Vasaloppsgäddan ville att barnet som han hade kontakt med skulle ta en bild med ett finger på näsan. Han var orolig för att barnet som han pratade med inte var ett riktigt barn, då en gäddkompis hade varnat honom för Dumpen.se som hänger ut pedofiler.
Barnet svarade:
– Är du pedofil?

 

Givetvis slingrade Vasaloppsgäddan sig ur situationen och fortsatte prata med barnet som inget hänt.
Efter drygt två månaders intensiv konversation så var Vasaloppsgäddan klar att fiskas upp och när vi mötte honom så var han inte lika säker på sig själv som han var I sällskap med vår virtuella trettonåring.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

En del blandade loggar:

 

 

 

 

45 thoughts on “Vasaloppsgäddan (Napp #190) Örebro

 1. (Borttaget av Admin) stackars drabbade barn och sambo 😢
  Tack för Dumpens arbete att synliggöra detta hemska.

 2. Ajajaj där dök Dumpen upp 🙂 det hade han tydligen inte räknat med. (Borttaget av Admin). Han skäms iallafall 🙂 eller så mår han bara dåligt för att han blev tagen på bar gärning.

 3. Han tror att han är så snygg och vältränad. I vilken värld lever han i om han tror att en 13 åring skulle attraheras av honom? Han är en gammal gubbe. Han var redo att förstöra livet för ett barn, för sin egen njutnings skull. Han skrev i chatten att han inte kunde låta bli att titta på en flicka som tränade på gymmet. Tvättäkta pedofil. (Borttaget av Admin)

  1. Haha jaa den här gamla säcken potatis tror verkligen han är en grekisk gud. Vetitusan vad han sysslar med när han utöver träning, men någon träning är det då garanterat inte 😅

  2. Exakt vad jag reagerade på också. En så vidrig människa. (Borttaget av Admin)

 4. Han pratade upprepade gånger om prostitution. Hjärnan blir inte skarp när man är stressad. Sitter och erkänner att han har har köpt sex. Det hör ju inte till det normala att börja räkna upp alla brott som man inte har begått när man blir tagen på har gärning. Han nämnde inte att han aldrig har mördat, bara att han aldrig har köpt sex. Han har helt klart köpt sex, annars skulle det inte ha kommit upp i tanken när det är barn som har kommit på tal. Mycket stressad och svag hjärna vid tillfället för konfrontationen. Ordbajsande på hög nivå.

 5. Fyfan vilken människa.. Trots allt har han någon insikt i att han är en pedofil och att det han gör är förbjudet och olagligt🤮 ändå fortsätter han?? Så väl medvetet.. Bra jobbat av er att han åkte på kroken!
  Funderar kring hur det fungerar med de virtuella ”barnen” och hur ni lyckas få det så verklighetstroget att skicka live-bilder? Men tänker ett steg till att det garanterat är er hemlighet för att det ska fungerar, att resten av oss inte vet hur ni lyckas. Men ni gör det såå bra!

 6. Hur kan en 56-åring tro att en 13-åring är intresserad?! 😠. Hatar dessa pedofiler av hela mitt hjärta.

  1. Det undrar jag också. Ingen 13-åring blir attraherad av morfar och farfar. Skrattretande att alla gäddor har så dålig självinsikt.

  2. Det kan de vara och får vara. Det är de vuxna som ska säga nej om barn tar kontakt och själva låta bli att ta kontakt.

 7. Tänk att dragningen till barn kan va så stark… att man månad efter månad sexchattar med barn… Jag börjar mer och mer förstå att dessa män är obotliga, de är förmodligen födda med denna störningen, vad ska vi göra med dem?? Dumpen har snart exponerat 200 pedofiler (Borttaget av Admin)

  1. Ja det är skrämande. inte alla män dock men jävligt många. jag är själv en man men hatar dessa as mer än allt. (Borttaget av Admin)

 8. Så himla kul när han gör allt för att inte bli lurad och blir det. Du (Borttaget av Admin) kan stå där och skämmas för du är patetisk. (Borttaget av Admin)

 9. Jag kan förstå att han inte står upp och erkänner han är en pedofil, om han nu anser att han är det. Det är säkert stor stress att hamna bakom Saras och Patriks mobiltelefoner.

  Kanske därför han börjar prata om helt andra saker som att betala för luder. Lite som en mördare som erkänner andra brott. På sätt och vis hade det nog varit bättre om han bara hade lagt benen på ryggen, för nu blev han rejält krokad.

  Och absolut! Det är klart det är en tragisk händelse för honom på så vis att han nu förmodligen förlorar sin sambo.

  Men givetvis är det som sägs ännu värre om han fått sätta klorna i ett barn.

  Det verkliga problemet är hans lust till barn. Det var bara nu denna lust fick praktiska konsekvenser.

  Jag spekulerar givetvis, men jag tror många av de män som tas faktiskt är intelligenta och inser hur dåligt det är att de tänder på barn och de vet vilka konsekvenser det får för barnen att ha blivit utsatta för övergrepp.

  Men störningen är sexuell och jag anar att den ”bypasar” intellektet när lustarna faller på. Jag kan tänka mig att de i lugna stunder inser hur sjukt det är och att det är något de inte borde hänge sig åt, men samtidigt är det säkert väldigt njutningsfullt på sitt vridna sätt.

  (Borttaget av Admin)

 10. Det här var inte första gången för gäddan, det märks. Bra att ni lyckades fånga in en sådan ful och otäck gammelgädda. Heja dumpen.se !

 11. Vitlök
  Majonnäs
  Tomatpuré
  (Paprika,tomat Gurka?)

  Tror alla tjejer som är 13 år rakar sig och har string? Visst börjar vissa tjejer med det i tonåren. Men man är fortfarande ett barn jag visste knappt hur man raka sig som 13 och hade absolut inte tillgång till string. Märklig gubbe.

  Och sambo såklart.. sorgen att ens man är
  Otrogen sedan också visar sig ha en sån här sjuk snedvriden störning ? Usch 🙁

  Tyvärr kryllar det av män som är otrogna så otroligt vanligt speciellt gifta. Men detta fall är ju inte ens otrohet utan han ville våldta någon

  Jag blir lika Chockad varje gång dom ärligt talat tror en 13 åring trånar efter dom!

  Skär i hjärtat när han säger att han hållt på med detta i så många år man fattar ju vad han kanske menar *spyr*

  (Borttaget av Admin)

 12. De mår bara dåligt av sitt eget öde. Fyfan va bra. Hoppas ni skrämmer upp några som söker hjälp innan de försöker träffa barn. Många ser man dölja sitt begär i skuggan av en lycklig familj. Tack Dumpen!

 13. Jag får intrycket av att (Borttaget av Admin) som gör att han inte kommer ihåg vilka bilder han skickat till det tilltänkta 13 åriga offret. Han har intressanta samtal med familjen framför sig. 1. Han är rädd för sambon 😉 2. (Borttaget av Admin) 3. Han är en solklar pedofil då han berättar om andra barn som han chattat med och nämner en 11 åring. Men hon tyckte han faktiskt var ”lite för ung”….

  Vidare skryter han om sin vältränade kropp och sin placering i Vasaloppet. Ja han är vältränad och ser bra ut för sin ålder tycker jag men herregud… Tror man att Vasaloppet ska imponera på en 13 årig flicka så har man inte alla hästar i stallet. En 13 åring är normalt inte intresserad av någon över 20 kan jag tänka mig och han erbjöd inte pengar, sprit och/eller knark till en problemflicka som andra gäddor gjort och som då kunde ha gjort att han fått till en träff. Man häpnar…

 14. Vad är det med dessa , och gula Jackor ….😂😂😂😂😂. Längsta konversation jag sett. Och med ett BARN. Hästarna har rymt.

 15. Dessa män är riktiga avskum. Hur kan man göra så här mot sina familjer? Och att tända på barn är fel på alla plan. Sök hjälp!

 16. (Borttaget av Admin)
  Önskar att Dumpen fanns när en viss kvällstidnings chatt kryllade av gäddor. Och att man själv var så desperat efter uppmärksamhet och att någon skulle se en när jag var barn (ung tonåring), så att man hamnade i käftarna på en sån här äckelgädda. Blir så jävla less på alla dessa vidriga as.
  Hur kan de tycka att det är normalt?! (Borttaget av Admin)

 17. ”jag är äldre än din pappa. Och du är yngre än min son” skriver han. Bara den jävla meningen är totalt skev! (Borttaget av Admin)

 18. (Borttaget av Admin) Jag blev uppmärksammad på vad han skriver på sista skärmdumpen. ”Blev inget. Har gått i en fälla”. Han har då ÄNNU INTE fattat vad som hänt.

 19. Jisses, man blir alltid lika förundrad över vart dessa gammel-gäddors självförtroende kommer ifrån. De verkar sakna ALL form av självinsikt och självkritik. Vad får dem att tro att en ung, söt och oförstörd flicka skulle vara intresserad av en gammal gubbe som skulle kunna vara hennes morfar eller farfar?!

 20. -han skriver i chatten att han ”har hållit på med detta i 12 år”. Ändå säger han att tjejen är den första han försökt träffa.

  Vilken massa unga trasiga tjejer han lär ha lämnat efter sig genom åren.

 21. Återigen en stor ELOGE till Sara & Patrik för allt arbete som läggs ner på att ta fast dessa personer. Helt otroligt, uppe i 190 stycken nu !!!
  Det måste till en förändring i samhället för att skydda våra barn. Hoppas innerligt att ni orkar fortsätta ert arbete fram tills dess att samhället börjar ta mer ansvar för barnens säkerhet.

  Samtidigt, en väldigt bra konfrontation. Hur han försöker att fly till en början, men inser snabbt att det inte är lönt.
  Bra att han fick tala till punkt – man inser snabbt hur hjärnan fungerar. I hans fall är det bara ”jag, jag & jag”. Hur hans liv ska påverkas, hur han är rädd för konsekvenserna av att sambon ska få reda på han sjuka böjelser. INTE EN TANKE på OFFRET från hans sida, endast när Sara & Patrik påminde att om att det faktiskt var ett barn han skulle träffa. Men även då vände han snabbt och började tänka på sig själv…

  1. Stor eloge till fiskaren menar du väl? Dom lagt månader på att chatta med den här äckliga snubben.

 22. Dubberökt gädda klar för servering!
  -smiter från jobbet (sparken)
  -dregglar över barn på gymmet
  V-v-v-vad händer med mig nu? Ingen bryr sig. Stå ditt kast! Och dessa bilder. Vilka självförtroenden Haha.

  1. ”Dubbelrökt gädda klar för servering” hahahahaha helt underbar kommentar. Skrattade högt 😀

 23. Var börjar man?En efter en,nu närmar sig pedofilbarometern värde 200,faktiskt liknar det ett soppavkok-man får skumma av orenheterna som kommer till ytan.
  Dessa,låt oss säga,avskum,är bortom all hjälp och rehabilitering .
  De säger de vill 1)Ha hjälp 2) bättra sitt liv 3) ångrar sig 4) ej skall upprepa det o.s.v.
  Tomma ord och tankar som ej kommer att verkställas.
  Dumpen enda rätta-häng ut dem.
  Tack Dumpen för alla napp.

 24. Satt och lurade lite, många är ju oroliga att ni nu fångat snart 200 gäddor och att de varnar varandra. Snart kommer ju inte ”Dumpen” behövas 🙂

  Skitsnack… i Sverige var vi 5.260.707 män 2021 och enligt Childhood så har 1-5% av befolkningen denna störning. Om vi lägger till några kvinnor och drar bort, de som kontrollerar sin störning, ungdomar under 18 år… så räkna då på 2 % :-)…. det blir ca 105.000 pedofiler kvar. Gissar att det finns kvar att jaga på, innan vi får lagförändringar och beteende förändring.

  Swish kommer

 25. Hahah alltså det blir fan inte bättre. Det första dumjäveln skriver är att han är rädd för Dumpen och sen har han kontakt med er i månader för att sedan hamna där. Sedan efter allt så skriver han till ”Ida” att han gått i en fälla, han har alltså fortfarande inte fattar hur det hänger ihop. (Borttaget av Admin)

 26. Fyfan att behöva vara anhörig till en sån här människa. Även om skammen är förövarens så faller den enkelt på anhöriga också. Hemskt.

 27. Fast man kan väl tycka vad man vill om det ena och det andra. Om jag tolkar Dumpen så handlar det väl inte om att egentligen hänga ut nån, dvs om det inte fanns nån att hänga ut, hade man inte behövt hänga ut nån. Tror varken dumpen eller för den delen nån annan vill att nån blir uthängd. Men det här är väl ändå ett ganska klart svar på, att man trots medveten om sitens leverne, gör vad man uppenbarligen hämningslöst inte kan motså. Dvs dumpens funktion är ju inte att hänga ut folk utan att få folk att inte göra vad vissa tyvärr uppenbar gör. Surrealistiskt, inkorrekt eller vilken åsikt man än må ha, så är det ju inte stackaren på video(s) det handlar eller för den delen om att det ens behövs ”lura” (definitionsfråga) tillstor del kåta gubbar som går på att träffa människor vilka i sig vid fulländat brott sannolikt leder till brott. Världen är inte vacker är väl dagens, veckans och årets understatement

  Tack
  Pedro

 28. ”Blir inget, har gått i en fälla”. Han tror alltså även efter konfrontationen att det är ett barn han tjattar med? Skulle vara kul att IQ-testa dessa peddos, verkar inte helt smarta förutom alla andra fel…

 29. Varför jämför han pedofili och våldtäkt med prostitution? Två helt olika saker både tekniskt, lagmässigt och moraliskt – såvida det inte handlar om minderåriga eller trafficking / människohandel. Vilket underligt sätt att försöka bortförklara sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X