Sponsorer

En sak är klar. De som söker efter barn i sexuellt syfte finns i alla ålderskategorier, yrkesgrupper och utbildningar.

Även professorer!!

Tänk att det ska vara så svårt att förstå att barn vill inte bli våldtagna.
De är fridlysta, även om de själva tror att de är mogna. De är skyddsobjekt, inte sexobjekt.

Det är vuxna som behöver ta ansvar, inte barn. Inte heller kan vi vuxna lägga över ansvaret på dem för vad den vuxne gör.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

29 thoughts on “Alla yrkesgrupper var det ja

 1. Jag kollar varenda inlägg ni har och slutar aldrig att förvånas över hur jä%la många sk. män det finns som vill våldta barn!!!!??
  Vad är det som fattas i deras hjärnor ?
  Jag kan inte heller förstå alla ”förståsigpåare” som i olika uttalanden/artiklar skyddar torsken!!!
  När ska det komma en lag som förbjuder att man skriver till barn i våldtäktssyfte??!!!!
  Ni gör ett jäkligt bra arbete !!! ❤️💪🏼

  1. Håller med Jenny, så jäkla sjuk.. Man börjar känna sig i minoritet för att man INTE vill knulla barn som kille… Vad fan är det som händer???? Hur svårt är det att stifta en lag som förbjuder äldre att skicka massa jävla skit till barn???

  2. Den lagen finns redan, vilket dumpen har redogjort för rätt tydligt i flera inlägg. Den lagen har dessutom funnits i ca 10-13. Sexualbrottslagarna har skärpts flertalet gånger under 2010-talet, så jag förstår att det kan vara svårt att ha koll på det. Det uppmärksammade fallet med ”Kapten klänning” fälldes bland annat för brott mot den lagen.

   Hade denna person skrivit med ett riktigt barn som sen hade anmält honom för att ha velat träffa barnet så att polisen istället stod och väntade, då hade han kunnat gripas på plats och ställas inför rätta. Lagen kallas i vardagligt tal för grooming-lagen som innebär att man inte får skriva med barn i syfte att träffa de för sexuella aktiviteter. Prata om sex får man inte heller göra med ett barn, även om barnet vill prata om sex, eftersom att barn inte har sexuell bestämmanderätt även avseende sexuella konversationer och inte enbart angående fysiskt sexuella interaktioner. Man gör sig därför även skyldig till sexuellt ofredande om man pratar om sex med ett barn även om man saknar syfte att träffa ett barn.

   De låtsas-män som publiceras på dumpen har inte skrivit med ett riktigt barn. De har skrivit med vuxna som låtsas att de är ett barn, och i och med att de har chattat med vuxna så utgör inte chattandets något brott. Det är först när dessa chattar äger rum med riktiga barn som det utgör ett brott.

   Du har missat syftet med dumpens hårda arbete. De vill att det ska vara olagligt att chatta med vuxna som man tror är ett barn, så att dessa ska kunna dömas innan de har skapar riktiga offer. Detta eftersom att det är osannolikt att de som chattar med låtsas-barn, inte förr eller senare eller redan har, skapat riktiga offer av barn.

   Hade de vuxna dumpen-arbetarna i sina loggar svarat att de inte vill prata om sex, men att gäddorna trots den uppmaningen fortsätter, då skulle de kunna fällas för sexuellt ofredande även mot dessa vuxna som de tror är barn. Dumpens fiskare har aldrig nämnt något sådant i chattar, och då kan inte ett ofredande bevisas eftersom att ett sätt att freda sig är att nämna att man inte vill prata om sex, fortsätter det trots uppmaningen, då har man inte kunnat freda sig och är därmed ofredad. Mot en vuxen krävs det att gäddan vet att han ofredar, vilket han inte vet förrän han har blivit uppmanad om det av fiskaren i form av lydelsen att denna inte vill prata om sex. Tyvärr så skulle den uppmaningen inte vara en god strategi för att konfrontera om barnvåldtäktsintentioner för att dessa vill ha sköra barn som inte förmedlar att barnet inte vill.

 2. Du är en vidrig predator 😡. Glöm att du kan vara kvar som professor, jag kräks 🤢.

 3. Ja vad ska man säga?
  Går man in på honom och googlar, så finns det hur mycket som helst. Avhandlingar, fackböcker, studentlitteratur, deltagande i debattpaneler i ”SVT Forum” etc.
  För övrigt den andre ni tar, som jobbar på Södertörns Högskola om jag inte minns fel.
  Den förste var väl ”Migrän-Martin”?

 4. En korkad professor som är en riktig ful gubbe. Var det inte någon annan gädda som jobbade just där på Södertörn, som dessutom gått kurser i genusvetenskap. Undrar hur många av dessa vidriga individer det är som befinner sig i PKklustret på Södertörns högskola?

 5. Som ni skriver, kan vara vem som helst och de är skrämmande.
  Borde vara mobil förbud för barn under 18 år.
  Hela världen ska inte ha något att göra med våra barn.
  Ser små barn som sitter med mobiler och föräldrar frånvarande.
  Föräldrar bör lägga mer tid på att snoka i barnens mobiler, helst varenda jä_la kväll när dom lagt sig.
  Förstår mig inte heller på vuxna som tillåter sina barn ha alla möjliga sociala medier.
  Vi har en gräns för att använda gränser på barnen.
  Och tidsbegränsa barnens internet användning och stoppa dom från att ha appar dom ej bör ha.
  Allt detta går om man lägger ner tid på att varje dag gå igenom barnens mobiler.
  Och ja, har själv barn och vet att de går att göra.
  Föräldrar ska styra barn och inte tvärtom som man ser alltför ofta.

  1. Finns ju enklare mobiler som bara kan ringa och skicka sms. Barn behöver inte mer avancerade mobiler än så för att tala om för sina föräldrar att dom är framme till skolan, går hem från skolan eller om dom frågar om dom får följa med hem till en klasskompis efter skolan.

   Föräldrar har också ett ansvar för sina barn. Samhället ska givetvis också skydda barn och ungdomar från fula gubbar och domare i hovrätter ska förstå när en liten flicka berättar för polisen om vad någon pedofil gjort mot henne och hennes snippa.

   1. Exakt en sådan enkel mobil räcker till barn.
    Absolut ska samhället skydda våra barn för hemskheter MEN föräldrar bör ha ett stort ansvar att inte dela med sig av sina barn till hela jäkla världen genom att ge dom en smartphone, föräldrar själva lägga ut bilder på barnen på alla möjliga sociala medier, där bär föräldrar de största ansvaret.

 6. Hoppas detta når södertörns högskola och han blir kickad direkt. Hycklande peddogubbe

  1. Jag skrev på deras Twitterinlägg 2 juni där de lagt ut klippet med honom från SvT. Frågade om de har meddelat honom avgång maa att han är pedofil. Så det går ju fråga och bevaka hur skolan gör.

 7. Snälla alla ni som kan !! Swisha en slant! liten som stor till dessa underbara hjältar som gör detta för våra barn dag ut och dag in. Jag beundrar erat arbete. Tänk att behöva möta dessa äckel och konfrontera den ena efter den andra varje vecka 🙈🙈 NI ÄR BÄST 💯💯💯💯

 8. Såna jävla grisar! Man blir så äcklad, kunde aldrig tro att det är så vanligt som man nu blivit bevisad

 9. Man blir förvånad att dessa välutbildade, vältaliga män får en sån liten aphjärna när det reser sig u byxorna. De blir livsfarliga för barn på nån sekund.. Så vidriga.

 10. Alltså man blir ju fundersam, vad fattas hos en ”vuxen karl” som visar snorren för vad han tror är en 13-åring?
  En högutbildad akademiker som säkert anser sig ha tolkningsföreträde alla möjliga sammanhang eftersom han förmodligen ser sig själv som lyckad och ha bättre förstånd än de flesta. Nu stack han hål på den uppblåsta ballongen och den unkna luften blev kännbar för omgivningen. Han förtjänar att mista allt, precis allt!

 11. Finns det ingen chattkonversation? Hälsn Jenny

  Svar direkt: detta är gädda nummer 202. Hälsningar Katta/Admin

  1. Tack för info. Jag visste inte att det faktiskt är tillåtet att ragga barn om man tror att det är barn, fast det är en vuxen man talar med. Det är ju alldeles läskigt. Och förbjudet i andra länder, där polisen samarbetar med dumpens motsvarigheter och tar hand om äckel-gubbarna på plats. I t ex Polen sänder man enligt uppgift dessa program på
   tv sedan.

 12. Obehagligt värre. Hade honom som professor under en termin, han var skarp och gillade starkt hans föreläsningar och seminarier. Knäppt att något sånt här vilade under ytan.

 13. Kommer nog aldrig sluta förundras över dessa peddo-män, hur de kan va så jävla kåta på barn att de är beredda att offra allt i sina liv: familj, vänner, barnen, karriären… Herregud vilken djup störning… och sen att de inte ens vill/kan tygla störningen… Vad ska vi göra med alla de här (500.000 st) pedofilerna i vårt land??

 14. Det tycks tyvärr vara omöjligt att avskeda en professor, många har försökt tidigare. Det är bara Statens ansvarsnämnd som kan avskeda professorer, och det har dem gjort en (1!) gång i historien. Så den gäddan blir nog kvar för att förpesta tillvaron för kollegor och studenter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *