Sponsorer

Vår fiskare kom i kontakt med en 58 årig man på QX. När vi kollade faktisk identitet på mannen så visade det sig att han faktiskt var 75 år och hade arbetat som lärare i 35 år.

Han verkade inte jättenöjd när han träffade oss istället för barnet som han bestämt träff med men han lovade att söka vård för sin lilla böjelse.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

49 thoughts on “Läraren som prutade ner sin ålder (Napp #219) Stockholm

 1. Jösses. Är han 90+ ?! Vad ska barn ha för nöje med en gammelfarfar ???? Spela spel eller nåt liknade. Faaan inte sexuellt Lås in på ålderdomshem

  1. Nej för 17. Då kan han ju ge sig på personalen där. De är ju oftast ungdomar som jobbar där. Visserligen inte 15 men ändå.

 2. Att alltid skylla på barnen, fy faan! Det är den vuxne som ska säga nej tack och inse att det är fel. Äckel!

 3. Precis swishat 200 kronor. Förstår att det inte är mycket, typ en varsin fika till Sara och Patrik men det enda jag kunde avvara just nu.

  Ni är verkliga hjältar som orkar, även ni andra på Dumpen såklart. Jag vågar inte kolla allt som ligger här för jag blir helt knäckt av den ondska som finns ”därute”. Jag blir så hatisk och så fruktansvärt ledsen och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med de känslorna.

  När de sätter igång och pratar spädbarnstortyr eller att våldta hundar så dör jag lite inombords. Jag förstår inte hur de orkar leva med dessa perversioner inom sig.

 4. Ojojoj… Det var visst nån där i bakgrunden som inte var super-entusiastisk över gubbens intentioner…
  Det framkommer ju inte så ofta, men brukar ni ha mycket åskådare vid era konfrontationer? Och har det skapat problem?

  1. Oftast så brukar dessa åskådare bara berömma Dumpen för deras arbete eller skicka en verbal känga åt personen som konfronteras. Det är i alla fall vad man kan se på tidigare konfrontationer.

 5. Mannen verkar vara i bra skick för sin ålder på 75 år, han borde inte fortsatt chatten med barnet, hoppas han lär av misstaget och söker hjälp. Klokt hanterat av Sara och Patrik, ni gör ett jättebra arbete med detta.

 6. Onödigt fint av er att följa med honom i hissen för att han skulle slippa bli misshandlad av åhörarna. Hans tack till er för att ni hjälpte honom från att slippa bli allvarligt skadad, är att anmäla er fiskare till QX. Det är där skon klämmer för honom. Fy fan.

  Jag hade inte följt med honom i hissen, efter att han hade svarat ”jag har inte förgripit mig på någon elev” inte ”jag har inte förgripit mig på något barn”. Så där pratar skyldiga förövare. Han har gjort det här förut.

  1. Jag tycker det var snyggt av dom, inte nödvändigtvis för gubbens skull, men dumpen behöver inte rubriker som säger att gäddor blivit misshandlade i samband med konfrontationer, oavsett hur mycket vi hatar dem.

 7. Hej! Bra insats som vanligt!!

  Ville bara flagga för att hans namn syns på bilderna, är det tanken? Lätt att hitta adress.

 8. Det är alltid okej tycker dom om barnet kontaktat dom först, det spelar INGEN roll!! Det är lika mycket våldtäkt oavsett. Synd bara att han fått leva ett så långt liv utan att först bli upptäckt för det här nu och hur förvånad han är över att bli upptäckt, kanske har gått vägen för honom innan? Hoppas inte.. visar bara på hur enkelt det är för dessa förövare att få tag på barn😕 hjärtskärande. Skönt att se dumpen och andra på videon stå upp emot denna människa som tyvärr arbetat som lärare!! Man såg även i loggarna att han hade koll på skolor och hur dagarna där ska fungera typ som prov

 9. Han säger att han ska jag ta upp med qx att det finns såna som låstas vara barn där? Han kanske ska ta upp med qx att han vill skriva med barn och bli bannad från sidan istället..

  1. Tycker man kan stänga ner skithålet QX så pervon som gubben i videon inte kan tråla.

 10. Han har inte förgripit sig på en elev?
  En 14-åring ÄR en elev!
  Jag gissar att han var en slemmig gubbe även under sin yrkesverksamma tid.
  (Borttaget av Admin)

  1. Jag var en elev till honom, det sjuka är att varken jag eller nån av mina klasskompisar inte hade nån aning. så jag måste ändå säga att jag tror att han ”inte skitit där han bor”

 11. Vilken äcklig pappskalle ! att han bor i mitt hemmakvarter gör inte saken bättre för din del gubbfan..
  Hoppas du känner dig bekväm att gå i Liljeholmens galleria efter avslöjandet…

 12. Borde sitta på ett boende, helt uppenbart..
  Skäms.

  Härligt att se att åskådare säger sina åsikter också! Bidrar kanske till att skräpet skäms lite extra. Och framtida gäddor kanske blir lite skrämda också.

 13. Det hemska i att de finns överallt. Den här mannen, som ser ut som nån man kunde vända sig till om man hamnar i nöd i Liljeholmen. Det är så förfärligt att inte kunna lita på någon. Att behöva om och om igen prata med barn och barnbarn att aldrig någonsin lita på n¨ågon annan än sin familj. Och att det i allra värsta fall inte ens går att lita på familjen heller.
  Det är fruktansvärt att behöva påminna mina barnbarn att de aldrig får acceptera en kontakt på nätet som de inte vet vem det är. Att i alla sammanhang behöva ha extra koll på alla och envar. Nu är jag lyckligt lottad att ha barnens föräldrar som är medvetna och ständigt har koll. Men alla barn som inte har?

 14. Den 22a Oktober hittade jag dumpen.se
  Tittade på ett flertal videos och fick kalla kårar över dessa dårar.
  Läste några berättelser från brottsoffer och det gick inte att hålla tillbaka tårarna när jag förstod att hur dåligt dom människorna som blivit utsatta för pedofiler mår och att det är garanterat värre för dom än vad jag ens är kapabel att förstå. Swishade ett bidrag och det kändes så jävla rätt.

  Så sent som förra veckan avslöjades en pedofil i Mjölby, känd som pizza Nisse i Tranås där han levererade pizza under många år. Detta är en person jag träffat många gånger under min uppväxt men inte känt mer än som pizzabud.
  En riktig rysare att inse att pedofiler kan finnas precis överallt.
  Dom som driver dumpen gör en ovärderlig insats som inte går att beskriva med ord. Tack snälla för allt ni gör. Ni är inget mindre än riktiga hjältar

 15. Så klart är han fd lärare… Hoppas han inte har förgripit sig på sina elever eller egna barn….

 16. En man utan heder. Om han inte klarar av att hantera sin sexualitet utan att svårt skada andra, är jag rädd att alternativen, med undantag av frivillig vård är, mycket få.

  1. Trodde att sådana äckliga slemmiga pinkegubbar var impotenta i sådan hög ålder som gubbslemmet. Chockad!

 17. Hahaha det här var min lärare i fruängsskolan. Han hade bilder på Facebook för några år sedan på en thailändsk avsevärt myclet yngre kille som ham hade hämtat hit och var tillsammans med. Han var en väldigt lätt frustrerad lärare. Kanske lätt att förstå med tanke på att måste varit kåt på jobbet varenda dag. Äcklig jävla gubbe.

 18. Typisk peddon att säga : Det var ju hon/han som kontaktade mig 🙄
  Jaha?! Så då är det alltså helt okej att spinna vidare på konversationen, skriva snusk, skicka bilder på sina privata delar samt vilja/försöka träffa barnet? En vettig vuxen avslutar konversationen direkt när man får reda på att det är en minderårig man skriver med. Så trött på alla olika ursäkter dessa sliskiga gäddor kör med! Lägger över allt på barnen, skyller ifrån sig och försöker rättfärdiga det de håller på med. ” Det är första gången jag gör sånt här…” Finns ingenting som ett peddo kan säga för att komma undan lindrigare eller få oss andra att ha lite mer ”förståelse”. Säger bara, Fy f*n för dessa äckliga as! 🤮

 19. Bor med en man. Ja vem vet vad som hade väntat ett barn , om han blev ditbjuden. ?! Att detta är Sverige betyder inte att dom är mindre farliga !

  1. Ja eller så kommer mannen han bor med flytta ut/kasta ut honom, precis som att många kvinnor lämnar sina män som ska på dejt med barn. Bara för att han råkar bo med en man betyder det ju inte att båda är intresserade av barn, eller hur?

 20. Samma svar som de flesta andra som konfronteras. Oskyldig och skyller på barnen, och säger sig ha missuppfattat ålder på barnet, vilket skitsnack 😏
  I den åldern, blir jag mycket misstänksam, varför skulle han bli pedofil just nu?
  Fy fan, dom finns överallt🤮
  Bra jobbat Dumpen 🥰

  1. Är homo och tycker såklart att detta är fruktansvärt vidrigt. Det har ju dock ingenting med homosexualitet att göra. Finns pedofiler som är både hetero, homo, män, kvinnor, som har etniskt svensk bakgrund, utländsk bakgrund, som är fattiga, rika osv.

 21. 75 år och tro att en 14åring VERKLIGEN VILL suga av honom?????? Jag är 31 år yngre än denna vidriga varelse. Och även OM jag skulle varit intresserad av en 14åring(vilket jag INTE skulle kunna vara)så skulle jag fän inte tro att en 14åring skulle ha ett sexuellt intresse av en 44årig gubbe som mig. Dom är både vidriga för att dom vill ha sex med barn och totalt verklighetsfrånvarande när dom tror att dom är SEXUELLT intressanta för så unga barn. SUUUUUCK🤮🤮🤮

 22. Den här pöbelsvansen av ”tuffa” grabbar som börjat figurera i de senare klippen är inga bra nyheter. De spelar rakt in i händerna på de kritiker som dumpen haft från dag ett. Dumpen kommer inte vara kvar länge om detta fortgår.

 23. Haha min gamla lärare i högstadiet. Stående skämt var att han var pedo, tråkigt nog var det sant nu ser man .. undrar hur många han gett sig på 💔 bra jobb ni gör 🙏

 24. Han var även baskettränare för ungdomar tidigare. Förstår inte de som påstår att de var f.d. elever till honom och inte hörde något. Ryktena gick runt ordentligt redan på 80-talet.

 25. Usch ,man börjar tänka på alla lärare som man misstänkte var p*ddos. De som råkade gå in i omklädningsrummen,klappade elever på ryggen när man ville ha hjälp…

 26. Oavsett vad gubben har gjort/gör, så ska ni ha en stor eloge till att faktiskt följa honom till bilen/lägenheten. Det visar att ni värdesätter rättssamhället oavsett om det inte fungerar alltid som det ska. Fantastiskt bra jobbat!

 27. Jag hade (Borttaget av Admin) som lärare mellan årskurs 7-9, det tråkiga är att han va en sjuhelvetes grym lärare, han fick många av oss som var lite utanför att göra bra ifrån oss akademiskt och nå höjder som vi kanske aldrig nått utan han. Nu var det här typ 20 år sen, men rykten gick redan då gällande hans sexuella läggning. Jag blir faktiskt lite ledsen av att se det här, men också besviken på (Borttaget av Admin) som människa. Han har gjort massor med rätt för många ungdomar men det här är gör verkligen ont att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *