Läser Per-Ola Olssons krönika i Norrbottenskuriren och kan inte låta bli att bli lite fascinerad. Per-Ola har nämligen lyckats med mästerverket att klämma in störst antal enskilda lögner i en krönika om Dumpen.

Håller resten av Norrbottenskuriren samma låga faktagrund som Per-Olas krönika så är ”En ding ding värld” en bra systertidning och mycket roligare alternativ.

Per-Ola skriver;
”I veckan hotades en man i Dalarna med ett basebollträ efter att han förväxlats med en annan man som Dumpen hängt ut som pedofil”

Korrigeras till:

Någon med ytterst dålig syn och omdöme har förväxlat en mörkhårig 18-åring med en tolv år äldre blond man vars chattloggar publicerades på Dumpen för ett år sedan.

Att vi fördömer våld framgår tydligt på Dumpen men inte i Per-Olas krönika.
Per-Ola hävdar att vi uppgett att Tweedy är pedofil.
Detta stämmer inte.
Vi har publicerat Tweedys egna chattloggar där han själv hävdar att han vill ha sex (våldtäkt) med ett barn.
Vi har dessutom publicerat en video där Tweedy kommer för att träffa barnet.

På två ställen i krönikan skriver Per-Ola att Patrik Sjöberg marknadsför och säljer kläder med texten Kill your Local..
Detta är en ren lögn.
De enda kläder som Patrik Sjöberg marknadsför är kläder med texten ”det är inte slumpen som gör att man hamnar på Dumpen”

Och nej.
Det är inte slumpen som gör att man hamnar där. Det krävs att man först sökt efter barn att våldta för att sedan åka ut för att träffa barnet.
Då får man en artikel publicerad om sig.

Hade Per-Ola skrivit ”nästan bara män” så skulle han varit närmare sanningen.
Vi har en hon-gädda på sidan.
Om han nu läst in sig lite så hade han hittat henne. Sanningshalten verkar dock inte vara Per-Olas signum.

Per-Ola uttrycker en viss besvikelse över att han har svårt att hitta inledningen av chattkonversationerna.
Något som är lätt avhjälpt genom att skrolla till början av loggen.
Ofta börjar den med ett:
– Hej! Hur gammal är du?

Skribenten gasar vidare i med gödselsspridaren och skriver att målsättningen från vår sida skulle vara att individer som söker barn i sexuellt syfte tar sina liv.
Detta med hänvisning till försäljningen av kläder med texten ”Kill your..”
Som vi INTE säljer.
Ett vedervärdigt antagande från skribentens sida.

Per-Ola skriver att vi agerar bödel och bedriver ett parallellt rättssystem.
Trots att vi gör exakt samma sak som han själv.
Precis som Norrbottenskuriren har vi ett utgivningsbevis och precis som Per-Ola, så skriver vi saker som publiceras.
Till skillnad från Per-Ola, så är våra alster baserade på fakta.

Han skriver att ”inget riktigt barn räddas”.
Dock har det gått honom totalt förbi att en stor andel av Sveriges barn utnyttjas sexuellt.
En såpass stor andel att vi vet att många av individerna kommer i kontakt med riktiga barn om de inte har turen att träffa oss.
Andelen sexuellt utnyttjande barn är i skrivande stund 28,4%.

Per-Ola skriver att personerna inte begått något brott.
Det stämmer.
Försök till kontakt med barn I sexuellt syfte är lika straffbart som det är att fisa i hissen.
I nästa stycke kverulerar Per-Ola dock över att vi är ”sparsmakade med polisanmälningar”
Undrar om Per-Ola tar upp polisens starkt begränsade resurser med en polisanmälan när grannen lägger av en brakare på väg upp.
Isåfall kan vi börja polisanmäla försök till kontakt med barn – som inte heller är ett brott (ännu)

Per-Ola fortsätter:
”Det paradoxala är att om lagen ändras i den riktning Sjöberg och Nilsson ger uttryck för kan de själva också komma att straffas”
Tänk Per-Ola.
Försök tänka efter iallafall.
Hur menar du att det skulle bli kriminellt att utge sig för att vara barn?
Vi arbetar för en lag där försök till kontakt med BARN i sexuellt syfte kriminaliseras.
Vi blir kontaktade av vuxna som vill våldta barn. Vi kontaktar inga barn med praktstånd och ondskefulla intentioner.

Slutligen Per-Ola.
Childhood har aldrig yttrat sig i frågan om Dumpen.
Från en skribent till en annan så vill jag alltså avsluta med rådet:
Läs på INNAN du skriver.
Det blir alltid lika pinsamt när man inte läser på innan och utkastet man skriver på går i tryck.
Trovärdigheten sjunker nämligen som en liten rysk ubåt.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

14 thoughts on “Per-Ola Osanning i Norrbottenskuriren

 1. Jag tycker lögnerna om childhood samt kläderna är direkt vidriga. Det går ju lätt att kolla upp liksom… Vissa grejer av det han skriver är ju bara vinklad journalistik och det är man ju van vid tyvärr.

 2. Efter den krönikan så är numera Norrbottenkuriren av samma låga dignitet som ett randominlägg på Flashback. De faktagranskar inte och korrekturläser inte. Argumenten var så ihåliga att man enbart kunde använda krönikan som källa för att inse att sanningshalten är helt frånvarande. Argument är på lägre nivå än bland deltagarna på ett dagis, eftersom att de flesta barn förstår skillnaden mellan en vuxen som kontaktar ett barn och en vuxen som kontaktar ett låtsasbarn. Den lag som appliceras på en vuxen som kontaktar ett riktigt barn kan givetvis inte bli applicerbart på låtsasbarnet. Flera av hans fel kunde han ha läst sig till, övriga fel hade han kunnat tänka sig till. Han saknar förmåga till att läsa och tänka. Man kan undra om Norrbottenskuriren trodde att deras läsare saknar förmåga till att både tänka och läsa eftersom att deras ansvariga utgivare trodde att dessa fel skulle gå obemärkt förbi. Förmodligen är det ju en av deras läsare som har notifierar dumpen om att en mycket felaktig krönika har skrivits. Att begå så där många fel är en konst för en journalist. Det finns ju pressetiska regelverk som uppenbart inte har följts. Att begå så där många fel om man är pedofil är dock inte svårt utan tillhör vanligheten. Hela krönikan låter som alla dessa random Flashback inlägg bland det gäddträsk som gråter ut för att de har blivit upptäckta och påkomna med att försöka våldta barn. Alla som följer dumpen har förstått att gäddorna finns bland alla yrkesgrupper, hantverkare, lärare, tränare, politiker, forskare, poliskonstaplar, tidigare brottsutredare hos polisen osv. Det finns ingen yrkesgrupp som inte har pedofiler bland sig, dvs även bland journalister, och en sådan pajas-krönika kan möjligtvis bjuda på en ledtråd om var åtminstone en av dessa finns. Det är i alla fall mer möjligt än omöjligt.

 3. Ha ha när Per-Ola nu skriver i Norrbottenskuriren så får han fler att gå in här och titta på de män som äcklar sig med små barn. Skicka bilder på sitt erigerade kön till det man tror är en 12.13 eller 14 åring och sen dyker upp för att träffa barnet och våldta barnet borde uppröra alla. Utom några och alla kan ju dra sina slutsatser av det.

 4. Njaä, de gick nog lite fel nör den dära Per-Ola tänkte. Men skit i de, han vet inte bättre. Tyvärr.

 5. En kompis till mig var negativt mot Dumpen med argumentet: det blir ju synd om pedofilens barn som blir retad i skolan. Jag sa; tror du pedofilen skonar sina egna barn? Där tog konversationen slut.

  Fortsätt jobba – ni behövs om och om igen!

 6. Jag blir alltmer rädd för svensk mentalitet. Det verkar bygga på någon sorts hybris och mani. Som i en hönshus ungefär. Folk börjar bli alltmer smittsamma. Och har man smittat sitt sinne så må ödet vara nådig en för att bli fri från smittan igen. Perversa håriga gubbars nöje verkar vara prioriterad av många istället för att låta barn växa upp utan skador. (Borttaget av Admin). Har mannen som gick till attack mot förnuftet någon mörk hemlighet att dölja? Det är första som slår mig. Och om inte så klassar jag honom som något vidrigt som jag inte ska släppa i min närhet. Han försöker mästra genom liknelser som rysk ubåt och badar i sitt äckliga hybris och ego. Återigen en gubbe. Jag var tvungen att googla på hans namn för att se svensken i ögonen. Jag känner avsky och min respekt får han aldrig hur mycket än han gnäller. Sverige är ett land i moraliskt förfall där vidrighet efter vidrighet döljs bakom avancerade utlägg i namn av hybris och vidrig vuxen ego. Det kallas för civiliserad. I min värld kallas det för feghet, ryggradslöshet, torrhet, själlöshet, och så kan jag fortsätta med benämning i all evighet. Mannen, du som skrev i Kuriren, jag ger dig inte ens så mycket respekt att jag skriver ner eller uttalar ditt namn. I mitt sinne förblir du namnlös. Att tjafsa med mig kommer du aldrig att lyckas för jag bär minnena livet ut av att jag blev utsatt och din sort är för liten för att kunna mästra min känsla.

