Vi lär våra barn att ingen får röra deras privata delar.
Vi lär våra barn att deras privata delar heter ”snopp” och ”snippa”

Vi lär våra barn att använda korrekt preposition.
Skorna står PÅ golvet.
Munnen sitter UNDER näsan
Maten är I munnen
Farbrorns finger var inte PÅ snippan
Det var I snippan
Långt inne i snippan dessutom – berättade barnet, vars snippa farbrorn stoppat in fingret I.

Ägaren till snippan vet att det finns ett ”I” snippan och ”PÅ” snippan. Hovrättsråden som friade farbrorn verkar däremot inte ens veta vad en snippa är.

Den friande dom som just nu är på allas läppar finns att läsa här:

B6074-22 (1)

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

13 thoughts on “Hovrättens prepositionsproblem

 1. ¨Det här är en praktskandal för svenskt rättsväsende! Hovrätten i Västra Götalands manliga ledamöter låtsas som att de inte har en aaaning om vad en 10-årig tjej menar när hon säger snippa. Eftersom de har hittat en ordboksdefinition som skulle kunna tolkas som att flickan bara menar de yttre könsdelarna så ska förövaren, enligt dem, frikännas helt medan flickan går vidare med ett livslångt trauma.

  Undrar just om dessa fyra män har döttrar och om de skulle se lika överslätande på det om det var deras dotter som blivit petad i snippan av en snuskgubbe.

  1. De låtsas inte. Medelåldern var 66 år. De har ingen aning. Därför som de slog upp ordet, men ordboken nämner att en snippa enbart är det yttre. Så flickans förklaring om att fingrarna var långt inne tolkades av gammelgubbarna som långt inne i det yttre. Nu är det fritt fram för pedofiler att våldta snippor. De behöver bara se till så att barnet är medveten om att det heter snippa och inget annat.

   1. De låtsas inte; de blundar. God only knows why …
    Jag är 70 – och jag har inget problem med att förstå ordet ”snippa”.

 2. Hur i hela h-lvete kan hovrätten ändra en sådan dom? (Borttaget av Admin). 🤬

 3. Jag är verkligen lättad att dödsstraffet är definitivt avskaffat i Sverige. Tänk bara på alla rättsskandaler genom åren. Många hade fått mista livet på felaktiga grunder.

  Man kan tycka att jurister i hovrätten borde behärska svenska språket. Språket är ju juristernas enda verktyg. Tydligen inte.

  Men felet kanske sitter längre in i hjärnan. Tänker bland annat på justitierådet som köpte bögsex av en yngling (skiljdes inte från sin tjänst) och justitierådet som nyligen ertappades med att stjäla i en livsmedelsbutik.

  Och det stoppar nog inte där heller. En trappa ska städas uppifrån och ner!

 4. En av de största skandalerna jag upplevt….. fängsla de som friade, så illa tycker jag detta är, man blir förkrossad och ännu mer arg och besviken på rättsväsendet. Sverige går under är känslan…..

 5. Fruktansvärt att domen blir detta. Att frias på dessa skäl. Jag tycker de borde avskedas. De är inte lämpliga att sitta och döma!!!!!!!!!!! Gör om och gör rätt. Det är 2023, ordet snippa används flitigt. Stackars barn!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Totalt rättsvidrigt att fria en pedofil på grund av att nämndemännen tillhör den äldre generationen som inte vet att ”snippa” är vad barn/tonåringar i modern tid använder för det kvinnliga könsorganet. Av vad barnet beskrivit så av sammanhanget borde de förstå att ”snippa” är det kvinnliga könsorganet. Liktydligt för ”snopp” för det manliga könsorganet och att både snippa och snopp är vad som används i vardagligt tal 2023.

 7. Är det ok för ett svin att ha fingret på snippan MEN inte i????
  Vart faan är vi påväg!

  Barn skall lämnas ifred, punkt!!!

  (Borttaget av Admin)

 8. Blir så upprörd och ledsen över hur de vuxna inte lyssnar på barnen.

 9. Det spelar väl ingen roll om mannen hade fingrarna utanför snippan eller inne i snippan ? Att han över huvud tagen hade sina händer innanför flickans kläder skall tolkas som ett sexuellt övergrepp…

 10. Den är nästan så man tror att rätten letade efter något som den kunde bygga ett fabricerande på och därmed hitta en påhittad anledning till att frige en pedofil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X