– Vi träffade på din make, då han sökt efter barn i sexuellt syfte.
Med dessa ord vändes hela Malins tillvaro upp och ner. Åtta månader senare kan hon nu berätta om resan från intet ont anande anhörig, till någon vars make hamnat på Dumpen.
Igår träffade vi henne.

Hon hade lite att berätta om sin resa till att kunna må bra igen.

Missa inte video:

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

37 thoughts on “Livet efter att ens make hamnat Dumpen

 1. Absolut inte hennes fel

  Så bra att hon lämnat den gäddan

  För hennes och hennes barn skull!

  (Borttaget av Admin)

  Intressant att höra på . Hörde något i bakgrunden som lät som andning? Vet inte riktigt vad det beror på?

  1. Mitt ljud är hur bra som helst. Testa att gå in på ljudinställningar o ändra manuellt 🙂

 2. All respekt till denna otroligt kloka, starka och rättrådiga kvinna. 🌷♥️

 3. Skönt att höra fler i liknande sits. ( fast man ändå önskar att ingen hamnade i vår sits såklart ) Min före detta partner och pappa till mina barn, är också pedofil. Den dagen jag fick veta kommer jag aldrig glömma. Det var inte dumpen som avslöjade honom, det var ett av mina barn jag har med honom. Som blev utsatt och en dag vågade berätta.

  1. Stackare. Det sveket är så gigantiskt och grymt. Jag kan tänka mig att ens tillit till män är för alltid förstörd. Men stå på dig och var stark- det kommer behövas för dina barn. Och tro inte ens för en sekund att du har någon skuld i detta. Pedofiler är mäster-manipulerare och kan lura sk*ten ur vem som helst.

 4. Starkt att ställa upp på intervju! Vet inte hur man själv skulle reagera. Mycket ilska och äckel kan jag tänka. Vem flåsar i bakgrunden??!!

  1. @Erika,
   Det är med största sannolikhet Patrik som filmar och hörs
   när han andas. Med tanke på vad han har gått igenom med lungproblem, var det både lunginflammation och covid? och han var ju riktigt illa ute, så är min gissning att hans andning låter så där, och troligen svårt för honom att undvika. Sen är det ju inte ett produktionsbolag som filmar, det blir ju på
   samma sätt som när du eller jag skulle sitta och filma med t ex en I pad, tänk även på att allt kostar pengar – och pengarna som finns/doneras läggas på att kunna fortsätta bedriva ”fisket av gäddorna” . Ibland blir fokuset så felriktat – vad är viktigast, att det viktiga Innehållet/ budskapet når fram eller att det är perfekt teknik/inspelning?

 5. Fina Malin så stark du är både för dig och för din underbara dotter!!

  Man inser verkligen att dom är överallt när det är någon man träffat varje vecka under lång tid..

 6. Vilken stark och modig kvinna som öppet går ut med detta. Det är bra för henne att få prata om detta också och säga att hon absolut inte har någon skuld i detta. Det har hon INTE

  Jag önskar henne allt gott i framtiden 👍🙏

 7. Jag har själv varit med om en sådan sorg, trauma för mig. Jag har haft väldigt svårt att komma vidare trots att det gått många år sedan jag upptäckte det. Men hade svårt att få den hjälp jag behövde, så tror att traumat bara växte med tiden för mig.
  Hoppas att det går bra för dig Malin

 8. Jag tror inte svenska folket tycker att en, i det här fallet, flicka ska behöva skämmas över vad hennes dåvarande pojkvän har gjort. Som Sara säger, i Sverige har vi ingen hederskultur.

 9. Modigt att våga berätta och så viktigt!
  Vem är det som flåsar i bakgrunden?

 10. Intervjun visar på vidden av pedofilernas agerande. Oerhört bra att ni visar detta. Och sorgligt såklart ❤.

 11. Underbart samtal. Skönt att hon har tagit det så pass bra ändå <3 All kärlek till er

 12. Fantastiskt fint av dumpen att ta er tid med större del av kedjan än just bara gäddan.
  Som påpekats.. Ljudet, ljudet behöver ni ta tag i. Mikrofonen behöver vara närmare i rummet där ljudet alstras istället för som nu, med patrik filmandes. Det hörs ett andetag och cirkulationen är igång som skapar ljud som ”dödar” lite av det ljud som ska vara med. En ny rigg för ljudupptagning kanske vi kan swisha till er för? =) Sköt om er och ge aldrig upp!!

 13. Hon har inget att skämmas för. Hon är oskyldig. Jag är ledsen för hennes skull. Önskar henne det bästa ❤

 14. Stark kvinna och mamma, önskar henne all lycka i framtiden, det är hon värd!

 15. Jag tänker på hur otroligt mycket dessa gäddor förstör för andra människor runt omkring dom. Deras äckliga ”behov” har förödande konsekvenser för inte bara deras offer som har spår för livet men dom förstört även livet för sina egna familjer. Partners och barn blir ju fruktansvärt lidande och får hela livet raserat på ett ögonblick, och svallvågorna sträcker sig ännu längre än så till syskon och föräldrar etc. Fruktansvärt egoistiska är dom! Deras s*xu*lla behov är viktigare än allt och alla! Det spelar ingen roll om dom skadar sina egna barn och familj eller att dom förlorar sina barn och familj. K*k*n och dess behov är prio #1.

 16. Jag känner sådan sympati och värme för denna kvinna! Som flera skrivit, vad stark och klok hon är! Verkar vara en härlig människa. Roligt att ta del av detta, jag känner hopp när man ser att hon fixar detta!

 17. Vilken stark och bra människa du är Malin! 🙂 Tack för att vi får lyssna på din resa.
  Ni på Dumpen är hjältar och gör ett otroligt bra jobb!!!

 18. Vilken total mardröm att få veta detta. Vilken stark kvinna som tagit sig igenom att allt rasar på samma gång.

  Hoppas att det bara kommer positiva sakerna framtiden för henne och barnet/barnen. Hur någon kan annat än att vilja stötta Malin och hennes barn förstår jag inte. Skammen är självklart enbart mannens.

  Hoppas alla som finns runt Malin fortsätter att stötta.
  Och att Malin om hon så vill hittar en sund partner som värderar henne så högt som hon förtjänar och får mycket kärlek i sitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE NYHETER

sv Swedish
X