Sponsorer

Kontot Fred Perry har kommit och gått lite i perioder. Han hade redan haft kontakt med ett flertal av våra konton så vi valde att komtakta honom via ännu ett fiktivt barn som lämpligt nog bodde lite närmare Landskrona än det kontot som han senast chattat med. Fred svarade direkt men verkade lite avvaktande till hur vi hade hittat hans konto. Trettonåringen viftade dock bort Freds frågor.

Fred visade sig vara en riktigt långsam pojkvänsgädda som gärna ville flukta lite på trettonåringens bröst.
Han skriver vid flera tillfällen att han vet att det är fel och att han inte borde stöta på ett barn.
Ändå kunde han inte hålla sig borta och dök upp med kom med en rad förklaringar till varför han ville träffa ett barn när vi pratade med honom.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

 

34 thoughts on “Pojkvänsgädda i blommig sjal (Napp #227) Landskrona

 1. Absolut kommer han få allas ögon på sig nu för de monstret han är, de är han verkligen värd.

 2. Lite komiskt att dom tror de är bättre att säga dom är 48 än 58 båda är ju lika gammalt i ett barns ögon .

  Stackars han fru..

  Och ska vara ett stöd för en 13 åring, kunde han inte komma på en lite bättre lögn? 🥺

 3. Hur kan gubbslemmet säga att han vill vara ett stöd till någon annans barn och samtidigt regridera i skrift till en 13 årings ålder? Sjuka fan !

 4. Extra läskigt när denna otäcka man verkar helt ”normal” vid ett första intryck. Som en vanlig tränargubbe. Som kunde ha varit tränare för mina barn när de idrottade. Är så tacksam över att ni på dumpen jobbar vidare och fångar dessa missanpassade sjuka individer. Ni är beundransvärda!

 5. Tanken var att jag ska köra min tolvåriga dotter med sin kompis till just detta köpcenter senare imorgon. Känns sjukt olustigt nu efter detta napp

  1. Han bor ju inte på gallerian. Kan garantera dig du går förbi obehagligt många peddofiler varje dag även tyvärr såna som gömmer sig bakom sina yrken för att vara med barn. Förstår din känsla dock, det är obehagligt

 6. Vilket beräknande äckel… Sedan när han har blivit av med jobbet och hans familj har tagit avstånd och han sitter ensam i ett litet runkbås och dricker öl….så kommer han att göra det igen och igen… och gränserna kommer att flyttas fram… Det är för jävligt.

 7. Dumpen 💗 Ni är fantastiska 💗 Fotbollstränare för tjejer i den ålder han själv tänder på 💔 Detta måste vara den mest lömska välsmorda pedofil ni någonsin tagit, han är grooming personifierad, då hans lena trut kan snärja de flesta barn och han tar inget som helst ansvar för att han har en snedvriden sexualitet, bedrar sin sambo och vaggar in barn och deras föräldrar i en falsk lömsk trygghet som bara handlar om att han själv vill skapa möjligheter att få förgripa sig på barn. Mycket farlig typ! 💔 Hoppas att föräldrar till de barn han varit fotbollstränare till snackar ihop sig och har ett möte om detta, för att scanna av om något barn har blivit opassande bemött, groomat eller sexuellt utsatt av honom.

  1. Det är känt att att pedofiler vill vara nära barn som lärare och tränare i olika föreningar. De brukar vara omtyckta av barn och vuxna brukar berömma de för att de har en sådan naturlig förmåga att umgås med barn.

 8. Av alla ursäkter äcklet kom på så var väl ”ungdomsstöd” något av det mest patetiska han kunde dra till med. Hjälp dig själv istället och låt barn vara ifred. Du lär få det jobbigt nu, med all rätt.
  Tack igen Dumpen för ert ovärdeliga arbete!

 9. Den gäddan har inte bråttom att snärja sitt offer. Smyger sakta fram. Noga med att hon inte ska prata om sina chattar ens med kompisar.

  Dessa gäddor är nästan farligast. Inte bara att dra iväg en kuk-bild eller att börja prata sex direkt.

  Dom har stort tålamod när barnen ska duperas och fångas in. Jäklar vad han tuggar nervöst på sitt tuggummi.

  Fy fan vilket as. Värsta sorten enligt mig.

 10. Det var verkligen en klart nervös man som tuggade frenetiskt på sitt tuggummi samtidigt som han tittar sig oroligt omkring. Det här var nog inte första gången som han var i kontakt med barn i detta syfte. Fy fan!

 11. En uträknande typ, smider planen sakta men säkert. Han är fullständigt medveten om att han gör fel, men sin sjuka last är viktigare. Kan inte ge ett relevant svar på varför han vill träffa barnet, patetiskt.
  Att denne typ har jobbat som tränare, är ju mitt i prick, fy fan vet vad denne har pysslat med då? Tuggar tuggummit i vild panik över att ha fångats in. Kan se tankarna fladdra i panik i hans huvud, jobb, kompisar, sambo, barn. När man gör så grova fel, så får man ta konsekvenserna av sitt handlande.
  Den vuxna människan har ansvaret att göra rätt, inte barnen.

 12. Vilken lömsk,vidrig äcklig typ!!! Skall låtsas vara snäll och vill att flickan skall vara ” safe” liksom- HUR FAN KAN HON VARA SAFE MED EN PEDOFIL? Och inte nog med att han jagar småjäntor- han är dessutom beredd att vara otrogen mot sin Sambo med ETT BARN! Det hörs att du, Sara, blir lite förbannad vid konfrontationen- jag fattar inte hur ni orkar hålla er från att knöla ihop aset o skicka honom åt H….te?! Tack för ert otroligt viktiga arbete- lyfter på den dagliga Hatten för er o Swischar en slant.🙏🙏🙏 (Borttaget av Admin)

 13. Bra skrivet av Maria. Håller med om varje ord o särskilt det sista om att man måste kolla upp hans historik som fotbollstränare för TJEJER i den åldern HAN TÄNDER PÅ😢😭

 14. förstår inte det här självförsvaret men barnet tog kontakt med mig först , som att det är lämpligt att ses då . Om ett barn tar kontakt så säger man det här är inte lämpligt o blockerar , man åker inte till en plats o bestämmer träff för att vara vuxen stöd , framförallt inte om man känner skulle nån göra så med mina barn är det inte ok . han blev garanterat stoppad från att våldta ett barn !

  1. Det är svårt att hålla reda på de falska argumenten när Patrik flåsar i nacken. Att ett svar inte passar väl in med andra svar och andra omständigheter, hinner hans hjärna inte med att tänka ut.

 15. Jag vill vara ett stöd för henne säger han… sen vill han se bröst mm. Harregud vilket nöt. Tror han ni är helt bakom flötet eller?

 16. När han säger att han inte någonsin begått övergrepp så håller han upp båda händerna framför sig, det betyder att han distanserar sig från det faktum att han har begått övergrepp. Frågan är nu, hur många… då han jobbat inom idrott. Usch! 😕

  1. Nej Ellen. Att distansera sig utgör raka motsatsen till ett erkännande. Jag uppmärksammade också hans kroppsspråk, men jag uppmärksammade det faktum att kroppsspråket korrelerade mycket väl och synkroniserat med vad han sa. Han säger att han inte har begått något övergrepp, samtidigt som han tydligt distanserat sig från ordet ”övergrepp” med de ifrånknuffande handrörelserna. Händerna stannar även till en kort stund med handflatorna emot sara vilket utgör en vädjan om att man ska tro på honom. Hans vädjan om att man ska tro på att han inte har begått något övergrepp, kan inte antas vara ett erkännande eller en indikation om det, eftersom att hans definition om vad som är ett övergrepp inte inbegriper hans egna gärningar. Hade det här varit ett riktigt barn så hade hans frågor varit tillräckliga för att ett åtal om sexuellt ofredande skulle kunna väckas. Eftersom att hans definition avseende övergrepp inte inbegriper hans egna gärningar så har han lätt för att distansera dig från ordet. Han distanserade sig från begreppet övergrepp enligt hans definition av ordet. Det var inte ett distanserande som avsåg en tanke om ett tidigare begånget övergrepp. Med det sagt så finns det inget i hans agerande som indikerar för att att han inte har begått övergrepp tidigare, trots hans nekanden. Offer finns nog, men det är inte hans bortknuffande handrörelser som talade starkt för det.

