En nittonåring på Grindr reagerade när mannen som han chattade med skrev att han sökte yngre. Nittonåringen bestämde sig för att testa hur unga killar mannen ville ha tag på.

Han testade med 17, 15 och snart 15.
När mannen visade sig intresserad av killar under femton tog nittonåringen kontakt med oss för att fråga om vi hade något virtuellt barn som mannen kunde få prata med.

Givetvis hittade vi en chattkompis till honom som bokade upp honom på en träff. Vi ställde upp ett låtsasbarn som väntade på platsen och när mannen närmade sig så gick vi fram för att diskutera saken.
Han ville varken kännas vid chatten eller att han var där för att träffa ett barn. Han fortsatte dock chatten efter konfrontation och hävdade att han absolut inte söker efter barn i sexuellt syfte.

Vid närmare kontroll hittade vi dessutom fler av våra konton som han varit i kontakt med och det var definitivt inte fråga om fika.

Mannen visade sig arbeta vid Tullverkets gränskontroll.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

 

Chatt med nittonåring:

Chatt med fiskare

Chatt med annan fiskare

 

29 thoughts on “Tulltjänstemannen som gick över gränsen (Napp #218) Malmö

 1. Denna mannen har varit aktiv på Grindr sedan dag minst 2016-2017, och skrivit till i princip alla han kommer åt. Har länge trott att profilen var fake, fram tills nu.

 2. Undrar hur många nakenvisiteringar han gjort på unga killar…
  Vilket ”drömjobb” han har.

 3. Tack Dumpen! Har köpt er hoodie. Hade på mig den när jag träffade mannens släkt (och även när jag tränar dotterns fotbollslag). De frågade vad Dumpen var och jag förklarade. Vi är många som sprider budskapet! ❤
  / Mamma till en 10-årig dotter

 4. Den här störda avvikelsen utstrålar kyla & likgiltighet så man ryser i hela kroppen.
  Undrar om hans falska hånleende fortfarande håller i sig efter videon kommit ut ? Om du tycker det är så roligt så kan använda den i ditt CV:e nu när du förmodligen måste söka dig ett nytt jobb…
  Vill även ge kudos till personen som tipsade Dumpen så ytterligare en kunde åka fast och hoppas på att fler nu håller ögonen öppna efter avvikande människor i hans kategori.
  (Borttaget av Admin)
  Håll ögonen öppna allihopa och ta hand om er

 5. Det tar verkligen aldrig slut på dessa. Ni gör ett grymt jobb Patrik och Sara, tack 🙏

 6. Tullare? Honom vill man inte bli visiterad av. Äckligt att veta om hans läggning. Att stämma träff med ett barn för sexuella aktiviteter (och dyka upp) borde vara straffbart som i USA. Vilken säkerhetsrisk han är. Bra jobb Dumpen.

 7. Du är så jäkla grym Sara! 🥳🥳 Tack för att du exponerar dessa svin, extra viktigt när de jobbar i yrken som ska vara förtroendegivande för allmänheten och representera samhället 🙏 Måtte denna barn-jagare bli av med jobbet!

 8. Frågan är hur hans sökande efter ungar att förgripa sig på påverkar hans karriär. Ett jättelyft att vara baklastare men negativt att vara peddo.

 9. Vilket nonchalant leende han har, bryr han sig överhuvudtaget? Det går inte att ljuga bort vad han gjort han ser bara dummare ut

 10. En tullare som vill slicka underåriga pojkar i rumpan… 🤮🤮🤮 Gissar på att hans kollegor inte lär va så stolta över honom efter detta avslöjandet.

 11. Att spela allan ballan på nätet är väldigt lätt.
  Men när Dumpen träder in är dom dummare än tåget.
  Att ta en sådan stor risk utan att vara medveten om konsekvenser tillhör inte normaliteten.
  Hela deras liv raseras på nolltid.
  Avskyr dessa vampyrer

 12. Nu vet jag inte något om denne person’s arbetsmoral men jag vågar i alla fall gissa att han gärna var den som tog hand om nakenvisitationen när en person tagits ut ur kontroll (obs gissning). Precis som att andra pedofiler gillar att jobba med barn som fotbollstränare, fritidspedagoger m.m. Usch.

 13. Svårt få icke kriminella att jobba inom rättsväsendet ?! Tror mörkertalet är stort Vissa är bara mer korkade än andra.

  1. Vi kommer att få se peddo-advokater, peddo-domare, peddo-åklagare, peddo-målsägandebiträden, peddo-statsministrar, osv. Fattas bara att vi får någon peddo-prins likt Englands kungahus stoltserar med.

   1. Tror dig Dr Kurt. Det är bara en tidsfråga innan det sker.
    Nu när Dumpen funnits en tid, verkar det som om vi kommit till den där gränsen att ”alla känner någon, eller känner någon som känner någon”, som fiskats upp ur det sumpiga träsket.
    Det verkar som en vardag för många män. att fördriva tiden med grooming. Fan ta er!

   2. Har vi redan, nog en av anledningarna till att det är så svårt att få till en kraftfull lagstiftning mot dylikt 🙁

   3. Och garanterat även en och annan peddo-DOKTOR mån tro Dr.kurt. Finns säkert nån eller några i denna chatt som älskar att hålla utkik och peka finger mot andra… öhm öhm

 14. Han har man chattat med på Grindr, tur att man aldrig beslutade sig att träffa denna människa… Tack Dumpen, även om vi inte kan lagföra dessa människor kan vi åtminstone få dem att skämmas, men tyvärr saknar väl många av dem skam ändå…

 15. Usch det luktar illa….Munnen är till för att äta med och nummer 2 för att bajsa med, kanske dags att lära ut det i ”skolorna” + % räkning så folk slipper lyxfällan….

 16. Så fruktansvärt äckligt och motbjudande. Låt barn få vara barn, fattar ni inte att ni förstör unga individer för all framtid, när ni begår grova övergrepp för er egen njutning.
  Pedofiler är egoistiska svin. Vidrigt!!!

 17. Vafan är det här?

  Innan dumpen fanns så trodde ja typ att pedddo bara var ett skälsord på nåt som är för vidrigt för att finnas. Men det finns asså förjävla många av dom tydligen då sidan är uppe i 218 st !!!
  Och överallt’ är dom, postbilar bl.a

  Vaf..

 18. Men oj han på bilderna och även då är på plats där denna så kallade kapades bilder va jo men vist…. i
  Ursch

 19. Skrämmande uppsyn !

  Han såg inte ut att skämmas alls när han blev konfronterad av Sara.

 20. Vilken säkerhetsrisk i Öresundsregionen… med tanke på att han jobbar på Tullverket… Hade ju varit lätt för kriminella personer att utpressa denna mannen… med tanke på hans frenetiska sökande efter sex på diverse sex-sidor och att han relativt öppet söker efter barn i sexuellt syfte… Hoppas verkligen inte att han har släppt in droger och skit i vårt land på grund av att han själv inte håller sig inom lagen…

 21. Sorgligt att det pågår och pågår med dessa vidriga individer, tycks aldrig ta slut.

 22. Barn som redan har problem i livet har större risk för att bli utsatta för dessa empatilösa monster.. sorgligt nog.
  Barnen söker bekräftelse och där finns rovdjuren som tar alla chanser det finns.

 23. Vidrigt svin. Vilka fruktansvärda kräk som finns där ute…
  Dumpen ni gör ett beundransvärt jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X