2 thoughts on “Dumpen.nu

  1. Fasen 💕🍂🤗 vilket fantastiskt jobb ni gör 🥰 jag vill gärna vara en del av detta och hjälpa till om jag kan. Vilka eldsjälar ni är 🩷

  2. Fasen 💕🍂🤗 vilket fantastiskt jobb ni gör 🥰 jag vill gärna vara en del av detta och hjälpa till om jag kan. Vilka eldsjälar ni är 🩷 jag är biträdande övervakare för en kille som är dömd för sexuellt övergrepp mot barn, aldrig att jag skulle försvara det han har gjort, men jag ser till att han får hjälp med sitt sjuka beteende 🙃 och om han tar till sej den hjälp, självklart måste han göra det mesta jobbet själv för att komma tillrätta med sitt problem så tycker jag att han ska få en andra chans, jag dömer aldrig 👎 försöker istället stötta och eventuellt hjälpa om dom vill 🤗 kram 🤗 från Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X