   1. Jag håller med, enligt hans tolkning övergrepp inbegriper våld och han uppnår sina syften med manipulation och utpressning. Sedan finns det bland pedofiler många som ser sig som ”goda pedofiler” eftersom de vill inte genomföra ett regelrätt samlag med barn utan ”bara” andra sexuella handlingar.

 17. Allt han skriver är ett övergrepp. Tror ingen bekant med döttrar vill ha han nära. Tränare för tjejer….som att ha en alkis sköta lagret på systemet..

  1. Kass jämförelse. Tjej-tränarens småtjejer gråter när de blir våldtagna och får sina liv förstörda. Alkisens drycker på lagret kan inte gråta och har inget liv som kan bli förstört när alkisen dricker dessa. Alkisens arbetsgivare har skyldighet till att hjälpa alkisen bli kvitt sitt beroende genom att betala alkisens samtalsterapi osv. Tjej-tränarens våldtagna småtjejer har samma rätt i teorin men inte i praktiken. Alkisens drickande på lagret utgör ringa stöld (snatteri) mot sin arbetsgivare. Tjej-tränaren begår våldtäkt mot barn. Barnen blir våldtagna av sin ledare som de har förtroende för. Alkisen slipper bli våldtagen av sin chef. Alkisen väljer att dricka, barn väljer inte att bli våldtagna. Osv. För övrigt ”Vill ha honom nära”. ”Han” är fel, ”honom” är rätt.

   1. Dr Kurt du överanalyserar jag är övertygad personen som kommenterade tycker våldtäkt mot barn är hemskare, han beskrev bara ett exempel på vad som kan vara oansvarigt en jämförelse uppenbarligen

 18. Han förstår inte själv och vill inte förstå att han är en pedofil. Han nekar och märker på ord. Han har kontakt med barn men det är inte han som har kontaktat i ett enskilt fall och då är den omständigheten viktigare för honom än att inse sina problem. Jag kan också märka på ord. Varje gång som man svarar på ett meddelande från ett barn så kontaktar man ett barn. Vem som har initierat kontakten är irrelevant, när den ena parten är en pedofil. Han har inte varit i kontakt med ”rena barnkonton” förmodligen i den bemärkelsen att inget konto hade namnet ”Emma 13 år” utan enbart ”Emma”. Trots att alla bakom kontona har förklarat för honom att de är barn så är dessa ”inte rena barnkonton”. Inte haft ”onda avsikter” till att inte ha haft några avsikter, sen barn-skjuts med sin bil, sen fika, sen relation, sen en chat-relation fast med träffar för att hennes bröst är små, sen ungdoms-stöd för att hennes bröst är små, sen var frågan om små bröst ”klantigt formulerad”. Frågor om barns bröst är inte klantiga formuleringar. Det är avsiktliga formuleringar för att att barns små bröst ingår i pedofilers intresse. Allt som inte påminner om en vuxen kvinna är av intresse för en pedofil. Sen trots att han inte har ett sexuellt intresse för barn och inga avsikter enligt honom själv, så skulle han avslutningsvis ta med sig att Preventell är något bra för just honom. Jag har iallafall hopp om att han inser hur korkad han framstår som i videon när han får höra sina svagsinta bortförklaringar hemma i lugn och ro när han äter popcorn och tittar på den underhållning som han har genererat.

 19. Inget barn vill vara vän med en gammal gubbe. Att en gammal gubbe påstår sig vilja vara det säger allt om hans intelligens.

 20. Varför skulle en 13 årig flicka vilja bli vän med en 36 årig pappa?

  Ett barn har garanterat inget intresse av att träffa och hänga med äldre män och gubbar, det finns ju liksom ingen anledning vad har en 36 åring att erbjuda?
  Ofta att en 36 åring är intresserad av att läsa OKEJ, prata tjej snack, tugga tuggummi och allt annat tjejer gör i den åldern.

 21. Fick en chock igår när en vän visade mig detta. Denna vidriga person har jag känt i över 35 år. Hans fru och honom har jag och min man haft så mycket umgänge med när vi var unga, eftersom min man spelade i samma lag. Vi bor i samma stad, (Borttaget av Admin)

 22. Den här mannen finns på många fler sidor. Jag har stött på honom. Kände igen hans bilder och kiknamn. Nu är jag vuxen, men ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *