Sponsorer

Min dotter utsattes för våldtäkt när hon var 12 år av en vuxen man. Nu fyller hon snart 18 och tror att hennes liv snart är slut för hon har inget att leva för.
Hon höll det hemligt i 4 år utan att berätta. Nu när vi vet vägrar hon att prata om det, traumabehandling ger ingen effekt och kan inte fullföljas då hon inte samarbetar.
Hon är rätt omfattande medicinerad utifrån att under en period dagligen vilja slänga sig framför tåget eller hänga sig i skogen.

Några av konsekvenserna av denna våldtäkt har för mitt älskade barn som jag inte kunde skydda skapat ångest, depression, paranoia, självskadebeteende, återkommande suicid tankar, missbruk, icke fungerande skolgång, aggressionsproblematik, socialt utanförskap och sökande efter killar som inte behandlar henne med respekt.
Hela vår familj lever i efterdyningarna av denna våldtäkt varje dag.
Det gör så ont, så ont…💔

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

2 thoughts on “Mitt älskade barn blev våldtaget

  1. Fruktansvärt. Jag läser det mesta på Dumpen och din beskrivning av konsekvenserna är otroligt j-a hjärtskärande (tack för att du orkade skriva) 😭😭😭 ❤❤❤

  2. Så himla sorgligt. Mitt hjärta brister verkligen för er. Hon har uppenbarligen blivit så skadad och traumatiserad att hon inte värdesätter sig själv alls. När jag var yngre (från 8 års ålder tills jag var 23) så var min högsta önskan att få dö och jag var väldigt destruktiv med otaliga självmorsdsförsök. Det som räddade mig var att jag fick ett ansvar över ett annat oskyldigt liv som behövde mig (det gav mig en orsak till att fortsätta leva)- och det är ansvar över djur. Djur räddade mitt liv. Helt plötsligt ändrades mitt fokus om min egen smärta till att hjälpa och kunna rädda andra oskyldigt liv. Idag är jag 48 år gammal och har sedan länge överkommit mitt destruktiva levende ( men närvaron av djur har varit konstant- den kärleken går inte att hitta någon annanstans).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *