Sponsorer

Ännu en som inte tyckte att det kändes speciellt konstigt att bjuda hem en fjortonårig pojke.

När vi träffade honom så hade han lite svårt att berätta vilken typ av leksaker som han ville visa för pojken. Oavsett om det var Lego eller Meccano så hade han även en liten piska som han ville visa upp.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

25 thoughts on “Leksaksgäddan (Napp #212) Stockholm

 1. Fantastiskt, gädda på gädda i nätet! 🙌🏻 Men ni borde alltid tycker jag inleda med: hejsan, vi kommer från dumpen.se.. där kan du efter detta gå och och se dig själv och begrunda DET är det ultimata ” fängelset ” för förövarna 💪🏻 Att bli uthängda för hela Sverige… bra jobbat! Som alltid 😎

 2. Utmanar alla till att delta för att stödja dumpens arbete. De här personerna är verkligen vidriga. 🤢🥴 Jag svischade vad jag kunde igår, alla kan ge något.

 3. ”Det var han som sökte mig
  ” säger han..
  Även om det vore sant är det lika olagligt för det. Om ett barn vill ha kontakt med dig så ska du inte våldta det utan såklart försvinna långt därifrån!!

  Dessa män med dessa störningar alltså..

 4. Är man bara seminormalfuntad så bryter man chatten när någon är minderårig. Sen fattar jag inte vad alla gamla gubbar tror att de är så intressanta för barn. Är man 50+ så borde man väl hitta nån i liknande ålder? Även o. Personen är 20 så fattar jag inte vari man tror att man är guds gåva till em i den åldern.

 5. En trevlig idiot!

  Och såna finns det gott om.

  Jag fattar inte att dessa idioter inte tar slut. Trotts att allt är uppe på nätet och i tidningar så fattar de inte.

  Nu får de träffa Patrik o Sara!

  Det räcker inte att han är äckel, för han är dum också 😁

 6. Hahaha. Patrik drar fram både Meccano och Scalextric. Vilka klassiker! Får mig minnas det Meccano jag fick av min egen fader och som jag aldrig byggde med (helt ointresserad av teknik och sånt) och Scalextric var den bilbana jag önskade mig men aldrig fick. Men ändå roliga minnen och att han just drog till med dessa två leksaker från förr.

 7. På frågan om det är rimligt att våldta ett barn så svarar han ”det hade jag nog inte tänkt att göra” . Han lägger till ”nog” som man enbart använder när man vill förmedla en osäkerhet i påståendet, dvs att han inte vet om han tänkte våldta. Är man oskyldig i det avseendet att man inte hade intentioner om att våldta, då vet man och inte tror att man kanske inte skulle eller kanske skulle våldta.

  Otroligt vad mycket eye flatters i slutet innan han började gå iväg, hjärnan totalt stängde av all styrning av ansiktet för att den jobbade så hårt med att konstruera en lögn om vad det är för leksaker det handlade om. Extrem stress. Så det där om leksakerna handlade förmodligen om dildos och gag-bollar och annat som hovrätterna i Sverige tror att barn gärna använder i smyg.

  Snippan-fallet ska upp i HD.

  Så när gör vi en haschtagg avseende resterande hovrätts-cirkus-domar? Fler fall borde upp. 800-våldtäktsmannen borde definitivt upp i HD

 8. En del barn upprepar övergrepp de har varit med om. En del barn har fått sin självkänsla så förstörd att de tror att de inte duger till annat än att bli våldtagna.

  De här gäddorna vet om det.

 9. Dumpen.se
  ”- Rimligt att våldta?”

  Leksaksgäddan:
  ”- Det hade jag NOG inte tänkt göra…”

 10. Blir så himla arg och frustrerad 😡
  Hur många fulgubbar finns det där ute egentligen??
  Ni på Dumpen gör ett FANTASTISKT jobb💪💪Hejja er!!!

 11. Alla vet ju att man leker ”rough” med legos….. Piskan ville han bara visa upp till barnet! J**la 🤮

 12. Camilla, det finns tyvärr hur många störda gäddor, och torskar som helst som försöker få barn, ungdomar och unga vuxna.

  Så länge inte våra poliktiker och rättsväsende gör något, så kommer ju detta att fortsätta.

  En lagändring av ”byxmyndighetsåldern” till 25 år, samt en gräns som gör att äldre män inte kan ha sex med för unga kvinnor måste införas.

  Det är sjukt att sex gubbar i 60-årsålder som trånas efter småflickor och tjejer i 25-35 års åldern.

  Dumpen gör ett utmärkt jobb, och jag önskar att ni borde ta alla dessa torskar som är ute också.

  1. 25 år känns överdrivet, 18 räcker om man skulle ändra lagen. Vuxen är vuxen, barn är barn

  2. Roger. Vi kan ju inte bara sitta här och be rättsväsendet och politiker göra allt jobb, varken rättsväsendet eller politiker ger våra barn en mobiltelefon.
   Har tanken ens slått er att föräldrar ger små barn mobiltelefoner ??? Och därmed ger världen tillgång till ens barn. Alltför många föräldrar tillåter barnen ha alla slags sociala medier. Låt oss starta där, föräldrar bör tänka lite längre och ha mer koll på barnens mobiler.
   Lätt som en plätt om man engagerar sig i barnens mobiler där mycket skit händer.

 13. Vart fan kommer alla dessa dårar ifrån..🥺 Såååå många.,man går f*n sönder..💔😢 Ni gör ett ovärderligt jobb.,TACK för att ni orkar!🙏🏻❤️

 14. Är det dildos vi pratar om ? Meccano ???? Hahaaaa jag döööör 🙂 Behöver skratta en aning åt eländet. Hur många % av vår befolkning vill våldta barn undrar jag 🙁

 15. Tönten tror han försvinner ur folks medvetande för att han försöker skyla sig i sin egen port o hävdar ”intrång” i hans port!?!

 16. Där har vi nog en som har hela sin dator full av lekar med barn 😱🤬🤮vilka äckel gubbar det finns alltså! Jag lovar att jag skulle åka in på livstid om nån rörde mina barn💔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *