Sponsorer

Besök gärna vår sponsor på http://fulltlass.se

Klarinetten har varit i kontakt med ett antal av våra barnkonton. Han har velat prata sex barnen men vi har haft svårigheter att synka träffar.

Ett par gånger har vi dock väntat på klarinetten. Senast utanför Coop i Gröndal när han blev misstänksam och smet iväg från platsen som en oljad blixt.

Denna gången hoppade vi över kurragömmaleken och bokade upp honom med en byxmyndig kille, bara för att få möjlighet att fråga varför han sexchattar med barn.

Dumpens swishnummer 123 250 22 84 SWISH 123 250 22 84

Besök gärna vår sponsor på http://fulltlass.se

20 thoughts on “Den skrattande klarinetten (Napp #234) Stockholm

 1. Det var mig en sliskig jävel.
  Jag undrar om han ens förstod allvaret i det ni sa .
  Och som dom flesta så e det ju ALLTID 1a gången

 2. Undra om han skrattar lika mycket när hela hans värld faller med jobb och allt. De är helt empatilösa de här monstren.

 3. Ingen vidare verbalitet där. Inte så pratsam i chatten och i verkligheten bara ”Ja” ”Ja just det”

 4. Är man riktigt rädd så kan man skratta, jag tyckte han såg riktigt rädd ut.

 5. Lite dum i huvvet ?! Kan man suga med hela käften full med löständer ? Usch vad spyfärdig jag blir av dessa äckelgubbar som ska utnyttja barn ! (Borttaget av Admin)

 6. Jävla äckel..
  Kåta gubbar tror det är OK att förstöra barn bakom sina helylle instrument.

  Usch! Heja er.

 7. Åh hjälp så sjuk han är,verkligen störd**Gör ont i hela mig..att många inte kan se bortom dessa människor som SES som normala för de kan teatern**

 8. Att han bara säger ”Ja, ja just det” och flinar.
  Hoppas verkligen att han fattar vad han ställer till med och söker hjälp!!!!
  Men det går väl ut genom andra örat…

 9. Vilken obehaglig typ- flinar o småskrattar,men antar att det är nervositet.. Vad får en ”gammal gubbe” att tro att en 14-åring vill ha sex ( våldtas!) med honom? Är de totalt dumma i roten allihop??? Jag blir så jävla trött!!!! LÅT BARNEN VARA IFRED!🤬🤬🤬

 10. 2428 dagar på Kik
  Men har ALDRIG träffat någon….?
  Jo Tjena, Godag Yxskaft!

 11. Normala vuxna människor har dom spärrar som gör att ens blotta tanken på barn aldrig uppstår. Vi normala vuxna människor dras till vuxna kvinnor och män. Barn kan vi känna igen oss i då vi också har varit barn en gång i våra liv.

  Klarinetten orde söka hjälp på riktigt. Låt barnen få vara barn. Barn har rätt att få vara kära i andra barn.

 12. 6 år på Kik?!!!!! Det är en mötesplats för barn o inga vuxna, så sinnessjuk pedofil, o bara stå o flina hela tiden, riktigt störd. Hoppas han blir av med jobbet eller vill företaget representeras av pedofiler?!

 13. Det är så sjukt, jag har bott granne med honom, suttit i samma styrelse. Man vet verkligen inte vilka som är pedofiler. Han flinar alltid när han konfronteras eller ställs inför konflikt.

 14. Han sa aldrig emot utan nickade nästan när hon sa att hon visste att han ej skulle svara ärligt på frågan om hur många barn han träffat. Med tanke på hur han svarar på andra frågor som han instämmer med så betyder att detta isfall inte skulle bli hans första träff med ett riktigt barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *