När vi träffade honom så hade han totalt glömt bort sitt namn, att han bokat träff med ett barn och vad han ens hade för ärende på Knutpunkten i Helsingborg.

Killen som han bokat träff med kom han i kontakt med på Grindr och kontakten fortsatte snabbt över till KIK

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

25 thoughts on “Nä jag heter Peter (Napp #216) Helsingborg

 1. Detta gör mig så arg. Sverige behöver en ny lagstiftning. Jag tycker vi bör se USA som ett bra exempel.

 2. Alla dessa jä_la bottenlösa bortförklaringar.
  Nu vet vi i helsingborg vilket monster du är.

 3. Han hade inte hyrt hotellrummet i syfte att ta dit den unga pojken, nej då, honom hade han tänkt ta till en toalett nånstans 😡

  1. Jag tänkte samma, dessa män tror på riktigt detta är sexigt? Speciellt för ett barn?? Ehhh

 4. I en annan situation (utan Dumpen) hade han lätt kunnat manipulera både ett barn och annan vuxen med sin spelade sympatiska framtoning. De här är de värsta, kommer undan gång efter annan, men så kommer Dumpen och räddar barnen. Det är inte slumpen som gör att man hamnar på Dumpen!

 5. Han verkar inte tycka att han har gjort nåt fel. Han verkar ha inställningen att så länge ett barn verkar va med på noterna så är det ok att att ha en sexuell kontakt med ett barn. Han ser inte att barn kan ha självskadebeteende eller ta intiativ till saker som barnet inte förstår konsekvenserna av. Han ser inte att han är vuxen och borde veta bättre, att han istället borde varit den beskyddande vuxne som istället säger till pojken ”vännen, du är för ung, du borde inte söka kontakt med vuxna män, och jag söker sexuellt kontakt med någon som är mer i min egen ålder, så nu avslutar vi denna chatten, ta hand om dig!” Djupt beklämmande att det alltid finns män som är redo och aktiva att utnyttja barns omognad, självskadebeteende eller ogenomtänkta beslut. Barn behöver goda trygga förebilder, stöd och vägledning i livet – inte bli utnyttjade av kåta vuxna män som borde veta bättre.

 6. Lås in och kasta bort nyckeln. Gubben verkar ju inte fatta när Dumpen konfronterar honom och han kommer säkert att försöka få kontakt med barn igen.

 7. Jä*la smuts…Usch‼️
  Ni är fantastiska som orkar.,all heder till er!!🙏🏻❤️

 8. Undrar vad som hänt sista tiden. Alla är ju kaxiga och ler ironiskt. ?! Är det lagligt , eller varför är ingen rädd längre ? Jobbigt och se. Dom skiter i era filmer.

 9. Hoppas alla poliser samverkar med er och att dom tar er på allvar!!!
  Bra jobbat DUMPEN, ni är bäst 🌺

 10. Han förstår verkligen inte problemet , han har fått ett ja o tycker tydligen inte att 14 är ett barn . Han fattar öht alls problemet och blir upprörd när det kallas våldtäkt nåt sånt skulle ju aldrig han göra det är ju fel . så han upplever så länge han fått ett ja är det inte våldtäkt . Man blir mörkrädd av antalet gamla svenska gubbar som söker barn i sexuellt syfte, man blir mörkrädd av antalet som försöker träffa barn alls . Så fort ett barn kontaktar o pratar sex saker så är en blockering det enda man ska göra , det är ansvaret dom borde ta men vägrar göra 🙁

 11. Undrar om dessa män tycker det är okej att pedofiler börja träffa deras egna barn?

 12. Jag låter bli numera att kommentera. Jag märker att jag vill skriva såna saker som skulle få självaste helvetet att skaka.

  Jag skriver bara kort att jag är chockerad.

 13. Jag tycker vi borde ha en massiv demonstration att lagen måste ändras det måste vara brottsligt detta.

 14. Tack för erat grymma jobb med allt! Hat precis börjat följa er. Har löst så mycket böcker om barn dom har hamnat i prostitution men att se DETTA är på många nivåer så mycket sjukare.
  Mins döttrar är 4 och 1,5 år och det ger mig en liten tröst att det finns sådana som ni dom kämpar för mina barn ifall jag mot all förmodan missar vad som händer med dom. Tacktacktack!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X