Sponsorer

– Hej! Alltså jag ville bara tacka för en push i rätt riktning. Jag ska få hjälp med missbruk och jag har tagit kontakt med Preventell. Detta kommer att bli ett helvete men jag klarar det.

Så började telefonsamtalet med mannen som sprang iväg från mötesplatsen där han hade bestämt träff med ett barn. Han hade tänkt att de skulle ta kokain och ägna sig åt våldtäkt. Istället blev det behandling och terapi. Vi kan inget annat än hålla tummar och tår för att det går vägen.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish 123 250 22 84

 

16 thoughts on “Ja se det snöar (Napp #222) Stockholm

 1. Oj. Han fick i alla fall lite motion där, jäklar vad han sprang. Men det går inte att springa ifrån dumpen.se. Mycket bra jobbat Sara och Patrik och hela team dumpen.

 2. Tramadol , kokain , alkohol , hasch..
  Verkar som det är vanligt att pedofilerna har någon slags cocktail för droga ner dom medvetslösa ! vill inte ens veta vad baktanken med det är , men blir bestört över att dom är beredda på att gå såpass långt usch fyfan.
  (Borttaget av Admin)

  1. Sexuella avvikelser, inte minst pedofili, samverierar med missbruk av olika slag. Sexuellt rubbade människor är sjuka människor.

   1. Farlig kombination !
    Läst & sett en del av dess individer och dom utstrålar ett ostabilt psyke som vi alla vet , många med aggressivt beteende tillsammans med droger är som en tickande bomb.. Ja sjuka är dom och är bara förnamnet

  2. Banktanken är att göra barnet beroende, så att barnet till slut går med på att genomlida våldtäkter för att få droger.

   Plattan i Stockholm är full av sådana. Man ser översminkade fjortisar hänga med afghaner som säljer knark. Fjortisarna ser uttråkade ut som att de väntar på något. Väntar på att grabbarnas dagsförsäljning ska ta slut så att de kan få lite knark som tack för att de låter sig bli våldtagna.

   Andelen prostitution i stan som handlar om droger för sex är förmodligen mer omfattande än pengar för sex. Enda skillnaden är att droger för sex-branschen inte annonserar ut sina tjänster på de webbplatser som samlar prostituerades annonser, och att dessa personer ännu inte själva har insett att de är prostituerade.

   1. (Borttaget av Admin)
    Känner däremot till att många betalar med sex för att kunna finansiera sitt missbruk ! barn är nog betydligt mer utsatta för våldtäkter då dom inte springer runt med en bunt sedlar , sen när drogerna går ut ur kroppen så insjuknar dom som resulterar till desperation som leder till att dom utnyttjas/våldtas av dom äckliga rovdjuren usch usch usch..
    Dom stackars barnen har en trasig själ innan dom ens hunnit min myndiga även inbitna missbrukare på det så ser inte framtiden ljus ut för dom skriver jag nu med tårar i mina ögon..

 3. Herregud!! Polisen borde göra en husrannsakan hemma hos honom då han har en ”påse snö” hemma som han sa själv. O den där affärsiden om likören, den kan han nog glömma nu. Verkar droga väldigt mycket då han pratar om ”snö o linor” upprepade gånger. Bra jobbat Dumpen! Ännu ett barn som undkom att bli våldtagen av en pedofil.

 4. Vilken jävla tönt som springer iväg! Helt uppenbart att han köper prostituerade, sugardates och barn både i Sverige och utomlands…. Hade Polisen tagit hans mobil och dator så hade de nog kunnat döma han för en hel del brott… 🚓 ✨✨

  1. Han var redan blåst. Han såg inte att det var en medelålders kvinna som fiskade honom. Ansiktet var inte helt suddat på fiskaren så man kunde ana åldern både på grund av ansiktet, händerna, det grå slitna håret och reflektionen i fönstret. Sammantaget så måste man vara blåst eller väldigt inne i dimman för att tro att det där var ett barn.

 5. Känns tveksamt att han skulle kontakta Preventell. Verkar mer vara en sån som blev ledsen för att han åkte fast…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *