Vi vill rikta ett stort tack till alla som tipsar. Bakom en stor del av de tips som vi får in finns riktiga offer som inte lyckats få upprättelse på juridisk väg.
Kvar finns ett rovdjur med samma hunger efter fler barn.
Kvar finns ett barn med trauma som oroar sig för att fler ska falla offer för rovdjuret.

Napp #196 är ett sådant fall.

I konversationen med oss nappar han direkt och vill förse barnet med narkotika. Gång på gång pratar han om de risker som han tar när han ska träffa barnet, men verkar inte se några som helst problem med att droga och våldta barn.

Framme på mötesplatsen tog barnet en bild på sina fötter för att visa var hon stod. Han stod och spanade lite längre bort på barnet och uppmanade henne att följa efter utan att ta kontakt. Barnet stod kvar. Istället följde jag och Patrik efter honom. Han var dock inte speciellt sugen på att prata med oss så han lommade iväg som en liten pingvin i natten.

 

Har vi läsare som tidigare råkat ut för hans framfart? Snälla anmäl! Behöver ni stöd för inför polisanmälan eller kontakt med målsägandebiträde så är det bara att höra av sig så hjälper vi till ❤

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

30 thoughts on “Han bjuder inte på smågodis (Napp #196) Göteborg

 1. Mår dåligt av att läsa chatten. Bild nr 10 i chatten innehåller snubbens telefonnummer. Inte för att jag bryr mig om honom, men ser att ni maskat det på andra bilder & verkar ha missat på den.

 2. Han erbjuder barnet en sovplats efter att han nyligen har förklarat att han vill droga ned barnet och våldta barnet ”hårt i flera timmar” och att det ska utgöra hennes betalning för hans billiga flaska vin och lite hasch. Sovplats är inte ett barns främsta problem efter en sån traumatisk hände. Barnet skulle ha betala med sitt liv för något som var värt totalt 500 kr.

 3. Så jävla fega de sjuka kräken är. Ta ansvar ff. De visar ju att de vet att de är helt felkopplade i huvet då de springer så fort de blir påkomna.
  Jävla äckel.

 4. Tycker det märks tydliga mönster bland dessa pedofiler. De är alla så sjukt besatta av oskulder, renrakat, och slicka. Känns minst sagt som om de konsumerar samma helvetiska barnpornografi.

  Sen blir man ju mörkrädd på hur snabbt de styr samtalen dit. Påminner mig om nigeriabrev som lurar folk — dessa brev är medvetet dåligt skrivna för att locka till sig en viss typ som är lätt att bedra. På samma sätt kastar de här gäddorna ut bisarra sexinviter direkt för att sålla bort barn som inte har självskadebeteende.

  De söker verkligen efter de mest utsatta barnen — antingen medvetet eller omedvetet.

 5. Vilken fruktansvärd pedofil som hör att flickan är mobbad och har dåligt självkänsla och ändå bara fortsätter att skriva om sina fantasier.
  Han har noll empati för hennes situation och vill bara utnyttja en utsatt liten flicka.
  En fruktansvärd person jag inte önskar nåt positivt framåt.

  1. Skulle avråda att kalla dom här vidriga asen för män. Gäddor är vad dom är.

 6. Ytterligare ett vidrigt farligt och patetiskt äckel. Utifrån vad han skriver så verkar han vara rejält porrskadad. Jag tänker inte ens gå in på hur oempatisk och egocentrerad han är. Det sköter han så bra så på egen hand.
  Dessutom är det skrattretande att en halvgammal, halvskallig och helskabbig gubbe tror att en 13-åring frivilligt skulle välja att förlora oskulden till honom för lite vin och hasch. Det är till att ha höga tankar om sig själv.
  Jag skulle tro att han är bra jävla körd nu, och det med all rätt.
  Tack Dumpen! Det ni gör för att stoppa dessa gäddor är ovärderligt! ❤️ Det behövs för att skydda barnen när varken lagar eller rättssystem fungerar.

  1. Ja man blir inte en peddofil bara för att man är porrskadad dock men han kan ju vara både och,

  2. Inget skratt retande alls.
   De är just de dom får, tag på våra barn.

   Se dig inte blind på ålder och utseenden.

 7. Så ser ondskan ut. Blek, lite tunnhårig och med en smal mustasch. Fullt beredd att droga och våldta ett barn, fullt beredd att ödelägga liv, använder sitt könsorgan som ett vapen och skiter i allt utom sitt eget libido. Agerar hänsynslöst när inga vittnen finns men springer ryggradslös om någon konfronterar. Så ser onskan ut.

  1. Precis jag något tänkt på.. dom springer så snabbt som livrädda harar för vuxna och vet dom gjort bort sig själva totalt .. vilket dom gjort så otroligt pinsamt !!

   Men om ett barn dykt upp hade dom känt sig så tuffa, otroligt äckligt att tända på att känna sig starkare än ett barn.. ett BARN

   Fegisar helt klart 🤮🤮

  2. Du får nog tänka lite längre än så.
   Ondskan kan vem som bära på, inte bara tunnhåriga och bleka.

   1. Såklart kan man se ut hur som helst och vara en peddofil. Men om man går och försöker möta ett barn får man nog ta några kommentarer kring ens utseende, tror inte det är det värsta som kunnat hända den här snubben. Finns folk som planerar liknande möten som dumpen fast har ett mycket mer brutalt tillvägagångssätt

 8. Han ville våldta ett barn, och skydda sig själv in i det sista. Detta är ondska i mänsklig form 💔

 9. Sista kommentaren av mig nu men hans attityd är så äcklig med han vill se om ”hon är värt det” han kanske borde ta en titt i spegeln?

  Sedan är inget barn någon du ska fundera på att våldta oavsett (Borttaget av Admin)

 10. Exakt min poäng. Ondskan syns inte utanpå, en helt till synes beskedlig och vanlig man.

 11. ”Lovar att jag inte är ful haha”
  Jag tror nog inte omvärlden delar samma uppfattning kring det haha

  1. Ja 👁️👁️ han har nog inte så bra verklighetsuppfattning.. kring sitt utseende

 12. Obehaglig var bara förnamnet. Han borde vara inlåst, en fara för samhället. Att ens skriva så till en vuxen är vedervärdigt men detta gjorde han till en 13-åring. Oförlåtligt. (Borttaget av Admin)

 13. Vilket svin! Skulle varit kul om ni sprang ifatt han längre tills han inte orkat längre. Kan inte vara jättelångt så lönnfet han var. Bra jobbat igen. Som vanligt. Ännu ett ärkesvin taget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X