Sponsorer

Uppdatering lördag 11 februari: Vi har fått hjälp att identifiera denna person och vet vem han är nu, tack!
***********

Nu behöver vi hjälp med identifiering av ännu en man som söker minderåriga flickvänner.

Mannen är troligtvis hemmahörande i Ulricehamn eller Jönköping.

Vi är tacksamma för tips till:

[email protected]

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

18 thoughts on “Hjälp med identifiering

 1. Vet ej vem detta är..Men tänkte på en sak efter ha följt dumpen ett tag…Det ör nog bara en tidsfråga tills man känner igen någon…Vet inte hur jag skulle reagera på det..Detta är mer vanligt än man tror..naturligtvis är det pt helvete..och måste stoppas men än lag ändring..dom ska åka dit på ett eller annat sätt..barnen är det viktigaste som vi har i världen..tack för ordet…

  1. Vad är orsaken till dagens lag? Du får inte göra x, men du får göra alla förberedelser till x med avsikt att genomföra x.

   Gäddorna uppehåller sig ständigt i gränslandet och har förberett sig att slå till när offret är isolerat och de tror att lagens långa arm ej når dem. De försöker upprepade gånger tills de får ett tillfälle i det dolda.

   Tillstånd att göra förberedelser gör brottet mer effektivt.

   När dessa personer åker på en nit försöker de helt enkelt igen. Det finns inget som hindrar dem. Tack och lov finns dumpen så att vi kan känna igen dem även om staten skyddar dem. Finns många fall där förövaren flyttat till ny ort och fortsatt.

   USA har kriminaliserat avsikten. Se de klassiska avsnitten av Dateline NBC med Chris Hansen på YouTube.

 2. Tänk om dessa individer skulle söka hjälp innan de begår övergrepp? Tror de är svårbotade men det måste va så mycket bättre och iaf liten chans att lyckas om de inser hur sjuka de är. Ni på Dumpen gör ett grymt jobb för att inte barn ska bli förstörda av vuxnas sjuka böjelser. Från mitt hjärta Tack♥️

 3. Finns mer info? Ålder?

  Det dröjer nog inte länge innan man känner igen någon som dyker upp på dumpen otäckt nog.
  Ni gör ett enormt bra arbete❤️

  1. Jag har precis som du tänkt samma sak🫣Vilket fantastiskt jobb dom gör🤩Men lagar måste ses över och ändras snabbt för att skydda barnen och våldtäktsoffer😞

 4. Ni är helt grymma ! Finns så många barn som far illa på just detta sättet. Sätt dit dom svinen och låt våra barn vara barn❤️All kärlek till er på dumpen.se❤️

 5. Jesper skrev en bra sak som jag inte tänkt på tidigare – hur reagerar man om man känner någon som dyker upp på sajten ? Likväl som man vill stoppa all form av aktivitet så får man knappast ta lagen i egna händer, tyvärr – eller som tur är kanske.
  Hur de drabbade föräldrarna kan hålla sig från att göra det är otroligt starkt, jag tror inte att jag skulle kunna vara lika stark i ett sådant läge. Hämndbegäret hade garanterat blivit för stort.
  Sara och Patrik, vad är era råd om man skulle upptäcka någon man känner på er sajt ?

  Såg intervjun med Janne Josefsson igår och blev otroligt förvånad och negativt överraskad över hans ståndpunkt i denna frågan. Även om jag förstår hur han tänker så är det inte länge sedan han själv jagade personer som inte höll sig inom lagens riktmärken och då var det minsann inga problem att hänga ut någon.

  Sista delen av mitt inlägg vill jag rikta till Sara & Patrik som gör ett otroligt viktigt arbete. Tyvärr är detta ett problem som jag inte trodde var så stort och det finns många områden som inte hängt med i utvecklingen med internet och utnyttjas av både gäddor och andra fula fiskar. Förhoppningsvis så stoppar ni många av gäddorna så att inte fler barn blir offer för dessa sjuka vuxnas begär.

  1. Hej Hasse!
   Jag svarar inte istället för Sara och Patrik, och jag kan inte heller svara på eller ge dig råd hur du ska göra om du hittar någon du känner på dumpen.se

   Däremot skulle jag vilja råda dig (och alla andra) till flera saker som du/ni inte ska göra:
   * kontakta inte gäddans anhöriga. Det gör Dumpen. Vi har stor en organisation som kan stötta anhöriga och vi hjälper de anhöriga på alla sätt vi kan.
   * kontakta inte gäddans chef/jobb. Det gör Dumpen.
   * agera inte gentemot gäddan, som till exempel sätta upp lappar i omgivningen, kasta ägg på gäddans hus eller liknande. Gäddans anhöriga mår säkert förfärligt dåligt som det är, och de blir ju också drabbade av sådana här aktioner.

   Det jag gjorde när jag upptäckte att en före detta lärarkollega blivit åtalad och dömd för barnpornografibrott var att ta bort honom från vänlistorna på de sociala medier jag använder. Det kändes som en symboliskt riktigt handling, och så mycket mer än det + sluta hälsa på honom kan jag inte göra.

   Hälsningar Katta

   1. Jättebra att ni skriver detta. Jobbigt för anhöriga och de har ju inte gjort nått fel. Ni är bäst♥️

   2. Hej Katta.
    Tack för ett bra och snabbt svar.
    Nu blir gäddorna exponerade vilket är ett otroligt lindrigt straff. Förhoppningsvis lär dom sig av det och att konsekvenserna får dom att söka hjälp.
    Tyvärr tror jag att deras begär vinner de flesta gånger och risken för återfall är stor.
    Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att (Borttaget av Admin)
    Följer ni upp fallen ? Hur många av de som är publicerade har sökt hjälp ?
    Det kan inte sägas nog många gånger, ni gör ett helt fantastiskt arbete men det är otroligt sorgligt att det skall behövas. Vill korrigera mitt förra inlägg och inkludera alla er som arbetar för dumpen.se – inte bara Sara och Patrik. Ert arbete är precis lika viktigt även om ni inte är dom som syns utåt. All cred till er att ni orkar hålla på och inte tappar tron fullständigt på ett rättssystem som många gånger skyddar brottslingen mer än offret.

    1. Hej Hasse!
     Jag var tvungen att ta bort lite i din text, vi vill gärna inte lägga ut texter om hur gäddorna bör straffas (det får statens rättsväsende ta hand om, och så slipper vi onödiga diskussioner som får fokus på fel saker).
     Vi följer upp fallen genom att bevaka alla åtal och domar i samtliga tings- och hovrätter, det finns här på hemsidan. Där kan vi se hur det går för gäddorna (och alla andra som förgripit sig på barn eller tittat på när andra förgriper sig på barn) som blir åtalade och dömda eller i vissa fall frikända. Hur många av de som publicerats här på dumpen.se som sökt hjälp vet vi inte, sådana uppgifter varken kan eller ska vi få reda på, det är mellan gäddan och vårdgivaren. Vår förhoppning är naturligtvis att så många som möjligt söker och får hjälp, och framför allt blir hjälpta!
     Tack för dina vänliga ord till oss! Vi kämpar på!

     Hälsningar Katta

   3. Tack för bra info.kring om hur man kan agera om man ser bild på någon man känner som misstänkt pedofil här på dumpen eller någon annanstans.

    Jag personligen har en anmälningsplikt och kommer att anmäla tips till polisen om jag ser en bild på någon jag känner igen,och det tycker jag alla borde känna ett ansvar över att göra. Varför??- jo,för det första så har jag förmodligen koll på var personen befinner sig i nuläget eftersom jag vet vem denne är medans ni på dumpen ff letar efter ett namn,innan ni fått namnet,så har polisen fått in mitt tips och kan agera. För det andra så ,givetvis så är det den misstänkte man ska sätta strålkastarna på,om denne har barn och familj ,så görs en orosanmälan till soc.
    Och för det tredje,men inte minst ,så har alla ett ansvar – alla vi behöver samarbeta för att få fast dessa vidriga individer,där finns ingen tid att spilla övht!

 6. (Namnet borttaget av Admin som samtidigt tackar för hjälpen)
  Han har ett ganska stort umgänge med olika slags personer som dricker ihop.
  De är ett härligt gäng, snubben är supertrevlig och det här kom väldigt överraskande för mig. Men det är helt oacceptabelt och äckligt d som han håller på med, Och bra jobbat Dumpen ✌️

 7. Oj, ursäkta. Blir bara så otroligt frustrerad över att sådant här överhuvudtaget finns.

 8. Hej
  Som far till 7 barn och 9 barnbarn tycker jag att ni gör allt rätt! Det är dessvärre första gången jag tittar på denna sida men kommer förutsättnings följa er!

  Min egen Far förgrep sig på sin syster och dotter! En riktigt elak jävel, man säger vila i frid men om det finns ett helvete så befinner han sig där nu!

  Lite jobbigt med den jävla reklam som hoppar fram hela tiden!

  //Ulf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *