Sponsorer

Kurragömmagäddan hade bokat upp en våldtäktsdejt med någon som han trodde var ett barn. När han kom fram till platsen för att träffa barnet, kryssade han fram och tillbaka som en liten färja i reguljärtrafik. Han verkade inte ha för avsikt att stanna förrän han såg barnet.

Vi tröttnade dock på hans kurragömmalek. Alltså åkte vi ut och parkerade bilen i en buske i närheten av hans hus. Väl på plats bad vi fiskaren att säga till att det inte blir någon träff alls. När vi såg att han kom körande rullade vi efter och tog konfrontationen i lugn och ro utanför hans bil istället för ett standard-gäddlopp i staden.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Dumpens swishnummer 123 250 22 84

 

21 thoughts on “Kurragömmagäddan (Napp #236) Sölvesborg

 1. 100% vandrande pigham 🐽
  Istället för att ragga på barn så kan han ju alltid gå en fotokurs om han inte har något att göra tänker jag. Grodperspektiv vet man ju vad det är. Men litenelefantsnabelperspektiv var nåt nytt.

 2. Hahahahaha för den där snopp bilden…

  En 13 åring?? Inget tänk alls att det är för låg ålder för en gubbe?

  Du har ju verkligen skämt ut dig själv nu 🤦‍♀️

 3. ”Jag hade tråkigt” aha så man våldtar barn när man har tråkigt?? Vilken DUM ursäkt (Borttaget av Admin)

 4. Fattar fan inte hur många jävla idioter det finns alltså. Gång på gång kommer det nya trots att alla verkar veta om dumpen.se så fortsätter dom. Inte mycket bakom pannbenen där inte. Tack dumpen för det arbete ni gör. Mot #237

 5. 3888 dagar på Kik. Det var bara en impuls, jag hade ingenting att göra.

  Vem tror han att han lurar?

 6. NORMALT folk läser en bok, dammsuger, tvättar fönsterna… eller vad som helst – när de ”inte har något att göra”.

  Lär dig dammsuga din idiot. Jag är så sjukt trött på alla djävla, kåta och lågbegåvade människor som tror att de kan fiska barn och begå våldtäkter. Så trött och förbannad på att de tror sig har rättigheter… tar sig rättigheter att förgripa sig och våldföra sig på barn.
  Bidad är tiden 😈

 7. Lagom verklighets frånvänd när han vill bli tillsammans med en 13 åring och samtidigt frågar vad han tror föräldrarna hade tyckt. Ingen runtom hade accepterat det om de själva inte var lika sjuka..

 8. Men jisses Martin, jag har också tråkigt ofta. Jag jagar inte barn på Kik för det? 3800+ dagar???? Skammen i deras ögon när gäddorna fångas, och korthuset som dom har byggt upp ramlar ihop.
  (Borttaget av Admin)

 9. Svårt att tro att den kukbilden skulle göra en tonårstjej vild av åtrå. Ibland måste en få skratta mitt i eländet.
  Tack Dumpen för ert modiga, envisa och livsviktiga arbete för barns trygghet.

 10. 236 napp på under 3 år..? Undrar vad den riktiga siffran för sådana brott är..
  Fyfan! Och bra jobbat!

 11. Vilka krokodiltårar han fick. 🤮
  Han är bara ledsen för att han åkte fast..

 12. Väldigt märkligt att det aldrig ska hända igen efter att dom blivit påkommna!
  Jag är så nöjd med vad dumpen gör!
  Bra jobbat!

 13. Jag blir så irriterad på hur de försöker försköna sig själva hela tiden i hur de beskriver sig. ”Tränad” – öh, vart då? Gäddan ser ut som vilken medelbyggd snubbe som helst. Sedan när de ska försöka ge sig själva åldersrabatter och grejer med… Det allra mest korkade de tror på är väl ändå att 13-åringa tjejer som aldrig haft sex innan eller som har väldigt lite erfarenhet, skulle gå igång på en +30 snubbes fixering av sin egna snabel, bilder på den och hans beskrivningar av sex som hämtat ur porrfilmer. Eller ens att barn i den åldern skulle tycka att det vore jättehärligt att förlora oskulden till en 52-åring.

  Usch-ish, jag säger bara till dessa nötter: vakna upp ur er idiotiska fantasi och låt inte den få motivera er till att försöka förstöra livet på barn.

 14. Vilka lågt-begåvade idioter detta är man skäms att vara man…Lämna BARN ifred jla dårar/fåntrattar! Använd de två hjärnceller ni har till något vettigare INOM LAGENS RAMAR!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *