Sponsorer

Vi tog en stund och satt i bilen för att spana på personen som vi skulle konfrontera. Han satt där i godan ro på en uteservering och drack sitt vin. Sittandes på uteserveringen tände han en cigarett och flipprade intensivt med telefonen. När barnets tåg närmade sig hällde han i sig sista klunken och gick mot perrongen.

Där mötte vi honom. Med 250 genomförda  konfrontationer så var reaktionen från denne gäddan i särklass den märkligaste. Med ett knyck på nacken och ihopsnörpt mun försvann gäddan genom järnvägsstationen och det kändes nästan om om vi kom och störde.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH

123 250 22 84 

 

21 thoughts on “Young dark/ung k*k/pikken (Napp #238) Lund

 1. Trist typ som inte ville ta ett snack! Han ville bara runka småpojkskukar, tvi fan !

 2. 👋 Han kanske ska sola mindre? Mer tomatfärgad än annat..

  O såklart ingen tanke på att en person under 18 är fel å träffa

 3. Märklig chatt, märklig man 🤔Det är oxå märkligt men jag känner igen denna person men kan inte placera vart jag råkat på honom.🤔🤔

  1. Jag vet inte hur jag hade kunnat behålla mitt lugn om jag hade haft detta svin som kollega

 4. Här vill jag skriva vad jag önskar honom, men det kan jag inte. Men det är inte några fina saker i alla fall. Vilket ÄCKEL! Bra jobbat dumpen.se som alltid.

 5. Han verkar helt fööörvirrad, kan inte föra ett vettigt samtal. ROSA shorts och häftig klippning. Undrar hur gammal denna pedofilen är ??? TVI

 6. Riktigt obehaglig snubbe. Bör låsas in permanent utan dagsljus. Smutsiga pedofil.

 7. Bra jobbat och samtidigt chockad och ledsen, gammal arbetskollega som var supertrevlig, nu har han dessutom bytt arbetsgivare för 1 månad sedan. Vad är det för fel i huvudet på folk. Chatten är ju skrämmande.

 8. Men gud förbannat, vilken äcklig liten gubbkärring! Feg,dessutom…Vågar inte ta diskussionen och verkar tro att han kan lösa problemet med att Dumpen dyker upp genom att snörpa ihop munnen och gnälla fram ”neee-eee!!”. Well, well….Det gick väl sådär, va?! Nu kan hela Sverige se honom och hans vidriga chatlog.
  Tack Dumpen! Ni är ovärderliga!

 9. Usch honom har jag mött. Han kunde inte öppna sin flaska med cider. Han bad mig om hjälp😂tvi tvi. Pedofiljäkel 😡

 10. Såg honom i Lund igår vid 7.35,stod och hällde ut vin vid en buske. Gick bakom honom då han gick samma väg som jag mot mitt jobb. Höll koll.
  Hade god lust att ropa ett och annat.

 11. När man hittar en man ”känner” i ett sammanhang som detta. Vad i helvete är det för fel på dig? Hur många offer finns i dina spår? Fy fan

 12. Den där är handelsresande i våldtäkt. Med sin side cut och rosa pyjamasbyxor ser han harmlös ut,men ack vad skenet bedrar 🤮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *