För er som varit med ett tag, så minns ni kanske Nidde. Dumpens eget pizzabud som skulle ta med ett barn hem i syfte att förgripa sig på.

Ni som inte läst om honom kan göra det här:

Pizzaleverans med extra allt från admin i en peddogrupp

Nidde var ganska gnällig efter vår publicering och att han blev av med jobbet som pizzabud.
Han har skickat ett betydande antal otrevliga texter via mail. Dessutom har under ett antal profiler varit ute och gnällt på Flashback. Det mest underhållande inlägget har nog varit när han beklagade sig över att hans potens försvunnit för att han inte kan sluta tänka på Patrik Sjöberg när han ska onanera.

HÄR KAN MAN LÄSA MER OM PIZZABAGAREN PÅ FLASHBACK:

Självutnämnd Flashbackpedofil gnäller över att Patrik Sjöberg förstör hans sexualitet

Som om det inte räckte där ska nu dessutom Nidde upp inför rätta då han haft sju filmer och 123 bilder på barn som blir våldtagna. 47 av bilderna har varit särskilt hänsynslösa (läs barntortyr)

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

7 thoughts on “Pizzabudet som ska upp i tingsrätten.

  1. Kan inte alla gäddor bara vara som candyman Kent? Något att skämta bort.
    Förstå mig rätt, skulle han lämnas ensam med ett barn så är han livsfarlig och tack vare dumpen kommer det förhoppningsvis inte hända. Men han skulle jag faktiskt vilja prata med på riktigt, alltså en stereotyp av ful gubbe, försöka förstå tankar. Vad försiggår däruppe.

  2. Äcklet bodde mitt emot ett dagis när detta skedde där han haft full insyn på deras utegård.
    Jag är inte rädd för spöke, andar eller demoner men jag är fan rädd för den här typen av om man nu får kalla dom människor

  3. Hahaha, kan inte sluta skratta åt hans ångest och fixering över Sjöberg. Lika roligt varje gång.

  4. Blir förbannad att han uttrycker att han ser Sjöberg istället för KVINNOR. De han sökt är långt ifrån kvinnor det är ju för fan barn. Förvrängda parasit!! Jag är glad att ni finns som gör allt ni kan för att skydda barnen. Är själv en som råkat ut för dessa äldre män, men lyckligtvis ändå i en betydligt bättre ålder än många utsatta och för varje äckel ni tar är det en liten vinst i själen, ännu en är borta från våra gator❤️

  5. Hans korståg mot Patrik är ju komik och tragik på högsta nivån. Snacka om att skjuta sig i foten och verkligen sätta strålkastaren på sig själv. Detta är en synnerligen farlig människa som behöver uppmärksammas så länge han lever.

  6. Saken är väl att vi normala män isåfall inte chattar med minderåriga, därav är det inte Sjöberg i andra änden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X