Min mamma träffade en man, när jag var 2-3 år, och på köpet fick jag 3 bonus syskon, allt var frid och fröjd till en början, men när jag var runt 4-5 år så valde min mammas man att börja komma in till mig på nätterna för att ta på mig, mellan benen.. redan då kände man ju att något var fel men ändå teg man, varför?

Övergreppen fortsatte, o även mannens äldsta son följde ibland med in, han var då i 20-25 års åldern, båda där för att ta på mig, på mina sårbaraste områden på kroppen, detta fortsatte till jag var 14 ungefär, då jag hintade min mamma om att han hade tagit mig på brösten o jag mådde extremt dåligt pga det.. men varför berätta jag aldrig om dom andra typ 100 ggr han hade tagit på mig, och då inte enbart på brösten.

Jag är idag 22 år, med 2 egna barn, lever det absolut bästa livet man kan leva tror jag, en underbar sambo o 2 fantastiska barn❤️ men jag vaknar på nätterna med panikångest efter drömmar om när han kom in till mig på nätterna.

Dom djupa ärren lär nog alltid sitta där dom sitter.

Jag har berättat för 2 st i min närhet om detta, min sambo, för att han ska förstå varför jag vaknar på nätterna o gråter o har svårt att andas.
Jag berättade även för min mamma för några veckor sen. Jag har aldrig hört någon bli så ledsen för att man misslyckats att skydda sitt barn ❤️

Det var min historia, i en kort version, men jag vill ändå göra mig hörd på något sätt fast jag är anonym,

Miljoner kramar till alla er därute som kämpar med era ärr och skadade själar efter att ha blivit utsatta av svin som tror sig ha rätten att förminska dig ❤️
Tillsammans så kämpar vi emot dessa svin ❤️

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

1 thought on “Jag vaknar av panikångest på nätterna

  1. Kämpa på! Att du säger att du är lycklig idag är det viktigaste. Låt inte de här sjuka asen ta fler år av ditt liv. Önskar dig det bästa av allt framåt din starka människa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X