Telefonen ringde. Ett långt nummer med utlandsprefix +1 dök upp i displayen.
– Nu ringer det minsann från Amerika, sa jag.
– Svara inte det är nog bedragare, sa Patrik Sjöberg.
Nyfiken som jag är, svarade jag ändå.

– Hello, hur mycket vet ni om Hemlige Henrik? frågade kvinnan som ringde.
– Inte så mycket mer än att han ville träffa ett barn i sexuellt syfte, svarade jag.
– Jag tycker ni borde kolla upp honom lite bättre, sa källan.

Han skriver i chatten att han skulle varit militär. Det är rena lögner som han länge använt sig av för att nässla sig in och vinna trovärdighet. Däremot har han suttit som ekonomisk rådgivare och manager till en rad tunga namn i musikbranschen.

Hemlige Henrik (napp #195) Stockholm

Hemlige Henrik som ringde och tänkte att han kunde betala för att vi skulle blurra hans video heter egentligen Kim Henrik Won-Chul Berg.
Nu tillhör det inte vanligheterna att vi namnpublicerar. Det är dock inte heller var dag som Christian Falks och Robyns tidigare  affärsrådgivare gör sig ärenden i så vidriga affärer att han inte kunnat hålla sin sexualitet borta från barn och dessutom har den dåliga smaken att försöka betala för att undvika publicering på Dumpen.

Expressen
EXPRESSEN OM KIM BERG SOM ROBYNS MANAGER

Idag sitter Kim som styrelseledamot för Talent & Brands. Han sitter dessutom i styrelsen för bolaget Father 2.0 tillsammans med Steve Angellos fru, Isabel Adrian. Kim har även varit med och byggt upp Steve’s svenska bolagsstruktur.

Kims två bolag

 

Kims ena bolag

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

32 thoughts on “FaceOff Hemlige Henrik

 1. Jag hoppas 🙏 att Steve Angello och Isabel Adrian använder sitt stora inflytande att försöka påverka MR.Berg att söka professionell hjälp för sin sexuella läggning och för att han söker upp barn i sexuellt syfte. För alla barns skull 🙏

  1. Det går inte att bota pedofiler. Fanns en amerikansk dokumentär om pedofiler i fängelse där de själva sa att ”Släpp inte ut oss, för vi gör det igen, även om vi är kastrerade för det finns i tanken”

   1. Det finns bar några sätt att stoppa dessa personer..och det är att;
    1. Vaksamhet
    2. Utbilda barnen från det att de är 1-2 år, så att de vet vad olika kroppsdelar heter bl.annat. Studier visar att ett barn som har utbildats i att lära sig säga nej ofta kommer undan en förövare.
    3. De äldre av oss som har råkat ut för övergrepp måste prata om det..så att de unga vet att skammen de känner ska läggas på förövaren, då kanske de vågar prata och berätta.
    4. ANMÄL ANMÄL OCH ANMÄL..till ALLA!!! Socialtjänsten, rektor, Polisen..och minns att bara för att en Polisanmälan blir nerlagd innebär det INTE att Polisen anser att personen är oskyldig.

   2. Exakt!
    En film som många skulle behöva se.
    Tyvärr finns det människor som fortfarande tror att pedofiler kan ”botas”
    Den mest verksamma ”medicinen” är att låsa in dem.
    Direkt!
    Men tyvärr har vi ett rättsväsende som inte har rätt kunskap för att döma och fatta beslut.
    Tror ingen glömmer det fatala när en lagman inte förstår ordet ”snippa”, det är säkerligen ingen isolerad händelse,
    Så sorgligt!

  2. Att vara pedofil har Inget med en sexuell LÄGGNING att göra. Det är en sexuell STÖRNING.

 2. Så bra att ni publicerar mer info om denna predator. Fy f-n hoppas jag aldrig ser honom i stan.

 3. När ni publicerade honom första gången satt han i ett tredje bolag med, men där har man i varje fall hunnit få bort honom.

 4. Oj oj oj.
  Vilken tur att Sara svara på kvinnans samtal och inte lyssna på Patriks varning.
  All heder till Dumpen.
  Ni gör ett gigantiskt arbete som är så mycket större än vad vi förstår.

 5. Hoppas att dessa uppgifter når hans kollegor och businesspartners – och att de oxå ’väljer bort’ honom!
  Underbart att Dumpens tentakler räcker över hela världen.
  Tur att du svarade Sara, Ni Är Bäst!

 6. När Paulo åkte dit för köp så blev det ett mediedrev deluxe. Varför hör man ingenting om den här profil-gäddan någonstans?

  1. Det är nog på grund av att polisen inte varit inbandad, tyvärr. Hoppas att lagändrig gjörs så att dessa sjuka individer kan åka fast. Det ska vara olagligt att grooma barn.

 7. Varför är det tyst i alla skvallermedia?

  Det räcker med att Gardell och Mark syns med någon ny person i något mingel för att det ska bli stora rubriker.

  Vad döljer den här gäddan? Är han någon fixare av unga till andra i branschen?

  Gäddan känns helt oberörd och ljuger. Han har många år på KIK.

  GRÄV DUMPEN, GRÄV!

  Swish kommer. Tack för ert jobb med dessa vidriga män.

 8. En svensk Epstein?

  Det är tydligt att svenska inflytelserika personer inkl svensk media skyddar dessa predatorer.

 9. Efter varje ny gädda på Dumpen, så ”önske”-tänker jag att ”Detta var väl ändå den sista gäddan. Nu har alla män förstått och tagit sitt ansvar att hålla sig borta från barn” (för att rädda sitt eget skinn om inte annat). Men så går det några dagar. Fångst. IGEN! Den ene värre och grövre än den andre.

  Tack för det GRYMMA jobb ni utför!

  1. Alla män? TAGIT SITT ANSVAR? För din upplysning, de flesta av oss män närmar oss inte barn. Låter på dig som att vi alla män vill, men att vi sköter oss. Herregud, gissar att de flesta normala män och kvinnor inte ser barn som sexuella varelser. Skuldbelägg inte oskyldiga. Sen är jag glad att äckliga peddos avslöjas och håller med dig i övrigt.

 10. Så himla tillfredsställande att det ÄNTLIGEN blir konsekvenser för dessa barnjagande förövare! De har i princip kunnat härja helt fritt i vårt avlånga land i alla år, då det är extremt svårt för offer att få upprättelse i form av att få förövarna lagförda, få tillgång till trauma-terapi mm. Jag fullkomligt ÄLSKAR att ni hänger ut dem, i vanlig media blurras förövarna alltid, de kommer alltid undan och de slipper sociala och ekonomiska konsekvenser av sitt beteende, men inte på Dumpen 😍

 11. För 30 år sedan ansåg en Kriminalinspektör i Skåne som utredde sexualbrott mot barn att det DÅ fanns en pedofil i varje flerfamiljshus, eller i var 16’e villa..ofta var de välanpassade med fru och barn och en stor umgängeskrets.

 12. Redan under 90-talet när man var runt 9-13 som jag minns var det farbröder som tog och tafsade på en i butikerna.
  Några visk i örat om de fick lov att slicka i osv.. Fy fan. Och bättre visste man ju inte och sa ingenting.
  Tack så jävla mycket för att ni finns och utrotar en promille av dessa asätare till individer bästa ni. ❤️

 13. Men kom igen, Magnus Dahlbäck,
  jag är säkert på att alla vi andra, utöver dig som uppenbarligen kände sig kränkt, förstod vad ”Malin” menade när hon i farten skrev ”alla män” i stället för ”alla män som dras till barn”
  Jag (samt de allra flesta andra vilket jag är säker på) uppfattade hennes budskap och det som hon försökte få fram, medans du istället hakar upp sig på hur man formulerar en mening – ”alla män” istället för det som faktiskt är viktig här! Alltså hur sjukligt många det är som utnyttjar barn för sina egna sjukna lustars skull. Men du gör det tydligt vad du tycker är det viktigaste att få fram i detta forum, och det är att alltså att ”alla män är minsann inte
  pedofiler”
  vilket såklart, alla normalbegåvade människor förstår!! utan att du behöver ”förtydliga det” och därmed tar fokus från det som faktiskt är det absolut viktiga här…och från de som inte kan försvara sig själva – Barnen.
  Tro mig, majoriteten av den svenska befolkningen vet och förstår att det inte är ”alla män” trots att en person som kommenterar här glömde lägga till några rader i sin kommentar.
  Jag säger det igen, kom igen. Tänkt lite längre nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X