Sponsorer

Samtidigt som vi hade Dumpenkonferens i Stockholm bokade en man upp en träff med ett barn i Humlegården. Fem paket cigg mot en avsugning var dealen. Mannen satte sig på tåget från Eskilstuna för att träffa barnet. Väl framme i Humlegården möttes han av ett helt gäng med Dumplings.

Efter mötet ringde mannen upp och vi pratade en stund. Redan på natten etablerade han kontakt med Impulskollen och är nu inom vården för att få hjälp med sitt problem

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish 123 250 22 84

 

19 thoughts on “Cigg för ett sug (# 221) Stockholm/Eskilstuna

 1. Tänk vad lustigt att alla ni konfronterar aldrig gjort detta tidigare och är helt ”oskyldiga”. *Suck*.

 2. Vidrigt att vissa män utnyttjar läget när barn är självdestruktiva och försöker sälja sex… Hoppas verkligen att i vart fall denna man tänker om och riktar sitt sexuella intresse till damer som är mer i hans egen ålder…

 3. Vidrigt! Men åtminstone var det bra att han satt kvar och lyssnade. Och tog kontakt för att få hjälp. Kanske han kan komma på rätt köl igen. Vem vet…..

 4. Heja er! Typexempel på hur gäddor fungerar, ångrar sig bara när de blir påkomna och deras handlande får konsekvenser för dem själva, barnen struntar de fullständigt i. Jävla monster!

 5. Såååååå ångestfull han är. Såååååååå lite sympati får han från mig. Farligt med dom här som ser så ångersfulla och ”hygglig” ut. Nästan 10 år på kik. Hans ånger kommer av att han blev påkommen. Att HAN drabbas. Ingen äkta ånger från honom överhuvudtaget. Avskyr honom av hela mitt hjärta. Är så orolig att min dotter ska råka ut för ett av dessa lågt stående asen😟😟😟

 6. Skammen fick huvudet att bli lite tyngre & är precis vad han förtjänar.
  Ta dig i kragen och sök hjälp ! ni peddos förstör framtiden för så många barnen men ni är såpass sjuka så ni tyvärr bara förstår det när ni blir tagna , som är så djävla sorgligt..
  Barnens tid framöver och förmodligen genom hela livet kommer gå ut på försöka överleva !! vet hur det är av egen erfarenhet och kan intyga att det inte är något vidare liv.
  Kämpa på DUMPEN

 7. Svårt att tycka synd om någon som ville ta bild på ett barn som blir våldtaget och våldta för några paket cigg.

 8. Sara blir avbruten gång på gång, kloka ord från både henne och den andra tjejen. Hoppas han tar till sig och söker hjälp och aldrig förstör ett enda barn (till?)

 9. Förlåtgäddan förlåt förlåt, prata om otäck pedofil.
  Hum hum i Humlegården usch
  Tack Sara och Patrik

 10. Äckel! Håller med det som skrevs här tidigare, han är bara ångerfull o ledsen för att han blev tagen, inte för barnens skull. Och ja, det MÅSTE ha funnits flera offer när denna man har varit på kik runt 10 år. VIDRIG SVIN!

 11. Ännu en gädda som försöker låta som om det är ”första gången”. Samma strategi som Ricki-rommin med att försöka spela oskyldig, ångerfull och be om förlåtelse. Tycker Sara och Patrik borde ha pressat honom lite mer angående att han redan hade gjort detta förut och dessutom hade en bild på det i sin mobil som han skulle visa ”barnet” på plats.

  1. Tycker nog att de var offensiva på rätt sätt. De fick ju någon slags kontakt med mannen och förhoppningen är väl att nå fram med budskapet (det där barn inte vill bli) och att predatorn söker hjälp. Mer aggressivt och han kanske bara skulle fly. Jag tror att de med denna sajt verkligen har goda intentioner. Därför är de nog inte intresserade av att vara sadistiska. Att bli avslöjad för hela världen är ett nog så hårt slag.

 12. Hmm konstigt att han vill träffa barn plötsligt. Enlig egen utsago av honom tidigare sa han att han tänder på äldre kvinnor som är 65+ och allra helst ska dom va änkor.

 13. Fy faan vilket vider! Som alla andra peddos! Usch!!
  Riktigt bra att terapeuten var där. Förhoppningsvis fick han upp ögonen av hennes ord! Förmodligen inte, men jag hoppas!!(Borttaget av Admin)
  Och så måste jag bara säga att fy fan vilket bra och viktigt jobb ni gör!

 14. Många av dessa män förstår inte konsekvenserna utan tar förgivet att barn skall tycka det är trevligt och mysigt.

  Finns ju anledning till att lagar finns angående våldtäckt mot barn, för att skydda barn eftersom barn tar oerhört mer skada än förövare förstår.

  Det blir värre när man sen växer upp och börjar förstå vad man varit med om.

  Men tänk dig som barn och någon ser en som ett sexobjekt, jag har varit där.
  Jag hade oturen dessutom att jag hade en familjemedlem som gjorde sjuka saker, så jag kunde inte riktigt gå undan utan hade alltid min förövare omkring mig.

  Under själva akterna äcklades jag så otroligt mycket och även idag kan jag se min förövares ansikte trotts många terapisamtal och olika behandlingar även då vi bor långt ifrån varandra.

  Man blir aldrig riktig fri sin/sina förövare, man kommer få ont väldigt länge samt som jag, som egentligen inte har något förtroende för någon och är alltid på min vakt.

  Det blir problem på jobb,problem med Relationer osv osv.

  Ni alla borde skämmas och det finns verkligen ingen ursäkt eller ett förlåt som någonsin kommer återsälla dom skador en del av er har gjort.

  Egoistiska parasiter som endast tänker på sig själv, fy fan.

  Varför är erat välbefinnande dom varar i några sekunder, mer värt än ett barn som får lida livet ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *