Sponsorer

För en tid sedan gick vi ut med en fråga rörande identiteten på en man som vi träffade I Täby kyrkby i April. Vi fick många svar och fina människor som hörde av sig om vem han är. För att synka så saker skulle fungera för alla inblandade parter har vi dragit ut lite på publiceringen.

Inledningsvis träffade vi mannen i en webbchat där ett barn bad om cigaretter. Sugen man hörde av sig via KIK och där fortsatte konversationen som snabbt gled in på vad mannen skulle få i utbyte av vårt fiktiva barn.

Mannen ville inte skicka någon bild då han tyckte att det var för riskabelt att skicka till en minderårig.
Vi bestämde träff vid ett tillfälle med lockbete på plats. Mannen fick dock kalla fötter och försvann från platsen. Han var tyst ett par dagar men kontaktade sedan barnet för att boka upp ännu en träff.

När vi kom till platsen beskrev mannen att han stod på andra sidan järnvägen från där vi ursprungligen skulle träffas och när vi tittade dit såg vi en ensam man på andra sidan järnvägen. När mannen höjde sin mobil och tog en bild som strax därefter kom till fiskarens telefon så visste vi att det var han som vi letade efter.

Han blånekar sig rakt igenom videon men har i efterhand ändrat sin historia till att han chattat med en vuxen.

Tänk på att aldrig kontakta anhöriga ❤

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Dumpens swishnummer 123 250 22 84

 

46 thoughts on “Tjänstemannagäddan (Napp #233) Täby

  1. (Borttaget av Admin)
   Skäms över vårt land.
   Vilket äckel till 10-poängare.
   Och ni är helt otroligt underbara.

 1. Orkar knappt kommentera 🙁 har du trosor på dig ? Denna fiskaren var riktigt rolig tycker jag. Peddon är so alla andra peddosar, kär i sin lem och sin sperma 🙁 HUR blir dom så här ????? Något riktigt måste ha gått snett i uppväxten.

  1. Peddosar är som andra sexualstörda människor – helt besatta av sitt könsorgan.

 2. Händer detta på riktigt, alltså att dessa gäddor träffar riktiga 13-14 som vill mötas upp för sex mot cigg eller vad det nu finns för motiv.

  Har svårt att se hur barn faktiskt vill träffa äckliga gubbar och hur dessa gäddor är så verklighetsfrånvända

  1. Det händer Niklas.

   Jag känner folk när jag var 14 som var 14 med och var väldigt ”trasiga” det finns lite allt möjligt här i världen tyvärr

   Men det är såklart dom inte tänder på såna där gubbar.. det är våldtäkt

 3. ”Det är obehagligt att bli filmad”

  Hahahah! Vilken jävla kontrast till hur tuff han var i chatten, när han trodde att han talade med en 13-årig flicka som han planerade att våldta. Inte så stor och kaxig nu längre? Jobbigt, hörredu

  1. Ja hahahah skrattretande

   Han verkade skrika ”Titta på mig och mina behov ”

   Not so tough now big boy, kanske bara inför små barn..

   Pinsamt.. speciellt med hur ”tuff” han var på chatten

 4. Hej, gäddan! Vad har du för kalsonger på dig?
  Vilken hal j*vel du är, men nu åkte du dit! Fy vilket avskum du är. Hoppas att allt faller för dig nu.

  1. Tjänsteman alltså statsanställd! Fy f…n o förbereda våldtäkt av små barn. Spyr. Vilket äckel att jaga småbarn för att våldta dem. Tvi.

  1. En sak hade han nog rätt i, tror inte heller att han har någon sambo att komma hem till.
   Bra jobbat!

 5. Jäklar, det var en svårfångad gädda, imponerande ihärdighet från er sida, är ju milslånga chatloggar.

  1. Inte speciellt svårfångad ändå.. speciellt med tanke på att han visste om dumpen

   Ändå lyckades han bli fångad.. 😝

 6. Vilket äckel. Spruta i en trettonåring och slicka i sig det. Köpa sex av trettonåringen mot cigg och alkohol. Hans sambo är sjukskriven, hon tjock och har diabetes skriver han. Stackars henne då hon läser detta och ser vad han planerar och lägger tid och deras pengar på…. Vidrigt.

 7. Ännu en som ska fylla dom med alkohol. FÖRBJUDET ! Alltså flera brott ska begås av denna man 😡😡😡 (Borttaget av Admin)

 8. Så otroligt äckligt. Noll empati.. men främst otroligt pinsamt. Hoppas du är nöjd med din plats i hall of shame

  Dom flesta vill ju vara i hall of fame men inte du

  Håll dig undan barn..

 9. Så passivt aggressiv mot ett barn. Kall och som en psykopat.. pratar också om å bli ihop med en mamma för å få tillgång till barn.. håll koll efter såna här ”människor” när ni dejtar med..

 10. Vilket svin! Vilken tur att sambon fick reda på detta nu, för vem fan vill spendera en minut extra av sitt liv tillsammans med detta otrogna pedofil svinet? 💔 Denna man bör inte få vistas i närheten av barn. Synd att man inte kan sätta fotboja på alla pedofiler….

 11. Farligt äckel. Läser han gärna vill ha ett legitimt förhållande där ett barn ingår som han kan utnyttja när han vill. Hoppas ingen kvinna,med barn låter han komma i närheten. Hade han sambo? Lät ju som han ville ha henne inneboende.

  1. Precis han erkände sina fantasier om att vara ihop med en mamma för att ha ”fri tillgång” till barn. Beskrev barnet som en dröm för honom..

   Detta är vad vissa inte förstår som är mamma på dejtingsidor..

   Lägg inte ut något om era barn, tyvärr.. berätta senare isåfall ni är mamma.. och även då var hård mot personen ifrågasätt.. skit i om du ses som en tråkig hagga

   Barnets säkerhet kommer först!! 🌸

   Jag hade en styvpappa när jag växte upp som aldrig gjorde något mot mig , det är det normala och man kan såklart hitta en sån man till sina barn men var försiktiga tyvärr är det fler än ni tror som är äckel

 12. Så mycket vidrighet i en enda människa. Jag tror det finns en särskilt het plats hos hin håle för förövare (här kämpade jag med att välja ord som inte skadar sajten..) som fyller trasiga och redan utsatta barn med alkohol m.m för att få våldta.
  Kan tyvärr inte heller skriva vilken framtid jag önskar den här mannen men det är INTE framgång, lycka och ett rikt och långt liv.

 13. Man blir ju helt bedrövad av dessa människor, tog mig tid att läsa igenom chatten, man får ju fan ont I magen, men storartat jobbat av er på dumpen, fortsätt locka fram dessa människor så vi kan skydda våra barn!

 14. Han vill ha sex med ett barn! Ett barn som kunde vara hans eget barnbarn. Så äckligt. Hoppas inte han har några barn eller barnbarn förresten

 15. Sjukt äckel, tror varken arbetsgivare eller sambo tycker om att alla dina vidriga tankar finns att läsa på Dumpen nu. Avslöjad och förnedrad, och som tur räddades ännu ett barn från övergrepp.

  Tack för ert arbete , Dumpens existens är ett viktigt arbete för barns trygghet.

 16. Vidrig, manipulerande, äcklig, pervers idiot. Hoppas sambon lämnar fort. Mår också illa av att läsa hans äckel. Fy fan för dessa vidriga jagande efter små flickor som ofta är utsatta och mår dåligt. Sök hjälp din jävla idiot!

 17. En vuxen man med bra jobb och troligen familj – SKÄMS gubbe! Bra jobbat Dumpen!

 18. Alltså detta var 1 hal jävel,Men tänkte med fel huvud,och blev fångad till sist,som tur var!!!!
  fast han själv nämnde dumpen 1 gång i chatten.
  Han är dessutom helt livsfarlig för barn,vill fylla dom med alkohol först.
  Och slicka upp sin sperma??!!!!
  Säger ju allt!!!Att han är totalt sjuk i huvudet!!!
  (Borttaget av Admin)

 19. Tråkigt med alla dessa pedofiler som söker barn. Fortsätter vara medlem för att stötta er. Ni gör ett grymt bra jobb. Var själv utsatt som barn.

 20. Jag har läst så många Dumpen-chattar nu så jag kom på mig själv med att svara en kollega ”aa” på Skype.
  Och för några dagar sen messade jag ”skulle jag handla lr?” till min fru.
  Lr? svarade hon.

  Måste sluta läsa här, haha.

 21. Fy fan vad jag blir illa berörd av att läsa hela chatten. Stackars arma barn som riskerar att råka ut för detta monster.
  Jag mår faktiskt riktigt illa av att läsa och sedan se denna misslyckade människa komma med undanflykter samtidigt som han tycker situationen är ”obehaglig”
  Fy fan🤮

 22. Någonstans under dessa milslånga chattar måste ju människan fråga sig om detta är ok? Jävla äckel. Förstör inte barns liv!

 23. fy vilken sjuk man hoppas verkligen att han låses in han ska inte gå fri ute i samhället så. Han är farlig

 24. Upp på skampålen ditt sv-n, och nu har du hamnat där, hoppas att hela din bekantskaps krets tar av stånd från dig.

 25. finner inga ord , dom jag vill säga är förmodligen inte lagliga , det här var en riktigt störd man som definitivt gjort det många ggr förut , han beställer rakt av vad han vill ha o frågar hur mycket cigg det ska kosta , erbjuder sig att supa ungen full med så han kan få göra vad han vill . han undrar varför hon har ångest ….. men bryr sig inte utan fortsätter beställa sin vara han kallar henne även vara . en sån här borde aldrig få vistas ute i samhället nånsin . han är en fara för alla barn

 26. En fråga:

  Går det inte att anmäla alla dessa person för försök till köp av sexuella tjänster (trots att det i just dessa fall inte fanns risk för att det skulle fullbordas (eftersom de i själva verket chattade med Dumpen). Avsiktsrekvisitet är ju tveklöst uppfyllt.

 27. Men herregud vilken nolla! Vilket grymt arbete ni gör, så jäkla bra! Hoppas verkligen det får effekt och kan påverka nya lagförslag!

 28. Asså som ensamstående mamma med tonårsbarn vet jag inte ens om man vågar träffa en man när man läser allt här, ”dejta din mamma och få tillgång till dig när jag vill” vill kräkas så vidrigt.. Helt sjukt vad många sånna här män det finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *