Sponsorer

Walle kontaktade någon på Snapchat. Han skrev att ville köpa lite sex. Personen blev något snopen men uppgav sin ålder till 14 för att se vad Walle gick för. När Walle inte tyckte att det var något problem så skickades han vidare till ett av våra konton.

Personen angav att det var kontots trettonåriga kompis som var jätteduktig på att suga.

Walle skulle besöka barnet när mamman arbetade. När han dök upp så tog vi en liten titt i Walles påse som visade sig innehålla mängder med alkohol.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 123 250 22 84

 

 

Kontakt med nästa barn:

26 thoughts on “Walle ville köpa våldtäkt (Napp #220)Göteborg/Trollhättan

 1. Skrollade ned utan att kolla var detta skedde, och så såg jag ett hus i bakgrunden och tänkte ”fan…jag känner igen det huset på något sätt.”, och så kollar jag och ser ”Trollhättan”, där jag bor. XD

 2. Tänk att dom vet att BARN inte attraheras av GUBBAR. Dom vill supa dom fulla 😡😡😡

 3. ”Snälla….jag har familj..” Det tänkte han inte på när han skulle få och träffa ett barn…..fy fan!

 4. Denna gäddan var verkligen en av de slemigare och lömsk ”kan inte uttrycka orden ja egentligen vill skriva” Hoppas det blir STORA konsekvenser!!!
  Att han dessutom undrar om hon tar Tram… Skrämmande!
  Tack än en gång för att ni alla på Dumpen kämpar 💕 🍀🙏

 5. Alla dessa självinsiktande rymdforskande gäddor.. 🤦‍♀️
  Den här chatten måste vara topp 5 bland mest efterblivnaste (och då bortser jag såklart från att personen inte har svenska som första-språk)
  Detta eviga efterblivna jävla TJAT om exakt samma enformige inriktning om endast en sak och denna handikappade sociala förmåga..

  Men där fick ni fan verkligen den jäveln, förmodligen första gången han på riktigt fick sig en funderare.

 6. Vad i hela helvete. Jag har jobbat med honom tidigare. Ondskan finns verkligen överallt, vilket kräk.

 7. Säger åt henne att hon måste sminka sig o duscha inför besöket, ser ut som han kunde behövt en extra dusch han själv. Sett flera av dessa skicka order om dusch innan besöket. Helt sjukt att dessa fula gubbar som vill våldta barn också sitter o skickar krav om hur barnet ska se ut. Det är bra att han är uthängd på dumpen iaf

 8. Hej Sara & Patrik.

  Återigen, stort tack för Ert arbete & insats till förmån för barnen. Stort supporter till det arbete som ni gör.
  Får jag bara fråga gällande denna konfrontation, hur kommer det sig att den bryts så abrubt?
  Hade gärna velat se en djupare dialog med personen, när han t.ex. inser att ni filmar & att det ska publiceras och säger ”jag har familj…”. Kontra t.ex. med att det har troligtvis det fiktiva barnen had stämmt träff med också, samt vilka konsekvenser hans handlingar kunde ha haft på både barnet & hela dess familj.

  Så trött på dessa gäddors självömkan, där de bara sätter sig själva i centrum. NOLL tanke på barnen/barnet de utsätter samt vilka trauman de får.

  Återigen, bra arbete och det tackar vi för.

 9. Skulle vilja ha en kommentar här från Janne Josefsson om detta kräk, då han vill droga ner ”barnet” med Tramadol.
  Tvi vale!!

 10. Janne Josefsson hade nog blivit mer förbannad om gäddan haft gammal köttfärs i påsen. Sätta på barn kommer långt ner på Jannes lista.

  Gäddan ser i alla fall ut att skämmas ordentligt. Bra jobbat Dumpen!

 11. Usch vilket vidrigt MONSTER!
  Ett jäkla tjatande om bilder, ett lika mycket tjat om att våldta ett barn som monstret vill ska vara sminkat och ha vuxna underkläder på sig och barnet ska vara påverkat av både alkohol och opioder! Det är ett BARN för helvete! Och att blanda opioder med alkohol är en livsfarlig kombo, särskilt för barn! Jag är tacksam att Dumpen fick stopp på detta monster!

 12. Va faan!
  Nu är det andra gången ni rör om i vår lilla stad Trollhättan! Sjukt!
  Fortsätt så!!
  Asen ska hängas ut!

 13. Han frågar alltså om hon tar tramadol.. Samtidigt som han ska bjuda henne på alkohol=livsfarlig kombination!!!!

 14. Hur vi än kan hitta på skräckfilmer, hemska aliens, aggressiva jättehajar osv..

  Kom ihåg,
  -De värsta monstren finns i verkligheten och går mitt ibland oss.

 15. Tänkt ändå va stark denna störningen är hos de människor som har en sexuell dragning till barn… Många av de här sexuellt störda personerna ägnar ju flera timmar om dagen att försöka få kontakt med barn… Att de inte kan låta bli fastän alla konsekvenser som kan ske om de åker fast. Det är helt vansinnigt att vi som samhälle låter dessa empatilösa personer gå runt omedicinerade som tickande våldtäkts-bomber… Och det är ett sånt stort svek mot alla barn som lever i vårt samhälle att vi låter dessa farliga personer gå runt fritt i samhället. Våra barnbarn kommer i framtiden att fråga oss hur vi kunde låta detta ske, varför vi inte stiftade bättre lagar och avsatte mer pengar till polisen att jaga förövare, för att skydda våra barn…

 16. Alltså varför tror gubbar att små barn vill ligga med dem? Vill dem ligga så är det inga problem att hitta en jämnårig. Jag spyr!!! Känner igen liknande tjatande konversationer sen jag var 13 år. Gubbar som skrev till en och från och ville sånt här. SPYR. Det tar aldrig slut heller, ALLA borde råka ut för Dumpen som är peddon. Det är dem så värda!!!! Äckel

 17. Hur kan dessa pedofiler vara så verklighetsfrånvända att de tror att en 13 årig flicka vill ha sex med de? Han ser ut som ett troll, skallig och med grått skägg. Det är inte många kvinnor i 40-års åldern som skulle vilja ha med honom att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *