Sponsorer

Dumpen har haft fint besök!
Ett gäng MC-förare från tre olika klubbar som befann sig i Enköping stannade tillsammans med Garage 84 till för att uttrycka sitt stöd för Dumpen och för några av Dumpens volontärer som fanns på plats.

Besökarna var från

Bröööl MC Rootless

Haga Hogs MC

Destination Unknown MC

Garage 84

 

Dumpens samtalsterapeut Stella Rosenqvist och jag tvekade inte en sekund när de frågade om vi ville vara med på bild.

     
Garage 84 bjöd Dumpens volontärer på förrätt hos The Players Inn. Den var väldigt god.


En av klubbarna berättade att de vill bidra till Dumpens arbete för att få till en lagändring. De tycker, liksom Dumpen, att det ska vara straffbart att söka efter barn i sexuellt syfte. De andra klubbarna och garagesällskapet toppade med att de skänker lika mycket.
Så nu ser jag en möjlighet att utmana fler klubbar och sällskap att vara med och stötta Dumpens arbete.

Åsa Broing (som var besviken över att mc-hjälmen låg hemma)

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

9 thoughts on “MC Klubbar och Garage 84 stöttar Dumpen

 1. Riktiga män som stöttar dumpen, gud vad skrattretande alla fegisar som är modiga mot barn och så rädda för dumpen är.. skrattretande .. återställer hopp med folk som stöttar en organisation som går emot monster

 2. Bra jobbat Dumpen 🤜🏻

  Ett förtydligande så det inte blir misstolkning.
  Garage 84 är ingen klubb utan ett garagehäng 😎

  1. Hej Fredrik, blev precis informerad och såg din kommentar nu. Ser korrigeringen korrekt ut nu? Tack för förtydligande! 🙂

   //Admin Emil

 3. Jag är 32 år, alltid fått höra att jag låter som ett barn, eventuellt tonåring haha, de jag vill säga är att jag gärna ställer upp och hjälper er sätta dit pedofiler. Kontakta mig via mejl om jag skulle kunna hjälpa er på något sätt.

  Hej! Du (och alla andra som läsaer detta) som vill hjälpa till med något hos oss, skicka ett mail till [email protected] där du berättar lite om dig själv och vad du kan tänka dig att hjälpa till med. Vi hör av oss om eller när vi behöver få hjälp. Hälsar Admin Katta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *