Sponsorer

Han dyker upp med nya konton för att sedan försvinna igen. Sedan kommer han tillbaka. Man känner igen honom på hans bilder och på hans eviga tjatande om bilder.

Han har varit i kontakt med flera av våra konton och tjatar hela tiden om samma sak. Mer bilder. Nakna bilder.

Han sa att han bodde i Linköping men när det började närma sig träff så ville han hellre ses I Mjölby.

När vi träffade honom så var han missnöjd. Rejält missnöjd. Han sa att han inte gillade fake. Vi förstår att han inte gör det men han ska inte vara i kontakt med barn. Varken IRL eller online.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

 

23 thoughts on “Tjatgäddan (Napp #213) Mjölby

 1. Manipulativ, tjatig och kontrollerande typ. Inte konstigt att han inte fått ligga på 8 år, vem vill ha sex med en sådan?! Tack för att ni finns 💚

 2. Vidrig äckelgubbe. Bara för att något inte stod rätt till i deras egen uppväxt ger det dom ingen rätt att ge sig på barn. Barn ska få lov att vara barn. Dumpen gör samhället säkrare och behövs för alla barns trygghet.

 3. Gammelgäddan har tungstav…. Jag orkar snart inte se mer. Vilka slemmiga fiskar det finns. Och många också. Det har ni ju visat.

 4. En till gädda som har försatt sin telefon i fotoläget micro som vanligtvis är avsett för närbilder av insekter och annat smått.

  (Borttaget av Admin. Den borttagna texten bryter mot reglerna för kommentarer på dumpen.se)

 5. Glad Påsk dumpen. Ni är ovärderliga. Eller jo, ni har det högsta värdet. Kör en dumpen-ICO? Fish Coin.

 6. Ni i Dumpen gör ett otroligt bra arbete sicka jävla idioter det finns deras självinsikt måste vara noll

 7. Men usch, den gamla gubben med tungstav…Gud, ge mig styrka! Sååå vidrig människa så man tuppar av.

 8. Ska väl inte fokusera på utseende men ja vad ska man säga.. 😭

  Under 15? Och frågar om någon yngre än 13 är intresserad under loggarna. Nej det är dom inte.. och om dom skulle bete sig intresserade så är det inte för dom genuint vill bli våldtagna av en vuxen man.

  Vad denna gädda skämt ut sig själv.. så otroligt och oförlåtligt mycket. Och tyvärr så låter folk ibland ovetandes såna här passa deras barn, därför ha alltid för mycket kontroll än för lite för dina barns skull.. håll dom säkra från såna här

  Se till att era barn under 15 inte har telefoner helt okontrollerat. Så enkelt att förebygga iallafall en del 😕

  När jag fyllde 13 spenderade jag och min 13 åriga kompis den dagen med en 40 årig man på blipville vi skrattade bort det som om att han bara var knäpp (vi ville ju inte dejta en gammal gubbe)men vi båda hade knappt kompisar å detta var ett sätt för oss att få en vän.. det kan vara enkelt för dessa att få fäste när föräldrar inte kontrollerar mer

 9. Hade varit intressant om Polisen kollade igenom hans dator och mobil, kan tänka mig att den här snubben har en hel del övergreppsmaterial på lager… Helt tappad… 👮 ✨✨

 10. Wow ni är helt fantastiska. Ska varna alla mina nära och kära för denna mannen i Mjölby. Hoppas verkligen inte jag får syn på han. Tack dumpen för att ni outar såna här äcklen!!!

 11. Vem skulle han lura att han är 45?
  De poppar upp som svampar de här tjatiga, vidriga kräken.

 12. Det var inte direkt Sveriges IQ-reserv som ni träffade på. Vilken nolla! Heja dumpen.se !

 13. Otroligt vidrigt sätt. Håller med övriga här. Jag kan förstå att personen inte fått ligga på många år. Är det dessutom barn han dras till så bör han inte få göra det mera överhuvudtaget heller. Usch!

 14. Heja Dumpen, swishar en slant!! Så många sjuka människor det finns…🤮🤮🤮

 15. Tyvärr känner jag denna ”gädda”. Men han är avpolleterad från min vänlista för gott. Fy för….

 16. Tyvärr vet ja mycket väl vem de här äcklet är!!!
  Sen ja såg de här å de han skickat har ja mått illa konstant!!! Ja skulle kunna spy rakt ut av hans äckliga jävla bilder!! Å ja Får verkligen försöka tänka på annat för å inte spy rakt ut!!!
  Ja har följt dumpen länge! Å nu kan ja säga att ja vet hur de känns å hitta någon man vet väl vem de är här!
  Ja tänker på alla barn som får se sånna här häckliga kräk skicka sina äckliga jävla bilder å allt jävla tjat! Ja tänker på alla dom som har råkat ut för sånna här ”män”/gubbar !! Om ja som ”bara” ser bilderna å äcklas så jävla mycket osv, tänk då hur mindre åriga tjejer å killar måste känna å må efter att ha blivit utsatta å utnyttjade !!! 🤬🤬
  Man blir vansinnig på systemet som inte kan ta ert fina arbete ni gör som bevis bara för att de är ett fiktivt barn de grooma:t!!!

  Ja lider också med anhöriga som behöver ha ett sånt här kräk i sin släkt eller närhet , å alla dom kvinnor eller män som lever i ovisshet över va deras ”män”/gubbar håller på med bakom deras vetskap!!!

  De är såååå många som skadas/ får men för livet för de här gäddorna som vi har runt om oss i samhället inte kan hålla sina äckliga kön från barn och ungdomar!!!!

 17. OMG!! Jag känner denna snubbe, jag får gåshud.! Han är en bekant till min pappa sedan 1998-2000. 😱 även barn tillsammans med en som jag känner. Sådant här får bara inte hända.

 18. HERREGUD. Hur gammal är din syster? ”Hon är 2”. ”Sexigt”. HERREGUD SNÄLLA STOPPA HONOM!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *