Vad vill du ha?
Godis?
Cash?
Pengar?
Dina föräldrar får inget veta.
Inte heller dina kompisar.

Att barn kan ha hemligheter med jämnåriga kompisar, men inte med vuxna män som vill dejta dem verkar han inte förstå.
Inte heller verkar han förstå att män på 40 inte ska bli en fjortonårings ”boyfriend”
De ska inte heller suga på barns tungor – inte ens litegrann.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

70 thoughts on “Får jag suga på din tunga? (Napp #188) Stockholm

 1. Vilken pajas och där gör han en fin sorti nedför trappen, vad har jag precis gjort ånej mitt liv går i kras!

 2. Jag skulle aldrig personligen skickat hjärtan till dessa, som personen som skrev snälla sök hjälp.

  Detta är en person som medvetet träffar alldeles för unga tonåringar och försöker locka med olika lockelser (gåvor) om en 14 åring kom till plats så hade han vart en extremt fara !! Och förhoppningsvis är det ingen riktig under 15 som blivit utsatt 🙁

  Helt otroligt att dom tror en 40 åring som ser mer ut som Alfons Åbergs pappa ska vara något å ha, tror inte det är populärt för många än kanske dom i hans åldersklass..

  1. Nu var det ju inte du som skicka ett ❤.
   Dom kan nog sitt jobb och gör de fantastiskt bra.

   1. Sevi jag har väl inte sagt att dom inte gör ett bra jobb?? Jag tycker det är jättebra vad dumpen gör. Men att skicka ett hjärta när hon/han varna om preventell kändes bara onödigt, han förtjänar inga hjärtan. Jag förstår att det egentligen inte spelar stor roll men något jag märkte bara..

    1. Nej de har du inte sagt och inget jag påstått att du sagt.
     Förstår dig men respekterar allt dunpen gör, hjärta eller inte.
     Kram på dig 😊

     1. Sevi jag respekterar allt som gör med.. så då har du uppfattat mig fel. Jag är väl bara kall på det sättet att jag inte tycker dessa förövare förtjänar något alls inte ens ett hjärta, betyder inte att jag tycker dumpen gör ett sämre jobb! Men vi släpper detta nu

    2. Hjärtat kan nog ses som en bit sarkasm, men vad dumpen faktiskt avsåg är upp till dem. Dessa individer som fångas är hala. Tänk på hur det är att fiska gädda!

  2. Vad spelar det för roll hur han ser ut? Det hade varit lika illa om han varit en hunk!

   1. Milla kanske inte spelar någon roll hur han ser ut. Men play stupid games win stupid prices.

    Han får nog ta några kommentarer om sitt utseende när han chattar med barn på det här sättet, han borde förstått att det inte är okej och att folk kan bli upprörda 😊

    Sen tror jag folk är förvånande att såna här tror att någon under 45 vill ha dom.

 3. Han ångrade sig inte det minsta och hade NOLL dåligt samvete. Garanterat en återfallsförbrytare som kommer jaga barn igen. Bra jobbat Dumpen- Ni är bäst!

 4. Alltså det är så jävla sjukt att det finns såna människor.. hur fan tänker dom med? Kanske dum fråga, tycker bara att det är så vidrigt och äckligt att se vuxna män att gå på minderåriga.. har följt er länge och ni gör ett fantastiskt bra jobb att få tag på dessa vidriga männen. Jag blir bara mer och mer förbannad på dessa männen som håller på såhär, fyfan säger jag bara!

 5. Han verkar nästan aggressiv och förstår inte alls hur både olämpligt och olagligt det han tänkte göra är.

  1. Upplever honom också som arg, som han blivit lurad på konfekten. Inte som han förstod att oj att jag kom hit för att våldta ett barn är fel och gör folk upprörda

   Flera av dessa är ärligt talat extremt naiva oavsett, inser dom inte att även om dom får kontakt med ett riktigt barn så är det väldigt sannolikt det barnet berättar för sina föräldrar till slut eller iallafall sina vänner om inte annat, kanske inte så smart att dela med sig av jättetydliga ansiktsbilder.. sedan så är ju dumpen en organisation som inte attackerar folk så nu fick han ändå ett lugnt bemötande. Några arga föräldrar, eller något gäng som lurar såna här till träff skulle kunna gå hur som helst.

   Så ja peddos även fast ni är så modiga med barn kanske det inte är just barn ni stöter på..

   Tror denna gubben inte visste vad dumpen var

 6. Han försökte locka in tjejen på ett försiktigt och farligt sätt!

  Det är sådana som han som är de riktigt farliga typ börja med att köpa presenter för att sedan vilja ha ett tack fast på ett annat sätt.

  Hade det varit ett riktigt barn då hade den flickan råkat riktigt illa ut eftersom han påstod att han är inte snygg men snäll.

  Han skrev inget direkt snuskigt utan försökte snärja sitt offer på ett uträknat sätt.

  Jag kan förstå att han försöker locka unga tjejer för någon vuxen skulle han aldrig kunna få tag i.

  Hela hans sätt är på något sätt feminint typ fast skrämmande och dessutom så hade han rätt i att han är ganska fula och fulare blev han när han gjorde så.

 7. Risken är ju stor att han hade överfallsvåldtagit barnet som lockats att träffa honom med utlovade presenter/pengar. Fult när han inte tjatar om sex i chattandet utan istället utlovar att bara va givmild. Säkert svårt för barn att stå emot att träffa typer som honom om barnet kommer från en ekonomiskt sämre ställd familj, där presenter är lyxvara. Så dåligt samvete barnet hade haft efteråt för att ha satt sig i den situationen, ovetandes om groomingens lömska psykologiska påverkan. Så utstuderat. Riktig ful fisk. 💔

  1. Så bra skrivet, du satte ord på mina tankar..
   Sättet denna vidriga varelse ”jobbade” på säger mig att detta är inte första gången och med all sannolikhet inte sista.
   Jag tror att en pedofil som inte agerat på sin läggning kan gå att rädda men icket de som agerat på det.
   Alltså inte de som pga trauma utsatt någon, jag tror/tycker att när de väl börjat agera så finns ingen återvändo utan i min åsikt ska det vara tvångsarbete tills man stupar eller skottpengar för att göra det snabbt och lindrigt..
   Min galghumor skyndar jag mig att tillägga men också lite så att min empati är för stor men jag har noll tillövers för Pedofiler- Våldtäktsmän- Djurplågare- De som ger sig på Barn, Djur, Gamla, Handikappade osv alltså de som är mest försvarslösa.. Kan man ge sig på dem då är man påriktigt farlig för då är man utan empati.
   Vi kan inte ha förövarens rättigheter att utgå ifrån då förövaren tog bort sitt offers rättighet.. de har inga rättigheter kvar i min värld, tyvärr funkar inte det så i den rätta världen 🤗
   Dumpen gör ett enormt bra jobb, jag vet inte om jag skulle klara det ni gör då det tär på psyket och människosynen.
   Tacksam att där sådana som jag kommer tillkorta så finns det människor som orkar och klarar detta, för det är Ni mina hjältar ❤️
   Så enormt viktigt och tar fortfarande för liten plats och för dåliga straff, jag blev chockad när jag nyligen fick veta att en pedofil/våldtäkts dom bara finns i registret i 5 år!
   Ska vara för alltid om det inte är särskilda omständigheter givetvis.
   Här var det ett fall för många år sedan där en man antastat en 10 årig flicka, problemet var att denna 40åriga man trodde att han var 10 år gammal, det menar jag som ett exempel på särskilda omständigheter.
   Jag med min utbrända adhd hjärna spårar lätt ur, ber om ursäkt för det!
   Behöver bara få ut lite ur huvudet då detta är något jag anser är en skam att det inte blir hårdare straff, livstid så länge det påvisas att man påvisar ett fortsatt agerande mot barn.
   Går att mäta kroppens reaktioner när de får se bilder på olika ting, visas det att de blir upphetsad så ska de inte komma ut.
   (USA, finns dokumentär med tror det var Peter Jihde som reste runt gällande olika frågor och värderingar)
   Våra barn är värda att de inte kommer ut men Sverige jobbar juh efter förövarens etiska rättighet ist, sjukt!
   Tack för att Ni finns och gör detta enorma jobb, Ni är hjältar ❤️

 8. Jag är så innerligt tacksam för att ni fångar dessa särindivider.
  Är även tacksam för att majoriteten av era fångster sker i södra Sverige. Känns som att vi norrlänningar kanske har bättre värderingar. Vi jagar inte barn, vi jagar älg!

   1. Eftersom dumpen befinner sig långt från Norrland så har dom ändå fångat många, en av deras poddavsnitt är kallad ”Norrlandspodden” till o med ganska viktigt att inte blunda för vad som sker i sitt närområde

 9. Folk här inne i kommentarsfältet är lite snabba med att uttala sig om hur pervona tänker och känner. Det kan vi nog inte veta. De ställs under stark press vid konfrontation och kanske uppvisar beteenden som blir feltolkade. Jag menar att det är ointressant om någon verkar ångra sig eller verkar känslokall. Det enda som är intressant är att personen i fråga faktiskt ville träffa en unge för snusk.

 10. Jaha Stockholms stad, finns grund till uppsägning i chaten: herrn jobbar lite som han vill (eller snarare inte vill, trevligare att träffa barn i sexuellt syfte under arbetstid tydligen)…
  Känner INGEN med barn..yeah right.. däremot kommer de att inte längre vilja känna dig, det är ett som är säkert..
  Locka med presenter, vad äckligt.. vill du ha godis, urtypen av ful gubbe..
  Bra jobbat Dumpen !

 11. Finns ju bättre sätt att bli av med jobbet på.
  Om du läser detta grabben, hur tänkte du nu?
  Du kan förmodligen se fram emot en långvarig arbetslöshet.
  Och det här med flickvän kan du ju glömma alldeles.
  Så länge du finns här så kommer folk känna igen dig vart du än flyttar.
  Så, grabben. Var det värt det?

 12. Jag njuter av att se i pedofilens ögon hur livet rasar som ett korthus, just så rasar barnens liv när dom fångar dom i sina klor.
  Älskar när Sara säger Heeej då 😊

 13. Sett videor från usa där dom säger ”går du ringer vi hit polisen på en gång” för att få dom att stanna och prata. Vore bra för att få dom att stanna och svara på mer frågor. Anmälan görs ju såklart ändå.

  1. Dumpen villkorar ingenting mot att gäddan stannar och pratar. Det är utpressning.

  2. Men vad ska polisen göra i en sådan här situation? I Sverige är det inget brott att chatta med och stämma träff med en påhittad person.

 14. Jag gillar hur ni avslutar chatten med länk till preventell.se samt kommentar med hjärta: Snälla sök hjälp ❤️
  Det visar en viss medmänsklighet ändå.
  Borde vara ett stående inslag.

  Snyggt jobbat.

  1. Jag kanske är grov eller elak men jag tycker inte dom förtjänar hänsyn många av dessa har riktiga offer dessutom , fick dom hänsyn? Att tydligt informera räcker enligt mig men som sagt inte min business. Dumpen gör sitt jobb 😊

   1. Personligen drar jag mig för att dra alla över en kam.
    Vissa av dessa gubbar är i grunden ganska harmlösa även om de har ett snedvridet tändningsmönster.
    Det är dessa som jag anser kan behöva ett hjärta som de kan reflektera över.
    Sen finns det dem som inga hjärtan i världen kan rädda.
    Som med allt annat så är även tilldelning av hjärtan en avvägning.

    1. Harmlösa? Han dök upp på plats. Ville ge gåvor och umgås med en tjej fyra år äldre än tio. Du har ett otroligt naivt tankesätt om du tror det är helt oskyldiga män, många av dessa sysslar med det värsta som finns värsta tänkbara. Och om han nu skulle vara en av dom sällsynta fallen där han faktiskt inte gjort något förut, så steg han långt över gränsen denna gången oavsett.

     Man är inte harmlös när man skriver med barn och vill våldta barn även om man inte tagit steget ännu

     Dessa män förtjänar inga hjärtan alls det står jag fast vid och jag hoppas personligen dumpen inte kommer skicka några fler. Sedan så tror jag som sagt egentligen inte de gör någon stor skillnad om dom får ett hjärta eller inte men bara principsak

     1. Ja. Det faktum de dyker upp på plats och i tid, ofta med bevis på avsikt, som ex. filt i bakluckan, sexleksaler i väskan eller presenter, visar att de inte är harmlösa. Harmlös är om man inte är benägen att förgripa sig. Är man harmlös och inte benägen, då åker man inte dit eller ens chattar så som de gör.

      Det räcker med loggarna och det faktum att de dyker upp. Det visar avsikt. Många säger att de bara skulle prata med barnet som en kompis. Några tror säkert på det själva. Dessa har svårt att förlika sig med sina drifter och förnekar det för sig själva. Sedan tar deras drifter över. När de plötsligt konfronteras så drar de tillbaka sina drifter igen (därav ser de ofta ut som de sållt smöret och tappat pengarna – deras riktiga avsikt exponerades), och plötsligt är de helt oförstående och tror på sin egen lögn och förnekar avsikt. Risken är nog oerhört stor att de förgeiper sig när de blir mer vana, eller när de isolerat offret tillräckligt.

  2. Jag tycker också det var bra där. Det här är det ultimata testet att hålla hjärtat öppet och inte dras med ned i mörkret av mörkret. Med det sagt så är det toppen att gubbarna stoppas, och bra med Dumpens hårda markeringarna om att det gubbarna gör är galet och inte okej.

   1. Det är bara mörker finns inget ljus där. Barnens skrik typ som det ljudklippet dumpen laddade upp borde vara nog med bevis varför dessa män är bortom all förlåtelse eller empati. Och dom är nollställda till gullegull med, skulle säga dom är totalt empatilösa.. nu vet jag ju inte specifikt vad denna gäddan gjort/inte gjort. Men när man kommit till ett besök såhär så har man redan gått över gränsen..

 15. Preventell up my ass.. som att samtal skulle få dessa män att upphöra med detta.. säkert.

  Få dem dömd, lås in.

  Hur många kontaktar preventell självmant?

 16. Han känner ingen som har barn? När gick han ner för landning på jorden? Måtte moderskeppet kalla på han. Ute i samhället är han en livsfarlig pedofil. Noll sjukdominsikt.

 17. Vilket ägg! Ser ju ut som ett ägg också. Nu är han både kokt och rökt.

 18. Vilket huvud! Han ser ut ju som den onde Dr. Deo i serien Kenny Starfighter ifrån 1997.

 19. Inte konstigt att han måste våldta, för ful för att hitta någon frivilligt. Han gör nog bäst i att byta namn och flytta. Dessutom verkar han bo intill ett dagis. Hoppas folk i området har koll på han.

  1. Pinsam kommentar av dig. Blanda inte in utseende som om det vore faktor. Det är störningar och ondska som leder till övergrepp.

   1. Anna he had it coming, ger man sig in i leken får man leken tåla? Denna människa ville träffa ett barn men så blev inte fallet. Han visste att det inte är okej, om folk då kommenterar hans utseende är väl ett litet pris att betala för det. Sedan håller jag med om att fokuset inte borde va på utseende då det är det äckliga dom gör som spelar störst roll. Men oavsett vad, han får skylla sig själv ..

  2. Själv tycker att man skulle behöva skilja det juridiska begreppet våldtäkt från den faktiska handlingen. Det är väldigt stor skillnad.
   Om en fjortonåring är i en relation med en sextonåring och de har sex tillsammans så klassas det i juridik mening som våldtäkt på barn. Sextonåringen blir dömd och stämplad som våldtäktsman trots att de haft frivilligt umgänge som ett ungdomspar.
   Denna företeelse har funnits i alla tider, och ingen har tyckt att det varit märkligt. Helt plötsligt kommer en lag som kallar det våldtäkt. Vad är egentligen skillnaden före och efter lagen?

   1. Fast det är ju inte vad som sker på dumpen, här visar man vuxna män som vill våldta barn

   2. Det finns undantagsbestämmelser i lagen som används när det finns särskilda skäl, exempelvis när pojkvännen är 15 och flickvännen snart fyller 15. Då anses förhållandet var ömsesidigt och på lika jämställda villkor på grund av den låga ålderskillnaden så då döms man inte för våldtäkt.

    Om en gärning utgör skäl för en brottsrubricering så innebär det att den faktiska handlingen är ett brott enligt det ”juridiska begreppet”. Med det sagt så är det inte en imponerande tankeförmåga som ligger till grund för att du vill skilja på dessa två omständigheter som har en tydlig korrelation.

 20. Han är lika patetiskt som han ser ut. Jävla pedofil. Där fick du din karma. Det är värre att hamna på dumpen än att sitta på kåken. Halva Sverige känner till dumpen, så nu är du dumpen kändis som våran vackra Sara brukar säga. Du kan byta namn, flytta till ny ort. Det kommer inte hjälpa. Du kommer alltid bli igenkänd vart du än flyttar.

  1. Det är ju lite av den underbara poängen med Dumpen…
   Jag beundrar det arbete som Sara, Patrick och alla andra inblandade genomför det här är ett helt underbart initiativ.
   Att sådant här beteende inte är olagligt är för mig helt vansinnigt det borde vara väldigt straffbart.
   (Borttaget av Admin)

 21. Ja hans ögon får mig att säga att han har tagit något.
  Då jag är van att se missbrukare. Då jag har sett många sådana b¨åde i skolan. Och på fritiden OBS jag använder inte s¨ånnt. Samt när jag jobbade för stadsmissionen. Ditt många missbrukare går. Så något har han tagit.
  Hoppas att folk känner igen han. Vilket nån eller några säkerligen gör.
  SÅ att andra kan varnas för han vad han håller på med.

 22. Jag får dåliga vibbar av att se det här. Fältöversten brukar jag gå till med mitt barnbarn. Känns overkligt på något sätt.

 23. Hög tid att lägga in låttexten till Magnus Ugglas Fula gubbar:

  Stackar medelålders disco-Kaj, som jämt ska gå på alla kändispartaj
  Är en i skinnslacks, lönnfet modesprätt som tror han är tjuett
  Han är reklamanredaktör och en jippoarrangör
  Som sätter småflickors gunst i svaj, tänk att få följa med hem till Kaj
  På en i smyg spetsad lemonad och jacuzzibad
  Hej, hej snubbar, fula gubbar, ni borde bjuda upp nån annanstans
  Hej, hej snubbar, gamla gubbar, varför inte pröva mogen dans?
  Bland de andra hanarna, spela bingo, mata svanarna
  En lagom stimulans!
  Han har blonderat sitt gråa hår och lyft bort fett i från höft och lår
  För att slippa hålla andan på nordhustrand, i jakten på en konfirmand
  Det är för ålder han söker tröst, hos unga flickor som knappt fått bröst
  Tillockas att få va modeller när, när de ska fotas på nån premiär
  Och åka jeep runt på stadens torg och säga hej till Björn Borg
  Hej, hej snubbar, fula gubbar, stöter på sin dotters kompisar
  Hej, hej snubbar, gamla gubbar, flickor, akta er för popfarfar
  Den guldbeprydde senior’n häckar framför ungdomsgår’n
  Och bjuder flickor snar
  Häromdan så var det pensionärsträff ner på stan
  Ja där var Bertil, Tärje, AD, Coco, Claes
  Anders, Gunnar, Fredrik, Christer, Görsen, Lars
  Ja, där var alla gamla gubbar
  Hej, hej snubbar, fula gubbar, har nu bytt sin toning mot peruk
  Hej, hej snubbar, gamla gubbar, av ålder blivit svårt reumatisk sjuk
  Styv och stel uti sin kropp, utom just hans pillesnopp
  Som tvärtom jämt är mjuk!
  Ja det är ju allmänt känt att Kaj är helt impotent
  Fast med den enklaste teknik kan han få fjäder på sin skinnspik
  Spela tennis, golf och squash, segla, bräda, paddla fors
  Så kan han njuta livets fröjder trots prostatit och hemmoröjder
  Ut och ragga tonårstjack tills han får en hjärtattack
  Hej, hej snubbar, fula gubbar, får då very viktigt stamgästkort
  Så att de kan passera kön till Sankte Perres pärleport

   1. Onkel Kånkel främjar övergreppskultur och det förstod jag redan som barn.

 24. Detta är ju bland de läskigaste gäddorna hittills. Han pratar ingenting om sex, han enbart utger sig för att vara en generös man helt utan baktankar. Hoppas han helt enkelt söker hjälp, och jag hoppas innerligt att det inte är för sent 🙏

 25. Hej dumpen, tack för att ni finns ❤️ Jättebra frågor i denna video (Borttaget av Admin) ❤️ lycka till med allt

 26. Fy alltså! Måste nästan varit den mest känslokalla gäddan hittills. Står där och ler smått och bryr sig inte det minsta. Det enda han brydde sig om var att göra lätt för sig och tröttsamt svara:Näe på alla frågor.
  Ljuger gör han också (som alla de andra gäddorna)…känner du någon som har barn:Näe….
  Och den fega stackaren flydde inom innan ens 1,5 minut.
  (Borttaget av Admin)

 27. Man kan ju ana ångesten vederbörande har på vägen hem, hamna på hal IF shame mycket värre blir det inte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X