Nu har Dumpen AB haft sin andra två dagars kurs i personlig utveckling och verktyg för sorg. Personlighetstester som KASAM och Joharis fönster är några av arbetsmetoderna vi har arbetat med. Vi har även diskuterat kognitiva triangeln med intuition, verktyg för sorg, processtrappan, hälsokorset, delningar och mycket mer är vad som stod på schemat.

Vår handledare och samtalsterapeut Stella Rosenqvist ledde kursen som vanligt.

Vi fick information av tandhygienist Eva-Lotta Carlsson från FaceWellness som pratade om tandvårdsbidrag och om arbetet att sprida information om att tidigt upptäcka barn som utsatts för våld och övergrepp i tandvården. Hon delade även med sig av sitt volontärarbete i Zimbabwe.

Anne Nilsson som är en samhällsengagerad skribent, författare och PR-konsult med fokus på hållbarhet och livets goda kom förbi på lunch och berättade om sitt engagemang och signerade sina fina kaffeböcker som till kursens deltagare.

Annelie Wessman, Dumpenmedarbetare och den ofrivilliga författaren som vigt sin själ åt att hjälpa till i kampen för barns rätt att få vara just barn delade styrka och hopp i ett föredrag om hennes gripande självbiografi JAG ÄR ANNELIE – Bruten tystnad.

Under en av dagarna fick vi även besök av fyra motorcykelklubbar som befann sig i Enköping och ville visa sitt stöd för Dumpen och dess medarbetare. BRÖÖÖL MC Rootless, Haga Hogs MC, Destination Unknown MC och Garage 84 delar samma vision som Dumpen och bestämde sig även för att bidra ekonomiskt och passar på att uppmana andra klubbar att göra likadant.

Sara och Patrik besökte Players Inn i förbifarten för att passa på att tacka för Enköpings stöd och informera om Dumpens framfart.

Vi vill rikta ett JÄTTESTORT tack och den största guldstjärna till våra sponsorer där vi har Erica Thool och kocken Saman på Players Inn i Enköping för att vi fick möjligheten att utföra denna utbildning hos er. Fina lokaler, fantastisk lunch och grym fika. Proffsigare service hittar man inte ❤️

🌟ATD Fragnance Store Enköping
🌟Arken Zoo Enköping
🌟Sportringen Enköping
🌟Lekia Enköping
🌟Flora Blomsterhandel Enköping
🌟Almida Exklusiv choklad Örebro
🌟FaceWellness

Ni hjälper oss att göra det här möjligt ❤️

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI TACKSAMMA

1 thought on “Dumpens andra kurs är klar

  1. ”sprida information om att tidigt upptäcka barn som utsatts för våld och övergrepp i tandvården”

    Kan misstolkas till att man ska hitta de barn som har blivit våldtagna av tandläkaren.

    ”sprida information om hur man inom tandvården kan upptäcka barn som utsatts för våld och övergrepp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE NYHETER

sv Swedish
X