Sponsorer

Liten uppdateringar. Förundersökning har inletts rörande kontakt med barn i sexuellt syfte mot konstapel-gädda (#186). Polisen berättar även att rubriceringen kan komma att ändras under förundersökningens gång. Då konstapel gädda arbetat som polis under många år, så har han stor bekantskapskrets inom kåren. Ärendet har därmed förflyttats till Borås för att undvika eventuella jävssituationer.

När det kommer till förundersökning rörande nylongäddan (napp #102) som polisen grep i Maj så börjar den närma sig ett avslut. Vi väntar med spänning på att få se vad han egentligen hade i ryggsäcken som polisen lyckades spåra upp med hund.

Fallet med napp #96 ska upp I Svea hovrätt den 14/2. Åklagaren har överklagat då Henrik dömdes enbart till fängelse i 2.5 år för barnpornografidelen. Åklagaren hade yrkat på 10 år, då man även hade ett åtal rörande grov våldtäkt mot barn som mannen frikändes från av en icke enig tingsrätt.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

11 thoughts on “Lite uppdateringar

 1. Önskar alla dessa vidriga människor LIVSTID.
  Hoppas överklagandet ger bra resultat.
  Tack för ert hjärtliga kämpande ❤ för dom små liven.

 2. Dumpen har räddat ett barn från en sån här pappa och satt honom i bur. Två år är inte tillräckligt å jag är rädd för när han är ute på gatorna igen bara å ha koll

 3. Ser lovande ut, SD har nu krävt lagändringar till regeringen på detta området, tack vare ert arbete i största del men även att detta problem har varit känt länge men ingen har velat ta i de tyvärr. Men nu blir de annat förhoppningsvis

  1. Ännu i skrivande stund har inte SD infriat några av sina vallöften, så hoppas inte för mycket. Dessutom löser man inga problem genom att bara hata och önska lidande. Vi måste komma åt roten till det goda. Pedofili går att behandla med terapi. Problemet är bara hur man ska få pedofilerna att söka vård och sedan ge dem det.

   1. Mycket hårda straff samt effektivare polis med mer verktyg är vägen att gå. Sedan när dem är gripna kan dem gå i terapi. Att tro att dessa personer på eget bevåg skulle inställa sig till terapi är rejält naivt.

   2. Det är omöjligt att genomföra vallöften på egen hand om man inte har majoritet i riksdagen. SD har i alla fall lyft frågan med förslag på lagändringar.

   3. Svårt att tro att pedofili går att ”Bota”går du igång på vuxna kvinnor/män så kan ingen ändra på det,samma med dom som tänder på minderåriga skulle jag tro,enda man kan göra är att hålla dom borta från våra barn,på vilket sätt ska man ge dom vård ? dom vet redan att man inte får ha sexuellt umgänge med minderåriga,nä håll dom inlåsta resten av livet,för alla i princip verkar ju återfalla i brott gång på gång på gång,,,

 4. Det behövs ytterligare en lagändring. Man ska inte kunna påstå att ”det var enbart fantasier”. Är man en förälder som erkänner i flertalet chattar att denne har våldtagit sin dotter så ska man kunna dömmas för det. En ansvarig förälder går inte runt och fantiserar om att våldta sin dotter, så det ska inte kunna utgöra en ursäkt till att frias från våldtäkt. Det skulle innebära en inskränkning av vissa grundlagsskyddade rättigheter men det är flera andra brott också, exempelvis förtal.

 5. Sexuella övergrepp borde per automatik bestraffas med livstidsfängelse.

  Att förstöra någon annans liv är för mig en passerad gräns kring att då enbart vilja ”bota” och erbjuda terapi till den som utfört handlingen. Offren får trauman för livet, och de är dem vi ska ge upprättelse och vårt stöd till så väl det går. Såren läker aldrig.

 6. Tyvärr är detta väldigt svårt att göra sig fri från även om du som pedofil verkligen önskar det själv då det sitter djupt i personens medvetande: vi kan påverka människors medvetande: media gör det med oss hela tiden men som sagt: aktiv konditonering/påverkan är nödvändig och det svenska rättssystemet och samhället idag är mer fokuserat på individens behov än att samhället i stort ska vara tryggt för alla: därmed vill jag ha sagt att detta måste ge (Borttaget av Admin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *