Sponsorer

En sjuttonåring tog kontakt med oss då hon var orolig för att en kille var väldigt på och ville ha sexuella diskussioner med henne.

Vi tog över kontot och ringde upp för att berätta att vi hade ljugit lite om åldern.
Vi sa att vi egentligen var 14 men snart 15 för att se om han även var intresserad av yngre tjejer och det var han.

07.40 in i samtalet börjar han dessutom berätta om att han tittat på när två elvaåringar som hade sex.
Chatten eskalerade snabbt efter telefonsamtalet och blev mycket värre.

Telefonsamtal:

 

Vi bestämde träff med honom på Elmiamässan, men han verkade bli nervös i folkmassorna så han försvann iväg med sina kompisar. När vi nu ändå var i Gävle så passade vi dock på att boka en ny träff med honom via ett annat konto så att vi faktiskt fick prata lite med honom.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

47 thoughts on “TikTok-gäddan blir Dumpenkändis (Napp #231) Gävle

 1. De va på tiden, han har suttit o tjötat om 7ÅRINGAR på lives osv.. helt sjuk i huvet den grabben. Bra jobbat!

 2. Han är riktigt, riktigt sjuk o borde inte få gå lös 🙁 han kommer aldrig ta kontakt o söka hjälp 🙁 usch vad dåligt jag mår med tanke på hur illa han kan göra flickor.

 3. En till sjuk individ 😭. Tusen tack Dumpen! 👍 (jag har er hoodie och har förklarat er mission x antal gånger).

 4. Läser allt här för o hålla koll på vilka som är pedo så jag kan känna mig trygg Tack för att ni gör ett bra jobb

  1. På vilket sätt blir du trygg? Det återstår lång tid till att de ens har konfronterat 1 % av alla pedofiler.

 5. Men vilken liten tönt!!
  Kan tänka mig att han är livsfarlig för barn då jag tvivlar på att en vuxen kvinna skulle vilja ha någon som honom.
  Fyy vilket äckel.

 6. Ljuger som vanligt haha, ”jag brukar köra åt folk nu för tiden” han har inte ens körkort

  1. Haha nä, minns en TikTok live. Han sa han backade lastbil + släp från Helsingborg till Abisko….

 7. Aggressiv och korkad. Kommer aldrig att bli frisk från detta. 😢 Som sagt, borde inte gå lös😣

 8. Vilken jäkla fåntratt!! Och dessutom är han uppkäftig och kaxig??? Nä du Colin- låt bli barn för Guds skull!!!

 9. Den här killen rör sig ju mycket på TikTok har ja för mig?
  Han använder samma namn på TikTok som på snapchat, och är ganska aktiv och har rätt många följare på TikTok om jag inte minns fel 😑 detta är väl 3;e personen som är ”offentlig” som ni tar? HEJJA DUMPEN ❤️🫡

 10. Ni är så bäst Dumpen👍👍👌👌, ni är helt fantastiska och gör ett sån fantastiskt jobb som går inte beskriva i ord❤️❤️❤️👍👍👍👍, all heder till er, en stor eloge. Det här måste få ett slut, stackars alla barn. Hejja er

 11. Keep up the good work and Keep it safe
  💙💛🇸🇪🇸🇪🇺🇦🇺🇦

 12. Att ni orkar… herregud. Men bra med det engagemang ni har är att man får upp ögonen för hur utbrett detta är.

 13. Asså jag har snackat med colin mycket. Visste att han var mytoman men pedofil kunde ja fasen inte tänka mig. Usch

 14. Håll daggmasken innan för byxan dit creep och hoppas du lär dig något av att ha blivit uthängd/konfronterad !
  Troligen inte p.g.a. att människor i hans valör tydligen har en teflonbeläggning innanför skallen som resulterar till att dom ej lär sig något av att ha blivit uthängda.
  Sen blir man fly förbannad över att dom har mage att försöka skuldbelägga barnen. Oavsett hur många gånger någon skulle fråga dig om en video eller bild så är det du som gör valet då du har huvudansvaret som myndig.
  Som man bäddar får man ligga.

 15. Men denna kille är ju inte riktigt ”hemma”.. Han är mytoman och man vet inte om något han säger är sant. Han hade ju en ubåt i stan under översvämningen och har legat med Bianca Ingrosso m.m. Försvarar ingenting men jag har väldigt svårt att tro på att något han säger är sant, som att han ens har legat. Killen har ju två helikoptrar och om man säger något till honom som att ”Har du 15 bilar?” så spär han på den lögnen och drar hela historier om något som inte existerar. Han är olämplig, ja, men jag har väldigt svårt att tro att han förstår vad han själv säger.

  1. Ja, han är VERKLIGEN den största lögnare som finns. Han var med i nån podd och han skröt ju som fan om alla dyra bilar han äger.
   Inte mycket är sant som kommer ur käften på honom.
   Han är ju störd på många sätt och har verkligen varit ett ”problembarn” sen han var riktigt liten. Jag ser inget större hopp för honom. Han förstår inte ens vad det är han håller på med.
   Lost case.

 16. Sara ”Hur många minderåriga har du varit med”

  Sen pratade Patrik i mun på honom samtidigt som svaret kom, men det låter verkligen som att gäddan svarar med antalet ”fyra”. Kan dock ha varit svaret ”inga” som han sen omformulerade till noll. Men ”i” brukar inte låta som ”f” och ”ng” brukar inte låta som ”r”. Hade varit bra om båda kunde vara lite mer smidiga och mer uthålliga. Ni har åkt flera mil, men verkar alltid ha bråttom därifrån när ni väl möter pedofilerna. Det ställs ofta frågor och medans gäddorna tänker så pepprar den andra med ytterligare några frågor. Det som ofta händer då, det är att de jobbiga frågorna ignoreras och enbart de lätta och minst besvärande frågorna besvaras. I andra fall så kommer svaret samtidigt som nya frågan så att man inte hör svaret.

  Det är intressant att han har dåligt minne angående hur många brott mot minderåriga som han har begått, samtidigt som han ögonblicket tidigare har visat prov på ett gott minne 15 år tillbaka avseende att det var senaste gången som han var på dreamhack och ett gott minne avseende att han har begått många ytterligare brott och inte enbart sexuellt ofredande. De mest besvärande brotten påstår han inte minnas. Inte ens om det är noll eller hundra vilket betänketiden hade kunnat signalera, om det inte vore så att den typen av selektivt minne inte existerar angående sina intressen. Han är sexuellt intresserad utav barn. Varje lyckad träff med ett barn är en fullkomlig succé i hans liv vilket han gärna vill minnas för evigt. Det är ett minne som han vill vårda och förmodligen ofta tänker tillbaka på. Man glömmer inte bort alla sina ligg, och framförallt inte de som urskiljer sig från mängden, oavsett om det är en extra snygg, extra ful, eller ett barn.

  Jag misstänker starkt att frågan orsakade en resa tillbaka till ett minne som han sen dröjde kvar vid. Att han stod där framför dumpen och myste till ett minne om en barnvåldtäkt. Enkel fråga, enkelt svar, så länge som man talar sanning. Dröjsmålet kan också ha varit en konsekvens utav att han försökte komma på om ni visste mer än vad ni gav sken till. Om vi hade varit i kontakt med någon av våldtäktsoffren.

 17. Jobbar som polis

  Kan bara säga att ni är helt fantastiska

  O ni behövs. Tyvärr

 18. JAG VISSTE DET!!! Det var bara en tidsfråga. Bra jobbat, och tack för eran insats för att göra samhället lite tryggare för våra barn!!

 19. Själv är jag 15 år och det känns så skönt att det finns bra vuxna som ni och försöker stoppa alla dessa äckliga människor!

 20. Han har ju startat upp ett backup konto på TikTok där han säger att han hamnade på Dumpen för att få fler följare och han aldrig träffat minderåriga.🙃

  Tror han vi verkligen går på detta 🤮

 21. Tyvärr noll själv insikt fortsätter å ljuga o ladda upp content som vanligt. Får han kontakt me något riktigt barn så kan det gå illa

 22. Stackars personer som får sitta och lyssna på vad förövaren har gjort eller vilka fantasier vederbörande har! Att få vetskap att andra barn far illa och till och med få höra vad som gjorts med andra barn. Och inte kunna göra något i stunden.
  Men ni gör världens jobb som orkar med att lyssna för att rädda andra barn. All heder åt er

 23. JÄVLA ÄCKEL!!! Han tjatade på min 14 åriga vän om ligg. Han har varit med betydligt fler minderåriga också. Hans kuk ser ut som (Borttaget av Admin)

 24. Heltt ärligt jag gråter för Gävle, alla gäddorna från Gävle har fan verkligen varit underbegåvade. Ska bli intressant hur framtida gäddor från Gävle beteer sig. Tack för att ni gör ett underbart jobb Dumpen

 25. Så jävla vidrigt… tack för att ni på dumpen finns och jobbar för ett tryggare samhälle

 26. ”Jag har jävligt dåligt minne”

  Samtidigt minns han tillbaka 7år när han var på dreamhack senast

 27. När Sara frågar hur många minderåriga han har varit med, är det bara jag som hör 4?
  Precis när Patrik bryter in, sedan ändrar han sig till 0.
  Lyssnat på det flera gånger och visst fan säger han 4!
  02:37

 28. Han är en äcklig människa. Bra jobbat Dumpen! 🙌🏻❤️ Ni förtjänar all heder och respekt för det jobbet ni gör! ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *