Sponsorer

Vi åkte till Trollhättan för att träffa gamle Lennart men när gubbens bil pajade så hade vi en date i  reserv.

DOM_MAN_GBG körde som en oljad blixt när han hörde att får göra precis vad han vill med ett trettonåring om han betalar priset 3500 kr.

Mannen skickar lite bilder och skriver för fullt längs vägen till Trollhättan. Samtidigt som han skriver att han kommer i en stor vit bil så seglar en gigantisk vit skåpbil in på parkeringen. Bakom ratten sitter samme man som på bilderna han skickat. Han snurrar ett par varv runt parkeringen men när han fick syn på Patrik Sjöberg så var han inte alls intresserad av att stanna kvar och körde iväg I hög fart.

 

 

Efter telefonsamtal med en kvinna I ledningen som fick information om att någon är ute och trålar efter barn I deras firmabil så skulle hon kolla vem som kört firmabilen och lovade att återkomma med informationen. Vi har dock inte hört någonting från henne och bilen stod dock snyggt parkerad hemma hos ägarna till företaget igår när vi rullade förbi.

(Vi har spelat in en podd om denna fiskerundan. Vill dock dementera att han skrivit att han var 45 för när jag tittade i chattloggarna så hade han inte skrivit detta.) Poddavsnittet hittar ni här:

https://open.acast.com/public/streams/61af5a18e718920012bdad14/episodes/61b1d05e813d880013835015.mp3

Där kan ni kan höra oss babbla före under och efter och chattloggarna hittar ni som vanligt längst ner på sidan. (Som vanligt är bilderna på barnet datorgenererade)

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll
 

 

5 thoughts on “En gäddbuss kommer rullande (halvnapp)

  1. 🤮🤮🤮Slembollen lägger upp bild på dig själv från typ 1982 och tror att det skall vara till ngn fördel el vad? För att locka till sig en trettonåring. 🤮🤮🤮Igen.Jävla grottmänniskopedofil.

  2. Jag älskar din göteborgska, Patrik. Du är görbra 🙂
    Fortsätt på samma visa. Skitkul när fiskarna fastnar på kroken 😂

  3. Usch för att se pedofiler i ens egen hemstad. Bra att ni hänger ut idioter som ger sig på försvarslösa barn och ungdomar.
    Fortsätt med detta gedigna arbete. I USA har de väl speciellt brottsregister för sexualbrottsdömda och pedofiler. Borde vi ha här i Sverige med så samhället hålls välinformerat om vilka personer som man ska ha ögonen på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *