Sponsorer

Jag utsattes av min pappa under många år. Så grymma saker så jag minns inte allt. Även att han utnyttjade andra och tvingade mig att se på.

Tänk att växa upp med en pappa som skyddar sitt barn. Som finns där med en varm famn. Sånt har jag aldrig upplevt, saknar enormt!

Jag har alltid älskat hästar. Men blivit utsatt när jag ville ta hand om travhästar. Även av en annan gubbe som hade ponnys som många tjejer va hos och red.

Utnyttjades i tredje klass på gymnasiet när jag praktiserade. Travkusken tvingade mig att suga av honom när vi åkte till travbanor. Våldtog mig många gånger i familjens tvättstuga på lunchen. När hans fru, son och dotter var på jobb och skola.

Haft ”sex” så många gånger mot min vilja, men inte fått lära mig hur jag säger nej. Bara hur jag får stå ut tills det är klart.

Det har gjort att jag bär trauman som är gigantiska och som haft stora konsekvenser i mitt liv. Men genom ett under och massor med jobb för mig själv, fungerar ganska bra idag, efter många år i terapi. Och som jag fått betala själv. Först utsatt, sen fått betala flera hundratusen kronor i terapi. Psykiatrin i regionen har inte räckt till på långa långa vägar.

Så tacksam för livet ändå, mycket tack vare mina barn. Och för män i min närhet som är normala och med fina värderingar. Men bär trauman som INGEN ska behöva bära för någon annans lust, en lust som är så sjuk. Sjuk.

Oerhört tacksam till Sara & Patrik, vilket jobb ni gör! Tack tack tack för varenda unge ni räddar ❤️

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

2 thoughts on “Jag bär trauman som är gigantiska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *