Jag är förälder till ett barn som under flera års tid har blivit sexuellt utnyttjar av den andra föräldern utan någon som helst aning om vad som föregick.

Mitt barn är nu 15 år gammal, när hen va 10år så flyttade hen till den andra föräldern som mordhotade mig och mina andra barn och sa att hen skulle döda oss alla om jag inte skrev över vårdnaden om det äldsta barnet, så det var exakt vad jag gjorde och det var även det värsta jag kunde gjort för mitt barn.

Den andra föräldern lyckades peta ut mig ur bilden helt med hjälp av socialtjänsten då denna personen har talets gåva och alltid varit väldigt priviligierad gällande pengar och makt medan jag alltid varit underklass och klassas som, ja ska man sägs ”White trash” som jag alltid blivit kallad av den andra föräldern.

Jag förstod aldrig vad som hände, jag förstod inte varför den andra föräldern kapade all kontakten från ingenstans, varför hen började hata mig från ingenstans. Började skicka påhittade orosanmälningar och liknande.
Men idag förstår jag varför.

Den andra förälder ville inget annat än att få bort mig ur bilden så jag inte skulle få reda på att hen förgrep sig på vårat barn och även andra barn.

Tillslut när mitt barn var ungefär 13 år gammal fick vi kontakten igen. Hen berättar allt den andra föräldern hade utsatt hen för samt att hen flyttat till fosterfamilj nu och har fått hjälp.

Vad hände med pedofilen då? Jo hen fick va med om en utredning där dom hittade mer bilder på ungdomar/barn i sexuella positioner i hens hem. Att hen berusad dom antagligen med alkohol osv. Men hen blev frikänd, iaf från det som gällde vårat barn för hen hade använt sexleksaler och då kunde inte mitt barn bevisa att hen inte använt dom på sig själv, det var deras argument. Dom hitta DNA dom hitta ALLT men ändå slapp hen fri.

Nu lever barnet i skyddat boende så att inte ens jag kan kontakta hen pga hotbilden från den andra föräldern (och jag vårdnadslös) medan den andra föräldern nu håller på att bygga hus och fått ett till barn med en ny partner.

Visst är ödet bra orättvist ibland?

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

4 thoughts on “Förövaren manövrerade ut mig, barnets mamma

  1. Vilken fruktansvärd människa! Och vilken skrämmande situation 😱 Önskar att du hade haft tillgång till mer och bättre hjälp där och då 💙Sedan hoppas man ju att han aldrig har möjlighet att utsätta sitt nya barn, eller något annat barn, för någonting någonsin igen!

  2. Så fruktansvärt att läsa, men du måste ju tipsa hans nya partner om detta så honnhar chans att skydda sitt ofödda barn, även tipsa dumpen om vem han är så de kan göra något så han inte får tag i flera barn😭😭 hur han kan gå friad är ju ren galenskap.

  3. Snälla du, varna den nya partner vad han gjort er barn, du kan rädda ett oskyldigt barn. Var inte den vuxna som tittar bort åt ännu ett barn även om du inte känner barnet eller den nya kvinnan. Anmäl som nån skrev här, till dumpen.
    Socialtjänsten borde få utbildning i hur såna här människor fungerar, inte bara våldtäktsman men säkert även en narcissist.
    Beklagar det du fått gå igenom och så tragiskt att du inte kan kontakta ditt eget barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X