Han skulle bara köpa en hamburgare, sedan skulle han bara träffa någon som absolut inte var minderårig, sedan hade han missat att personen var minderårig, sedan var det ju barnet som ville.

Till slut tog han emot visitkortet med telefonnummer till Impulskollen och lovade att söka hjälp för att han sökt barn i sexuellt syfte.

Tänk vad många versioner de ändå försöker med för att nå förståelse.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

43 thoughts on “Gädda i Stan Smith (Napp #202) Fältöversten

 1. Sedäärja! Det var nummer 202. Nu är ni snart uppe på Patriks höjder. 242.

 2. Mycket bättre format med länken till bitchute, då dom andra videorna ite funkar att dra upp till helskärm.

 3. Så berörande att på slutet av denna film hörs ett barn komma fram till Sara och Patrik och fråga om det ”är ni som är dumpen,jag följer er”
  Tack för att ni släpar ut dessa monster i ljuset.

  1. Jag tänkte på det också 💕💕💕
   Undrar om han bad om autografer? 😊

 4. Usch vilka äckliga typer! Visar bilder på sina könsorgan och raggar på barn. Hur sjuk får man bli?

 5. Bra jobb. Gäddorna kommer stadigt. När 242 kommer så borde hen få ett extradiplom och uppmärksamhrt.

  Patrik hörde att stefan Holm ska göra en liknande sida. Den kommer heta ”mest hopp över 230”.😀😀😀

 6. Mycket likgiltigt och empatilöst monster.
  Dessa kalla monstrar finns där inget bormedel mot då dom vet att dom har stort skydd bakom sig från media och andra system.
  Men mycket härligt att barnen uppmärksammar er 😇.

 7. Han var noll intresserad av att bekänna färg. Han sa, ”jag hör av mig till de här” enbart för att ni skulle överge honom. Den där kortet hamnade sannolikt i närmsta sopnedkast.
  Han lever kvar på 70-talet. En sexuellt aktiv 90-talist, 2000-talist och därutöver, har aldrig sett en buske.
  (Borttaget av Admin)

 8. Patrik och Sara ni är samhällets änglar!! Jag sprider Dumpen.se till alla jag känner. Jag hoppas att alla invånare i detta land kommer följa er så vi blir av med samhällets bottenskrap. Vilka värdelösa och avskyvärda män!! Tack för att ni kontaktar deras familjer och arbetsgivare. Att dom har mage att skylla på barnen. Vidriga pedofiler, det är precis vad dom är. Inget annat!

  1. Mycket bra jag gör desamma. De behöver all uppmärksamhet så de inte kan begå nya övergrepp som förstör barns liv.

 9. Fantastiskt av er. Jag tänker göra ett bidrag för ett att ni ska kunna fortsätta.

 10. Mäktigt jobb! Och Fältöversten verkar vara ett jävla tillhåll för pedofiler, säga vad man vill, men det verkar inte vara samma barnintresse i Kista galleria.

  1. Tror det finns minst lika många där har väl bara vart en mötesplats för fältöversten

 11. Äckelgubbe. Och dessutom stå där o ljuga för att få sig själv i bättre dager.
  Bra jobbat Dumpen.

 12. Jävla äckel. Som han resonerade så vore det ”ok” om det vore barnet som tog kontakt med honom i sexuellt syfte!? Snacka om skev bild. Sök hjälp!!

 13. Och även OM barnet börjar kontakten först så är det ändå den vuxnas ansvar att inte svara. Sjuk individ. Det är ändå våldtäkt även om barnet kontaktade först

 14. Personen är känd och respekterad i akademiska kretsar. På en högskola känd för tolerans och feminism. Men på fritiden raggas det tydligen på barn och bokas upp sexträffar med dem. Joråsåatt…

  1. Inga konstigheter för mig. Jag upplever att de värsta svinen i samhället oavsett kategori, oftast har en bra fasad. Akademiska meriter väger noll och intet för mig när det handlar om moral, hederlighet eller mänskliga kvaliteter över huvud taget.

 15. Vilken empatilös och nonchalant gammal peddo snubbe. Hur kan dessa avdankade gamla äckelgubbar få för sig att ett barn skulle bli upphetsad av att se dem och deras könsorgan?! En vuxen person blir ju inte det, så hur kan de tro att ett barn skulle…?!? Beats me. Professor dessutom, med noll koll. Vilken oerhört sorglig och tragisk person.

 16. Inte nog med att han är professor. Han är även författare? Skrivit böcker om statsvetenskap. Han borde skriva om sin sjuka, äckliga och tragiska lust…

 17. Vidriga predator 😡. Du är så körd. Hoppas jag aldrig ser dig i stan eftersom jag skulle kräkas rätt ut. Du är genomvidrig fy f-n så äcklig 🤢

 18. Nu har hela Sverige sett professorns snorre. Och hans vedervärdiga preferenser är inte längre en hemlighet. Gissar att karriären har nått vägs ände.

 19. ”Äntligen” någon man känner igen. Haft personen som lärare på Södertörns högskola. Vidrigt.

 20. 3260 dagar på Kik.
  Det här är inte första gången professorn groomar barn.

 21. Självfallet är det okej att leta efter någon annan vuxen att ha sex med online, men inte med barn!!
  Vad är det som lockar så med att ha sex med barn och ungdomar? Är det för att de är lättare att manipulera och leda? Att de inte har ett konsekvenstänk som en vuxen har?
  Många som outas får ju frågan ”skulle du tyckt att det vore OK om någon äldre man kontaktade och våldtog ditt barn?” och alla svarar ju nej. Vad är det som får dem att ta det där steget att tycka att det är okej att de själva söker efter barn i sexuellt syfte? De lever inte som de lär.
  Den där professorn verkar vara lågmäld och trevlig (med undantag för att han vill våldta barn då) och borde med det undantaget rimligen inte ha problem med att träffa damer i sin egen ålder.

 22. Kan inte hjälpa att undra vad som får dessa gammla äckliga gubbar att tro att en ung flicka/pojke skulle vara intresserad av dem?! Kan inte låta bli att göra vissa kopplingar mellan gamla fula män som gifter sig med en thailändska (eller gamla fula kärringar som gifter sig med en gambian)- det måste vara någon typ av förnekelse och ångest inför att bli gammal. Förr i tiden så brukade ålderskriser visa sig genom att männen köpte sig en dyr bil eller MC- nu verkar de ragga på unga flickor för att försöka suga åt sig deras unga livsenergi. Pedofila vampyrer typ.

 23. Blir så extremt glad av den sista snutten när ett barn/ungdom kommer fram och säger att han följer er. Ni öppnar inte bara ögonen för vuxna utan även för barnen!! Ni är så otroligt jävla bra, tack för att ni finns

 24. Bra att Expressen plockat upp storyn. Tydligen är professorn tillfälligt tagen ur tjänst, det blir intressant att se vad som händer framåt. Om han får vara kvar (mest troligt) – hur kommer det att tas emot av studenterna? Av kollegorna?
  Tänkte förresten på att den här predatorn ljög om sin ålder i chatten. Han är 58. Och tyckte det var helt i sin ordning att boka sexträff med ett barn. 44 års åldersskillnad är tydligen helt ok. Jag fattar inte heller hur han menar med tjatet om ”men hon skrev ju till mig, hon ville”. Om han är professor borde han ha koll på svensk lagstiftning och veta att det spelar ingen roll vad ett barn föreslår. Han ska som senior sätta stopp. Det räknas som våldtäkt att genomföra det han planerade. Upplevde han sig själv som vuxen och ansvarstagande när han var 14? Hur kan han lägga över ansvaret på ett barn? Det är så läskigt när högutbildade personer med inflytande och fina titlar visar sig vara potentiella barnvåldtäktsmän.

 25. ”Stoppa predatorerna” -> Varför är det läskigare att högutbildade dras sexuellt till barn?
  Förövare finns i alla samhällsklasser och utbildningsnivåer.

  1. Du ser inga extra problem , med att professorer, rektorer m.fl. är pedofiler?

 26. Över 200 personer som jagar barn i sexuella syfte, har nu Dumpen håvat in. Från alla samhällsklasser, i alla åldrar. Allt från skolkurator och rektor, till byggarbetare, polis och pensionärer. De finns överallt runt omkring våra barn. Gemensamt för dem alla är total egoism, en empatilöshet för andras barn och ett brinnande sexuellt begär att hitta barn att förgripa sig på. Varför hörs inte ett ramaskri i media om detta, på samma nivå som man alarmerar kring ett fåtal personers gängkriminalitet?? Vem är det som bestämmer vilken politisk fråga som ska få svämma över i media och nå högsta politiska nivås dagordning? Barn groomas och våldtas på löpande band i detta avlånga land men polis och resurser ska fokusera på ett 50-tal gängkriminella som alla vi andra skiter fullständigt i…

 27. Det spelar ingen roll vem som kontaktade vem först. Ett barn ska t.o.m kunna ligga naken i din säng o du ska fortfarande inte röra henne/honom! Ett barn är ett BARN. Fy va arg man blir på dessa äckliga män

 28. Älskar hur barnet kommer fram i slutet och frågar om ni är dumpen o berättar att de följer er. Så viktigt budskap som når ner till dom som mest behöver veta vilken ibland hemsk värld vi lever i med så många förövare. Det pratas inte tillräckligt om alla dessa hemskheter men ni är på god väg! Kanske ni kan anordna o få åka ut till skolor o informera om viktiga saker som inte får hände av en vuxen osv. Bara en tanke. Alla barn har rätt till en trygg uppväxt❤️

 29. Oj vilken pajjas, ”professorn som inte kunde hålla tassarna från kakburken”… Det kunde varit hans eget barnbarn… 🤮

 30. Man blir mörkrädd. Hur fan kan samhället vara så vrickat??! Bra att ni filmar när ni bemöter dessa förfärliga människor

 31. Att de alltid objektifierar. Tänker inte att denna 14 åring är en människa. En alldeles egen individ som också är någons barn barnbarn syskon bästa vän. Nej nej komsi komsi visa brösten. Grensla mig. För min njutning. För mitt behov. Men det vore förstås vidrigt om ngn gubbe 58 år kontaktade hans eget 14åriga barnbarn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X