Vi hade precis fått in en ny fiskare. Hennes första gädda visade sig vara mycket påfrestande. När vi gick igenom sättet på vilket han uttryckte sig så misstänkte vi att det skulle kunna vara MrX eller MrNiceguy som var tillbaka i jakten efter nya barn.
I avsaknad av ansiktsbilder använde vi mannens snoppbilder för att jämföra med de båda tidigare gäddornas könsorgan.
Alltså kunde vi konstatera att det varken var MrX eller MrNiceguy.
Kontot hette Andre83J.
Mannen skickade en livebild på sina ögon.
Vi chansade och ställde ut ett lockbete inför bokad träff men han dök inte upp.
Istället skickade han ett kryptiskt meddelande om att polisen tagit honom.

Det kom att visa sig att vi flera hade fått kontaktförsök från kontot.
En av oss försökte med att uppge åldern till 16 för att han skulle känna sig trygg.
Det besvarade han inte ens. AJ hade kontakt med ett antal av våra virtuella barn. Både flickor och pojar samt en vuxen pedofilman och en sextonåring.
Han var med andra ord mycket aktiv i sitt sökande.

En av våra fiskare letade efter redan dömda barnvåldtäktsmän i området. Hon hittade en som matchade med hans användarnamn.
André Johansson född 1983.
André dömdes första gången för våldtäkt mot en sjuårig flicka när han var femton. 2010 dömdes han för andra gången. Då var han 27 och dömdes till 2.5 års fängelse för våldtäkt mot en 10-årig flicka.

Fiskaren fick tag på bilder av honom och vi jämförde med den ögonbild som han hade skickat.
Det var samma person.

Påskhelgen var vi ganska uppgivna. Han skröt nämligen vitt och brett om att han etablerat kontakt med en fjortonåring som han träffar regelbundet. Han berättar även om att han har kontakt med en tolvåring som han förmår skicka nakenbilder på sig. Påskafton skickades informationen som tips till en polis och vi kände att vi inte kunde göra mer.

Måndagen började han dock visa intresse för att träffa ett av våra fiktiva barn igen. Hon chattade med honom konstant i två dygn och på onsdagen var han redo att ses. Vi körde ner från Stockholm på vinst och förlust då vi misstänkte att han skulle utebli även denna gången.
Nu visste vi dock vem han var och vi hade registreringsnummer på hans bil. Alltså satte vi oss och spanade utanför stationen. Vi blev ytterst förvånade när han kom körande i sin Saab precis innan barnets tåg skulle komma in.
André gick av bilen och gick in på stationen. Där ställde han sig och pratade med en ordningsvakt. Han ställde märkliga frågor till vakten huruvida han trodde att det skulle kunna finnas arbete på båtarna.

André visste inte att vi skulle känna igen honom.
Han hade dessutom färgat håret. Alltså blev han ytterst förvånad när vi gick fram och avbröt hans lilla försök till samtal med vakten. Precis som I videon när man ser att han nekar så nekade han vid både första och andra rättegången.
André betraktar sig alltså som oskyldig i alla lägen.

Han har dock varit ytterst flitig i sitt sökande efter barn. Skulle ni se kontakt med något av följande konton i era barns mobiler så ber vi er att polisanmäla direkt.
För alla barns skull.

Snapchat;

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

Ett blandat urval av loggar från en del av våra kontakter med honom.

 

 

 

 

38 thoughts on “André söker nya offer (Napp #215) Trelleborg

  1. Efter att ha läst om alla äckliga jävla peddos så har jag börjat tänka något jag aldrig tänkt förut. Vanliga människor i t ex affären, eller på stan, kollegor m.m. Så Finns det vissa som döljer sånna hemskheter, sjuka jävla människor som jag inte anser ska få leva mer.
   Aldrig tänkt så förr förens nu, dom man minst anar…

   Sveriges rättsystem är så skevt.
   Fifflar du ekonomiskt, då jävlar!
   Men sånna här straff är för fan sinnesstört låga.
   Sitter garanterat peddos i rätten också.

 1. Han måste ju trycka in huden runt snoppen en decimeter för att kunna få med den på bild.

 2. Otroligt mycket chattloggar. Gör han inget annat än att chatta med barn om dagarna? Nog för att han är arbetslös, men bättre saker måste det väl finnas att göra med den tiden än att våldta barn, vilket han erkänner sig själv ha gjort ett flertalet gånger i chatterna. Dessutom är han dömd två gånger, men han slutar inte för det. Nej du, André Birger Johansson, nu är det fan dags att skärpa sig. Du är patetisk ursäkt till en människa och får mig att vilja kräkas. Hoppas att han ställs inför rätta

 3. Måtte han bli knökt ner i en skokartong! Så vidrigt att han har fått hålla på i (minst) 13 år. Hade det varit i staterna hade han åkt dit på MÅNGA år på ”Three-strikes”. Blä för fego-fettet!

 4. Om man räknar dagarna då han dömdes, suttit inne och de dagar han haft Kik, så finns det alltså en möjlighet att han skaffade sig ett Kik-konto redan inne på fängelset och groomade barn medan han satt fängslad och det är fasen helt sjukt.

 5. Att riktiga barn också fallit offer för denna mannen är otroligt sorgligt att han är fri på våra gator på sånt här sätt, finns inget sätt att kontrollera honom på? Nu vet iaf folk hur han ser ut så det är hjälpsamt .. tror han sa han var arbetslös de märks för han sitter hela dagarna å bara chattar med barn. Han säger ju att han möter barn aktivt även nu men man vet ju inte vad som är sant av det han säger eller inte, man får hoppas inga fler riktiga barn blivit våldtagna! Alla som har barn som haft kontakt med denna ”mannen” måste kolla upp med deras barn genast!!

 6. Fy fan detta äckel är uppenbart väääldigt aktiv, han har t.o.m. kontaktat mig förut när jag fiskade själv för att kunna tipsa er så ni får tag i ännu fler. Detta äckel kontaktade alltså mig då han trodde jag var en 13-åring…. Han har skickat EXAKT samma bild till mig på sin lille snopp som har uppenbart skickar till alla barn han kommer i kontakt med.
  Väldigt tydligt att han tror att Sveriges barn vill se hans unkna, vidriga snopp. Håll den borta från barn ditt äckel!
  BRA att ni redan hunnit hänga ut äcklet. USCH och ändå ska han fåna sig och blåneka till att han har snacka med en enda minderårig när ni konfronterar honom, när han uppenbart och tydligt verkligen LETAR barn på nätet och kontaktar hur många barn som helst.
  Men nekar å springer i väg som en riktigt feg liten råtta! USCH!

 7. Går det att bli äckligare än det här?!
  Din sjuka, sjuka snuskgubbe. Hur, HUR kan du leva med dig själv?
  Vidrig snopp dessutom. 🤢🤮

 8. Detta svinet bor i samma stad som mig, vet mycket väl vem han är. Han kommer inte vissa sig ute mer i Trelleborg!

  1. Dömdes 98/99 första gången, kommer i håg att han hängde vid gasverket på den tiden och blev sönder slagen för det han gjort.
   Trelleborg är en liten stad.
   Man kan inte göra något i Albäck innan de i Gislöv vet vad man gjort.

   Hoppas bara han åker in igen.

 9. Är man redan dömd flertal gånger för sexuella övergrepp tycker jag man inte borde få vistas ute i samhället överhuvudtaget mer, barn får leva med dessa övergrepp och trauman HELA deras liv. Riktiga straff och upprättelse för offren är vad som krävs av svenska lagar. I mitt tycke bör varje fall av sexuellt övergrepp innebära livstids fängelse. just för att det är ett ”själsligt och mentalt mord” på den som drabbas.

  Min dotter är 10 år, och varje gång jag läser om att ett barn blivit utsatt för övergrepp får jag samma känsla inombords som om det var henne som utsatts..

 10. Jag fattar inte hur ni klarar av att hålla er lugna, ni är så jäkla bäst, TACK för allt ni gör för allas våra barn! 🙏🙏🙏
  Vi bor förresten en kvart från där ni mötte denna förövare, blir så rädd när jag tänker på vilka vidriga människor som suktar efter våra barn. Det knyter sig i magen. Alla barn borde få växa upp utan grooming och sexuellt våld. Men det kommer inte att hända så länge alla dessa svin finns ute i vårt samhälle 💔

 11. Nu äntligen får vi se reg-numret på bilarna som fegisarna drar iväg med. Det ska inte längre räcka med troligt bilmärke, färg osv. Reg-plåt på dem som smiter? Ja tack! Och jag önskar att ni kunde spärrat flyktvägen (inte bara för AJ) när ni ser att hen är på väg att sätta sig i bilen och bara dra iväg. Enkelt att ställa en bil så tight inpå förardörren att hen inte kan sätta sig i sin bil och dra utan vidare konfrontation.

 12. Vi borde fan ha ett register med folk som blivit dömda för sexualbrott mot barn så man kan se vilka peddon som finns i ens närhet.

 13. Satte Lördagskaffet nästintill i luftstrupen. 🤦‍♀️
  Fy fan, när man trodde man läst och sett det mest värsta.

  Ni är alldeles magiska och oersättliga..

 14. Han borde skaffa sig en annan hobby än att slänga fram sin lille dase vid varje tillfälle han får.

  Säger bara EUW till både snopp och hela han! Vidriga pedofil och sjuka människa. Hoppas blixten träffar dig.

 15. 🤢 för första gången orkade jag inte läsa alla loggar. Vilket äckel. Varför är han inte inlåst på livstid? Finns inget avskräckande i vårt samhällssystem som hindrar honom eller andra förövare att fortsätta. Lås in dem på livstid om de vägrar vårdinsats som gör skillnad. Långa straff oavsett. Varför ska såna rovdjur vistas bland oskyldiga människor? Blir äcklad, förbannad, förtvivlad och är grymt imponerad över ert jobb.

 16. Så skitäcklig människa. Jagar barn, visar sitt äckliga kön om och om igen. Tycker sig vara cool, men kan fan inte ta ansvar för sina usla handlingar!
  Usch! Illa!!

 17. Brukar inte kommentera men det här var en tjatig, ful och äcklig liten tjockis som inte förtjänar något bra i livet öht. Manipulativ. Direkt rakt på sak. Inte ””bara”” (missförstå mig inte nu) någon som saknar närhet och har svårt att träffa någon som vissa fall, utan en tvättäkta våldtäktsman och pedofil som med kirurgisk exakthet utnyttjar unga sårbara individer.

 18. Det finns några manliga barnsligheter som jag hakar upp mig på. En sådan barnslighet är besattheten av sitt eget könsorgan. Helt obegripligt fåfängt att tro att just mitt könsorgan ska få beundrarna att smälta. I detta fall är det ännu mer obegripligt då han tror att en unge skulle börja dregla vid åsynen av denna skinnpinne. Extra läckert att se sumomagen stjäla längd. Väldigt attraktivt för en unge. Jojo.

  1. Kunde inte låta bli att skratta mitt i bedrövelsen. ”Extra läckert att se sumomagen stjäla längd.”
   Ja usch vilken låg existens.

  2. Betraktarna, inte beundrarna. De som betraktar honom beundrar ingenting. Sämre fysik är svårtfunnet. Speglarna är till för att man ska bli varnad i god tid så att man aldrig tillåter sig att se ut så där.

 19. Kanske inte är så konstigt ändå att dessa karlar stoltserar med sina kukar. För det är ju med kuken de verkar tänka med. Man blir mörkrädd!

 20. Vilket sexfixerat vider🤢 Tjatig är han dessutom och försöker hela tiden få den han pratar med känna skuld över att man inte svarar honom direkt. Han måste ha någon form av utvecklingsförsening. Beter som ett barn så fort han inte får den uppmärksamhet han önskar.

 21. Så obehagligt att de här monstren får röra sig fritt i samhället när de är dömda och återfallsförbrytare.. En väldigt nära släkting blev utsatt av ett monster för ett år sedan. Han var 37 år och hon endast 14, sa till henne att han var 17.. Skickade blombuketter och manipulerade. Han dömdes för fem fall av våldtäkt mot barn. Han groomade henne väldigt länge innan han åkte väldigt lång väg för att träffa henne och utsätta henne för hemskheter. Han är dömd innan för att ha lurat in en tioåring i en lastbil. Han fick fyra år i fängelse denna gång men endast böter i sina förra brott.. Dagen han kommer ut så hoppas jag han har många ögon på sig.. För han gör säkert om det igen. Tack för allt arbete ni lägger ner.

 22. Ni ska veta hur dåliga jag mår över att läsa detta som en gång i tiden var tillsammans med honom. Det jag läst skrämmer mig. O bilderna förvånar mig inte för 5öre. Hoppas innerligt inte något barn får kontakt med honom!. Han försökte kontakta mig via snap för någon vecka sen o spela dum att han inte visste vem jag var men har bild på mig där. Totalt dum i huvudet. (Borttaget av Admin)

 23. Vilket absolut vidrig och patetisk man. Väldigt kul när ni började svara emot och påpeka hur tummen försvann i fläsket dock.

 24. Jag kommer aldrig förstå varför pedofiler ska få lov att gå fria i vårt samhälle men denna äckliga j*veln tar ju priset! Fy fan så äcklig DET är!! Nog för att pedofiler gör mig illamående men detta är bland det värsta jag har sett!! ÄCKLIGT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X