Vill bara säga att ni gör ett fantastiskt jobb. Om folk ska dricka håll koll på era barn så inte nån äckel till era vänner gör nåt.. min styvpappa och mamma satt och drack med nån bekant hemma hos oss. Jag var 16 år. Min lillebror var 15 och den yngsta bror var bara några år.

Jag delade rum med min yngsta lillebror. Iaf så märkte jag att denna man kom in flera gånger i rummet. Jag sa åt han att gå. Efter ett tag så sa jag åt min styvpappa att mannen kom till rummet och kolla på min lillebror. Minns inte allt som hände, men min styvpappa lyssnade på mig och mannen skickades bort. Min älskade lilla bebis klarade sig för sånt svin.

Jag blev sexuellt utnyttjad när jag var liten av min mammas kompis. Var några fingrar i min underdel ni fattar. Min mamma kom och vi skulle äta nån måltid, kom ihåg ris. Jag berättar att han varit och petat mig och inte tvättat sina händer. Min mamma vart tokig, jag förstod inte mkt men är glad att jag berättade för henne. Hon var tokig vet inte vad som hände men vi träffade aldrig denna man igen.
* såg en nära bekant på er sida så sjukt *

/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X