Det puttrar och bubblar i alla möjliga hörn av Dumpen just nu. Är så otroligt stolt över våra medarbetare som drar ett helt enormt lass.

Vår Kassör Åsa Broing har fullt upp med att registrera era medlemskap. Vet att jag sa att jag inte skulle skvallra om medlemsantalet men kan inte låta bli så jag bryter det löftet 😇
Hittills har vi fått in 168 betalande medlemmar. Varje medlem som registrerar sig är med och skapar skillnad för någon som saknar förmåga att känna lycka eller mening med livet.
Ni räddar alltså liv ❤
Har varit i kontakt med lite vårdgivare under dagen för att höra hur man ska kunna lösa terapi med kort varsel och det går att lösa.

Här kan man bli medlem:
https://dumpen.se/2023/04/30/bli-medlem-i-foreningen-dumpen/

Kattarina Hjern snickrar på en massa formulär och pyssel som ingen annan av oss förstår sig på. Bevakargruppen dammsuger landets tingsrätter efter domar och åtal. Fiskarna fiskar för fullt och stödpersonerna jobbar för att hjälpa våra utsatta att hålla näbben ovanför vattenytan. Sanna Fiskare håller på med ett projekt med en ytterst pälsig pedofil på andra sidan jordklotet. Annelie Wessman och Stella Rosenqvist snickrar ihop en ny Dumpenkonferens.

Tomteverkstaden är alltså i full gång – en helt vanlig dag på Dumpen.

Napp #99 har förresten fått sin dom för de tre 🙃 övergreppsbilder som han skickade till oss.
40 dagsböter à 450 kr fick han betala för dem. Han passade på att byta efternamn innan rättegången så han får väl kanske byta igen om han vill flyga under radarn.

 

3 thoughts on “Nyheter på Dumpen

  1. ”40 dagsböter à 450 kr”
    Det svenska rättsväsendet är lika trassligt som en väggklocka!
    PERKELE!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X