Sponsorer

Förra gången vi träffade dominant man GBG så skulle han köpa sexuella tjänster av vårt virtuella barn Petra för 3500kr.

Konfrontationen blev inte riktigt som den skulle då han absolut inte ville gå ur bilen. När han fick syn på oss så körde han all världens väg med sin vita Ivecobuss.

En gäddbuss kommer rullande (halvnapp)

Vi visste inte vem mannen var då bussen stor registrerad på ett företag. Personen som svarade i telefon på företaget hävdade denne inte visste vem som körde just den firmabilen men lovade att återkomma. Så blev det dock aldrig.

Ännu ett möte 

Igår var herren i den vita Ivecobussen ute ännu en gång för att köpa sex av ett barn. Även denna gången träffade vi på honom på en webbsida för att sedan gå över till privat chatt.

Samtidigt som jag satt på en närliggande hållplats med luva och halsduk och hela maskeradkostymen så höll Patrik koll på avstånd.

Mannen parkerade tvärs över gatan och satt precis som förra gången och spanade från bussen. När mannen bestämde sig för att det var tryggt att lämna bilen och närma sig barnet så klev Patrik fram.

Mannen visade sig vara kraftigt alkoholpåverkad så vi avslutade konfrontationen med att ringa 112 då han hoppade in i sin bil och körde iväg.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “En gäddbuss kommer rullande för andra gången (Napp #203) Göteborg

 1. Usch fy f_n så läskig typ.
  Full äcklig pedofil.
  Verkar vara helt omedveten om vad han var på väg att förstöra.
  Dessa män går ej att bota.
  Och Vdn måste verkligen vakna ur sin grotta

 2. Att man fortsätter skriva när någon säger den är 13 år, 13??? Finns liksom inget försvar för det. Då har man en allvarlig störning!! Dessa män är otroligt farliga

 3. Längesen ni nämnde polis i filmer ? Är det visitkort som gäller ? Dom skickar k*kbilder. Det är väl fortf olagligt ?!

 4. Vilket kräk, flergångsfärbrytare!! Tack för att ni haffade honom nu. Hoppas han blir straffad. Vidrig pedofil, det är vad han är.
  Hoppas hans familj och arbetsgivare får veta detta. Vilket avskum!
  Dumpen.se är bäst! Samhällets ryggrad.

 5. Synd att man inte träffat på dem i ”köttrymden” Jag hade gått fram till dem och sagt ”Så här får du inte göra” Jag hade höjt rösten lite och sagt åt dem att ni får inte skada barn” Allt i all välmening. Skule aldrig göra något olagligt, men satt ner foten, lite försiktigt.

 6. Jösses!

  När skall lagen i Sverige ändras sådana?

  Nu får det väl ändå vara nog!!!

 7. Äckligt att veta hur dessa pedofiler rör sig ute på nätet. Sen när man får se dom i verkligheten. Så märks det tydligt hur sjuka dessa personer är som inte kan låta barn och ungdomar få lov att ha sin barndom ifred.

  Ni gör ett bra jobb som jagar upp gäddor som denna och sedan konfronterar dom. Polisen borde ha mer resurser till att lagföra dessa äckelgubbar som har sjuka tankar och fantasier om barn.

  Hoppas att ni blir fler på Dumpen som jobbar för att barn och ungdomar ska kunna känna sig trygga i samhället.

 8. Gött han kommer inrullande med firmabilen 😂 Vilket jävla nöt! Va ju svårt att få outat vem som äger den bilen….lär bli bekymmer att antingen få jobb i framtiden eller ha en anställd som är peddo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *