollera människors sexualitet. Kanske en utveckling av den empatiska förmågan skulle hjälpa……ser ingen lösning på problemet.

 10. I världen ingås 30000 barnäktenskap VARJE DAG.
  Att små flickor blir totalt söndertrasade i underlivet är den vanligaste dödsorsaken bland flickor 9-13 år.
  Här i Sverige är det åtminstone straffbart.
  Jag hoppas att det kommer en dag då barn blir fredade och bara får vara barn och inte offer för vuxna mäns snedvridna sexualitet.
  Tyvärr har svårt att tro att det blir så.

 11. Om han nu är så modig å stolt över att vara en pedofil så kan han väl visa sitt ansikte med? Nä.. för feg såklart..

  Normala människor vill inte våldta barn, det är en sjuk Störning inget normala går
  I gång på.

 12. Ren ondska! De dessa barn utsättes för är ”beyond comprehensibility”. Deras egen (barnens)sexualitet blir förstörd , då detta för evigt finns i deras undermedvetna. År, årtionden av terapi behövs för att bearbeta det dessa egoistiska svin utsätter värnlösa , osskyldiga barn för. Hur är det möjligt att njuta av att någon värnlös liten varelse lider.

  Dumpen tack för ert engagemang. Det ni gör är enormt viktigt, så viktigt så jag hittar inte ord. Må förövarna brinna i Gehenna.

 13. Vilka j…a vidriga as det finns!!! Vill spy o gråta samtidigt😭😭Stackars lilla barn💔💔Vi MÅSTE få till en lagändring i Sverige om att det skall vara olagligt att söka barn i sexuellt syfte-och straffen bör vara riktigt hårda! Dessutom skall de inte ha egna anstalter för sexualbrottslingar- gissa vad de snackar om i klunga…🤷‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X