Hazze satt som admin i en lokal sexgrupp. När han fick in ett barn i gruppen så valde han att ta kontakt med barnet istället för att blocka.

Han verkade inte tycka att det var speciellt konstigt med en flicka född 2009 i gruppen. Istället ville han gärna träffa barnet för att testa diverse ställningar. Han var lite nervös för att bli lurad. Han beskrev i loggen att han blivit det tidigare och dessutom blivit polisanmäld för någonting som han inte hade gjort.

Väl framme på plats så blev han lite nervös, smög bakom ett gathörn och såg ut som om han skulle lägga benen på ryggen när han fick syn på oss.
Det gjorde han dock inte.
Istället lommade han iväg och hävdade att han faktiskt bara skulle träffa Kalle.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

21 thoughts on “Hazze skulle bara träffa Kalle (#232) Sundsvall

 1. Ut med alla pedofiler på en öde ö så kan dom umgås IRL så vidriga individer ska inte vara i en normalt samhälle 🐽🐽🐽

  1. Tittar du på videon på pedofiler här, så ser du att nästan alla regriderar,det är en primitiv försvarsmekanism som kickar in per omgående vare sig dom vill det eller inte,det sker när en person blir ertappad som här.
   Regression är till förmån när livet står på spel och visar sig när individen (hjärnan) vet att det är kört och det sista som kickar igång då är att ”göra sig liten” (- ingen ger sig på ett försvarslöst djur)

 2. Bra jobbat i Sundsvall dumpen !
  Som sagt, dom finns överallt😡
  Undrar vad arbetsgivaren säger ? vill nog inte ha honom på vägbyggen i Sundsvall.
  Gå till Kalle, men sen gå hem ?
  Hur ska alla barn kunna skyddas från dessa monster, i den värld vi har ?
  Förhoppningsvis vaknar fler och fler, efter att dumpen visar sanningar ,att så här överjävligt ser vårt samhälle ut.

 3. Men fy vad pinsamt och sambo med? Varför har dom ens en vuxen partner när dom vill ha barn?

  Ja du blev anmäld innan av en bra anledning håll dig undan barn

 4. Å herregud, jag är inte förvånad, en gammal klasskamrat till mig, han har varit liknande hela livet vad jag hört. Han är aldrig någon jag umgåtts med. (Borttaget av Admin)

 5. Kardinaltecknen för en som ljuger, famlar efter rätt ord, flackar med blicken, orolig och gör okontrollerade rörelser, får röda fläckar på halsen och övre delen av bröstet, blir affektiv och går direkt till motangrepp. Snyggt fiskat, synd att ni inte fick en trevligare fångst bara!

 6. Räcker det inte med en anmälan mot sig för att förstå att barn inte vill bli utsatta för honom? Han var så orolig för sin säkerhet ”anmäl inte mig” man för ingen anmälan på sig om man inte gör något fel hazze , eftersom han sa familj lät det som han kanske har barn? Oroväckande ärligt talat 🙁

 7. Han har en passande profilbild i chatten till det rovdjur och monster han är.
  Tar gäddorna aldrig slut?
  Översexuella predatorer borde sluta tänka med könet. Ge fan i underåriga! Deras eget ansvar.
  Tack Dumpen.

 8. Har aldrig förstått hur dessa män ens kan få en sambo. De borde va tacksamma att nån ens vill ta i dem med en tång. Ändå bedrar de sina sambos, suktar och letar efter barn. 🤮

 9. Det är läskigt att de är så aggressiva, hur hemskt vore det om ett barn möter dem?

 10. hans chatt är som han bara är på restaurang o beställer vilken pizza som helst , han går i stort sett in från första start o frågar om barnet söker sex o tycker det är fint . undra hur han skulle känna om nån gjorde så med hans barn , jag antar att han har barn eftersom han säger umgås med min familj . jag hoppas han förlorar allt

 11. Hahahaha fick mig ett gott skratt av den där pajasen.
  Dom trasslar in sig i sina egna lögner och ju mer dom öppnar käften desto jobbigare blir det 🙂
  Gör rätt för er så slipper ni att hamna i Hall of shame listan era teflonskallar !

 12. Det var nog den värsta ”needy”-chatten jag sett. Är inte bara i filmen han är som ett barn.. Undrar hur många gånger det är möjligt att fråga om någon vill ha sex?

  1. Ja verkligen needy. Han verkade bli sårad av att hon inte var konstant ”kåt” på honom heller.. så pinsamt speciellt när det är ett barn och han har en egen familj..

   Han betedde sig som ett barn i videon ett barn som blir konfronterat..

 13. Killar som han är så jävla slipade att de vet precis vad de ska säga för att komma undan. Spelar ingen roll hur man försöker fråga honom; han har svar på allt. Tror man måste gå längre i själva fiskandet för att verkligen komma åt dom. Kanske så pass långt att man tar dom med byxorna nere när de ska attackera ett ”fiskebete”. Nu har han sin kompis Kalle som alibi. Han är också snabb att neka trots att frågorna haglar. Den halaste av alla ålar. Hoppas hans sambo inte tror på honom!

 14. -”Jag har inte gjort någonting”. Sa det säkert 10 gånger, flackande med blicken, nämnde familj. (Borttaget av Admin)

  Han kunde inte ens erkänna och ta det som en ”man”. Han blev tagen på bar gärning, men lär inte upphöra. Kommer bara att bli försiktigare, suck. Hoppas att detta leder till något och att han inte söker kontakt framöver med barn.

 15. Han kommer från Sundsvall OMG!!!!!!!! Såg de en av bilderna dom långa skorstenarna + vägarbetet som går på gamla E4.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X