Jag var 12 år. Vi bodde i en väldigt liten by i Norrland. Mina föräldrar drack 7 dagar i veckan.

Jag fick kontakt med en granne som vi kan kalla Kalle. Jag hjälpte Kalle i garaget och med andra saker i utbyte mot en 50-lapp eller några läsk osv.  Jag kände en stor tillit till Kalle för han var den vuxna jag kände som inte drack och lyssnade på det jag sa… va jag ångrar mig idag…

En dag frågade han mig om jag någonsin hade haft sex,  jag var 12år så jag sa nej. Han frågade om jag ville testa och om jag ville med honom så skulle han vara mer försiktig än alla andra i min ålder. En trasig själ som jag var utan närvarande föräldrar nappade jag så klart. Det slutade med 3 års övergrepp tills andra runt omkring började fatta och flagga. Det blev en rättegång. Han fick 6 år men kom ut efter 2,5 år för gott beteende. Nu är jag 27, han åkte in när jag va 15, men jag mår fortfarande illa och får ångest när ett okänt nummer ringer min mobil.. han finns fortfarande i mina mardrömmar.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

5 thoughts on “Den snälle och trygga grannen

 1. Usch så ledsen man blir av att läsa sånt här💔 Förstår verkligen inte varför vuxna ska dras till barn,jag kommer aldrig förstå mig på det.. Barn ska få vara barn så länge dem vill❤️

 2. Det finns inget som heter ”gott beteende” i Sverige. Att sitta endast 2,5 år av 6 finns inte i Sverige. Nånting här stämmer tyvärr inte.

  1. Nej det heter villkorlig frigivning om du nu måste märka ord. Är siffrorna avrundade och personen spenderade en del tid i häkte är de inte konstiga alls på det sätt att historien skulle vara påhittad..

 3. Jag finner inte ord för din upplevelse, den vuxna som borde funnits där som ett extra stöd till dig.

  Att få rabatt för gott uppförande är skamligt djupt kränkande på många sätt. Det går inte rättfärdiga på andra sätt då det blir djupa sår för offer, men fängelsestraff går att sluta ge rabatt på!
  Skulle gärna se hårdare straff för alla sånna brott!

  1. 2/3 har varit praxis länge. Essentiell omständighet som förmodligen kräver en betydande ansträngning för att inte känna till dylikt inte läsa en tidning, se på tv, aldrig gått in på någon social media osv. Har man utfört minst en av dessa så borde man känna till det som Jaget och Affe säger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X