  1. Att människor kan vara så empatistörda som denne man är svårt att ta in och förstå. När vuxna människor söker barn i sexuellt syfte och det är alltid är uppenbart att det inte är första gången, fast det är vad de påstår, så kan man undra över hur många barn de har skadat. Övergreppen börjar ju redan i chattarna, vuxna män som skickar snoppbilder till minderåriga eller bilder på sina bajshål borde ju låsas in som de själsligt förkrympta, löjeväckande och äckliga individer de är. Att det som i Dumpens fall inte finns några riktiga barn de har chattat med har ingen betydelse, det vet ju inte förgriparna utan uppsåtet är att skada ett barn och bara det skulle vara straffbart att uppsåt finns.

   1. Absolut som du skriver. Det är så mycket jag inte förstår i världen men känner av. Dessa människor Dumpen avslöjar är monster. De säger alltid att det är första gången och att de är oskyldiga. De är specialiserade på lögn och att glida. De vet precis vad de håller på med och det måste krävas otrolig energi för att hela tiden parera. Den sortens paranoia kräver sitt. Om de känner självhat på köpet så måste hatet också ut någonstans. Även det drabbar andra. Här pratar jag om livs levande demoner. De finns i olika former, vissa är pedofiler, andra är aggressiva sadister. De gör skada. Det finns andra brott som straffas pga uppsåt. Till exempel förberedelse till inbrott. Jag förstår inte hur barns liv inte är prioriterad i en så kallat civiliserat samhälle. Och precis som monstren spelar välklädda och normala så ifrågasätter jag betydelsen av vad som är civiliserat. Den där reportern som vred och vände på saker kallar jag inte för civiliserad. Bara meningen att plantera uttrycket i ens sinne om ryska ubåtar ser jag som manipulation. Samma tillvägagångssätt som en pedofil manipulerar och matar sitt ego. Det Dumpen gör är unikt. Det behövs. Varje gång jag klickar in här så gör jag det med klump i magen pga egna minnen men jag känner också glädje för att se ett monster till falla. Att få studera deras sätt på video, det är en stor tillgång och påminnelse över att det här är livet och inte lek. I tre år var jag fången hos en läkare. Jag förstod inte förrän för ett par år sen att det kanske tar ett helt liv att vakna upp ur den minnen. Och nu när jag är vaken så återstår det ett liv till att lappa ihop det. Det är inte lek. Jag mötte själv och har erfarit en demon. Det är bra att såna människor som du finns. Det ger oss andra hopp om att världen är inte helt körd än. Och Dumpen, låt de dumpa demonerna i avloppet där de hör hemma.

    1. Sorgligt att höra om din utsatthet, av en läkare dessutom som borde vara förtroendeingivande och trygg att gå till. Minns min barndoms doktor som det ryktades om att han var lite för närgången.

 7. Jag tror att ”källan” Per-Ola lutar sig mot förmodligen är Flashback.
  Vem vet, han kanske till och med är en av de vidriga peddokramande skribenterna som frekvent skriver i tråden om Dumpen… 🤮

 8. Per-Ola om polisen gjorde mer för att skydda barn och ungdomar så skulle inte Dumpen behövas.

  Inte tycker du att denna pedofil ska få ens komma i närheten av barn och ungdomar? https://ponnymamman.se/sexuella-overgrepp/kvinnokampe-och-massor-valdtog-barn-forelaste-for-ridklubbar/

  Dessutom drar du ner namnet ”Per” i smutsen då vi är många fler framgångsrika och normala vuxna personer som bär detta namnet med högsta stolthet. https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Per

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X