Sponsorer

Vi fick in ett tips rörande en man som uppgavs köpa bilder av unga killar. Mannen har mycket kontakt med traktens ungdomar då han säljer och installerar billjud i bilar och EPA-traktorer. Vi bad tipsaren att polisanmäla och det gjorde personen. Kontakt etablerades med mannen som direkt visade intresse för vår fiktive fjortonåring.

”Send nudes” var de ord som fick oss att lämna in hela loggen till polisen som i sin tur valde att agera direkt och göra husrannsakan. Nu ligger mannens mobiltelefoner och datorer alltså i polisens beslag.

Dagen efter husrannsakan kom mannen på att pojken kanske var lite för ung för att det skulle vara lämpligt och skickade ett ångerfullt meddelande. Nu får vi hoppas att han i framledes håller sig till vuxna.

Återigen agerar Skövdepolisen direkt när barn är i fara

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

17 thoughts on “Decibelgäddan (Napp #217) Skövde

 1. Det är ju väldigt märkligt hur dessa människor varken har någon empati eller självbevarelsedrift. Jag hoppas i och med Dumpen, att fler vågar ta steget och söka hjälp på preventell, istället för att försöka få utlopp för deras sexualitet på barn.

 2. Inte fkn sören han är vår kung ja han må lite skum och sånt men han är jätte trevlig men om har han på snap ja då skyller man sig lite själv, sören är en trevlig människa och säljer väldigt bra ljud brukar ha kompis som köper där ifrån så åker vi dit och köper han är jätte trevlig, men han är sån här och kommer alltid vara

  1. Väldigt konstig logik det där. Med andra ord ska man INTE ha någon alls på snapchat eftersom alla kan eventuellt vara farliga. Det kan man inte veta på förhand. Bara för man är trevlig betyder det inte att det är OK. Kom ihåg att det är aldrig offrets fel.

  2. Jaha så du har alltså varit medveten om hans farliga beteende och hans olagliga kontakt med minderåriga men låter honom hållas? Då är du inte mycket bättre än vad Sören är i mina ögon! Snap är till för BARN 13 år och äldre så! Vet inte riktigt vad en 65-årig gubbe har där å göra? Och barn är ALDRIG att skylla för vad en vuxen utsätter dem för! (Borttaget av Admin)

  3. William kanske själv är under 18? Jag vet inte men låter lite så på språket. Kanske är över 18 dock. Men oavsett vad. Självklart har Sören ett ansvar i att kontakta barn och om han tagit bilder på minderåriga även om du personligen tycker han är bra så är han inte bra. Det är inte bra att förstöra barns liv

  4. Bara för att Sören ”är sån här” ger det inte honom rätten att ha kontakt med minderåriga i ett sexuellt syfte. Det är ingen ursäkt. Han må vara bra på ljud och bilar, men han skriver fortfarande med minderåriga.

 3. Äldre och äldre. ?! Barn behöver fritidsgårdar. Pensionärer nåt liknande. Annan stimulans än fokusera på barn

  1. Men tjena, fritidsgårdar? Nej, vad barnen behöver är att någon vuxen kollar deras telefoner. Hela tiden. Helst en gång i timmen. Apparna borde vara 18 år, borde lagföras så i Sverige.

   1. Exakt Nils föräldrar måste ha koll på vad deras barn gör på internet speciellt när dom inte ens har hunnit fylla 16 ännu, det är inte kontrollerande utan kan rädda barn från livslånga men

  1. Jag är stolt över vår polis i Skövde! Hoppas att andra polisdistrikt hänger på o lär sig av våra, De va Kalmar eller?? som inte skött sig så bra. TACK Dumpen och Skövdepolisen!!

 4. Vet att det finns vuxna som har ett otillbörligt intresse för barn överallt, i varje samhälle. Det känns dock otäckt att en man från en närliggande by från det samhälle där jag växte upp i har blivit påkommen med att ägna sig åt detta vidriga intresse. Heja Skövdepolisen, Skaraborgs stolthet! Tack för att ni på Dumpen och polisen finns 💚

 5. Klassiskt beteende hos en typisk pedofil ändå, att göra sitt hem till en rolig plats för barn att hänga på. Läste nyligen Patriks bok, hans styvpappa betedde ju sig likadant, hemma hos han fick barnen spela tv-spel, busa utan regler, lite som en alternativ fritidsgård… För jävligt att pedofilerna gör detta enbart för att grooma och senare kunna våldta de stackars barnen… Snacka om skuldkänslor när man hängt hos pedofilen och gillar honom, och när man sen längre fram i livet inser att man blivit sexuellt utnyttjad av någon man litade på och tyckte om… Så det är ett genom-vidrigt beteende denna gäddan ägnar sig åt, där barns känslor blir mixade med och skuldkänslorna brutala efter att han har huggit de barn i vassen som han har smak för….

 6. Men herregud- varför får sören för sig att ett barn skulle vara intresserad av honom? Jag spyr!
  Gubbfan tar hand om ljud i pojkarnas bilar och leker snälle Sören som alltid finns där för dom. När han väl får napp på en pojke med lite låg självkänsla och i ett stort behov av ett bättre ljud i sin bil så blir det nog snabbt galet.
  Grooming kan pågå i flera månader ibland år….

  Eloge till polisen 🏅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *