När vi gick ut i fiskegrupperna med att vi dragit upp Big Chikour så gick ett lättnadens jubel genom grupperna. Chikour är nämligen den gädda som vi kört till vägs ende utan resultat vid flest tillfällen. Utan nakenbilder på det barn som han vill träffa så har han helt enkelt inte dykt upp.

Han har dock varit helt brutal i sitt sökande efter en sugerska, som han kallar det. Han har lagt snoppen på en enhet med barnets bild och fotograferat och skickat en bild på hela kreationen. Sammanlagt skulle vi kunna publicera en bok med alla hans loggar så vi nöjde oss med att publicera en liten del.

För att dra upp honom körde vi en lite annan metod. Vi tonade ner det sexuella totalt med ett barn som kallade sig Yasmine. Yasmine hängde i samma grupper som Big Chikour och blev alltså, precis som alla andra barn i Chikours omgivning kontaktad av honom. När tiden var mogen och vi ändå var i Malmö så passade vi på att be honom att fixa lite cigaretter. Vi berömde honom för att han inte skickade bilder på sitt könsorgan och sa till honom att det är därför som barnet vågade träffa honom. Likväl kunde han inte hålla sig från att fråga om barnet ville leka med hans ”batong”

Chikour dök alltså upp vid ICA i Lomma. Ett besök som han bittert skulle komma att ångra. Big har i telefon lovat att söka hjälp för sitt problem.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

89 thoughts on “Big Chikour (Napp #182) Lund

 1. Se hur han kryper i slutet av chatten och Ber efter hjälp, hade han haft samma respekt mot barn som hade vart i hans klor om ett riktiht barn kommit? Detta är konsekvenser av en man som återupprepat förstått att det han gör är fel, ändå upprepar beteenden. Kan tyvärr inte känna någon empati alls. Hpppws såklart han verkligen slutar, om inte kan det ju bli lagliga konsekvenser eller att någon till slut blir argare än dumpen blev.

  1. Kan jag tänka mig. (Borttaget av Admin). Ofta lovebombar de sina offer i början och vill tala om hur pålitliga de är med.
   Tyvärr så har många inom myndigheter svårt att tro vad de är kapabla till då då det finns oro för barn, detta då de är så charmiga och manipulativa.

   När de är påkommen så säger de alla att de ångrar sig. Klart de gör när de åker fast, men aldrig för barnets skull.

 2. Ni får börja med undertexter för man hör knappt vad dessa lågbegåvade människorna mumlar om.

 3. Sådant här skall vi inte ha i närheten av våra barn, Dessa brott skall man kräva utvisning av direkt.

  1. visste att det skulle klmma en rassekommentar. vad ska man göra av alla vita svenska pedofiler då? samma regler ska gälla ALLA svensks medborgare. Pedofiler ska straffas men det ska vara på samma villkor

 4. Han skrev i chatten till 14 åringen, att det är bättre om en främling tar hennes oskuld. Han frågar om föräldrarnas ursprung och åldern på brodern. Gissa varför. Jag fattar.

  En riktigt sjuk jävel. Han har fått vad han förtjänar. Dumpen är mycket bättre än polisförhör och fängelse.

  Jag hoppas att råttan förlorar allt.

 5. Vilken lättnad att ni äntligen fick tag på den här hale jävlen! De är så jävla rädda för att åka fast men de är inte ett jävla dugg rädda för att barn ska skadas psykiskt eller fysiskt av deras snedvridna sexlust och övergrepp, och de skiter fullständigt i deras stackars fruar/sambos, fy fan för dessa djävular i mänsklig skepnad! Tack gode gud för att ni på Dumpen finns, annars hade dessa män härjat i princip helt riskfritt i vårt avlånga land 🙏 💗

 6. Värst vad hans svenska blev begränsad vid konfrontation. Kunde knappt urskilja det tysta mummel som slank ur käften.

 7. Hade han fått chansen att våldta en 10 åring så hade han gjort det, om han visste att han skulle komma undan med det. Han har dessutom själv barn. Vilken störd jävel.

 8. Om inte hans loggar ger fängelse Kan man ju lägga ner. Han har nog skickat värst bilder 😡😡😡😡😡😡😡😡

 9. Han frågade flera gånger om föräldrarnas bakgrund, rädd att ”hon” hade samma bakgrund som han.

  1. Det är väl inte alls många från byggbranschen sett till hur många den sysselsätter? Dessutom inte en enda ”riktig” byggare ännu, dvs traditionella hantverkare som snickare, målare, murare osv. I alla fall inte vad jag kan komma ihåg, men det är ju långt över hundra kräk som torskat, så jag kan ju ha missat någon. Fantastiskt bra jobbat i alla fall Dumpen ❤️

   1. flera lastbilschaufförer, lärare, höga chefer, arbetslösa, handikappade, rullstolsburna pensionärer,

 10. Bra att han kämpar när han pratar , för att visa att han inte är svensk. Förmildrande omständighet i Sverige 🤨😡. Inget uppehållstillstånd. Då vet vi att han ska ut och resa snart ?! Enkel biljett 🙏🏻

  1. Ja. om det bara fanns någonstans att skicka de 150+ svenska män som Dumpen haffat….

 11. Måste man verkligen lägga ut chatloggen på slutet där han säger sig må dåligt och behöver hjälp, det var väl ändå lite osmakligt, han må vara ett svin men man behöver väl inte sparka på honom när han ligger… Annars jättebra att han åkte dit.

  1. Ja det måste man. Han ligger för att han själv har lagt sig där. Han var tydligt medveten om att han mer än groomade. Det framgår av chatten. Detta är dumpens styrka. Det är ingen slump att man hamnar på dumpen.
   Förövare idkar självömkan när de blottas för allmänheten. Så länge som inte adekvat lagstiftning är på plats är all publicering av förövare nödvändig. För att skydda våra barn.

  2. Niklas tror du att han hade haft samma empati mot en liten tjej om han träffat en som du nu har mot honom? Han skriver mest sannolikt allt detta om hjälp för att han hoppas om skoning och att se bättre ut i det offentliga ögat. Om du sväljer det där med hull å hår så känns det naivt.

   1. Min poäng år att han redan är uthängd för det sjuka han har gjort, det kan räcka där. Alla som är normalt funtade i huvudet förstår att det måste vara oerhört socialt stigmatiserande att bli uthängd för ett så vidrigt beteende som han har haft, sen blir anhöriga och arbetsgivare kontaktade, vilket jag tycker är rätt och riktigt men sen kan det vara bra… man behöver inte lägga ut loggarna där han ber om hjälp och att han mår dåligt, spelat eller inte vet vi inte. Tycker det är lite smaklöst. Tror också att det kan få andra pedofiler att inte be om hjälp då dom ser att dom blir uthängda för det också, samt ännu mer hånade och föraktade i kommentarsfälten! Troligen är det riktigt kontraproduktivt. Det finns många spånskallar som skriver i dessa kommentarsfält som bara vill ”skära halsen” av dessa människor, men det är ingen lösning, kan man rehabilitera så är det givetvis bättre. Det handlar inte om vad han hade haft för empati mot något barn, vi förstår redan att han hade förgripit sig mot det eventuella barn som hade kunnat dyka upp. Tack och lov så blev han tagen och uthängd, så det blev inget med det.

    1. Jag reagerar när du skriver att det ”finns många spånskallar som skriver i dessa kommentarsfält som bara vill ”skära halsen” av dessa människor”.
     Vi Administratörer jobbar för att det inte ska finnas våldsamheter i kommentarsfältet. Visst släpper vi igenom omdöme som ”äckliga, svin” mm. Men vi stoppar alla önskemål om ond, bråd död eller önskemål om samling till mobb.
     Har någon kommentar slunkit med som innehåller ”skära halsen” av någon är jag tacksam om jag kan få ett meddelande om det, för det ska inte finnas. Naturligtvis. Vi jobbar inte för våld, vi jobbar för att det ska bli en lagändring.

     1. Ingen kommentar innehåller ” skära halsen”.
      Läser flitigt alla kommentarer och aldrig sett dom 2 orden.
      Så de var nog Niklas Larssons egna ord.

    2. Ingen bryr sig om dina ”känslor”. Det är bland annat pga sådana människor som Du- som gör att Sverige har så stora problem idag. Den flummiga, kommunist-stilen som går ut på att dalta med förövarna och se dem som offer är förödande för Sveriges barn (och alla hederliga svenskar också för den delen.) Inser du inte det- så är DU en del av problemet.

  3. Jag tycker också det var lite osmakligt.
   Han verkar ha förstått i tankar att det han sysslar med är olagligt och förkastligt. Men jag tror inte han har förstått med känslor hur det han sysslar med skadar barn. Tror inte han är en psykopat men en människa som gått väldigt vilse med störda dragningar, egoism och blockerad empati. Inte för att det ursäktar beteendet. Men det betyder inte att vi också måste stänga av all våran empati. Annars tycker jag det är bra att personerna stoppas.

   1. Ingen bryr sig om dina flummiga kommunist-tankar om att det ska daltas med kriminella som om DE skulle vara offret. Det är pga sådana som DU, som gör att Sverige har så stora problem idag. DU är en del av problemet. Gillar du inte hur Dumpen gör sina reportage- försvinn här ifrån då istället.

    1. En bra gyllene regel när man skriver är att man inte ska vara arg eller fylld av blint hat. Du verkar tyvärr ha båda dessa negativa egenskaper med dig i din skrift plus en översittarstil i form av osmaklig nätmobbing mot andra människor som inte tycker exakt som du Jenny!

     1. Niklas och Eri… precis som Jenny säger så är det sånna som ER som gör att Sverige är ett sådant fruktansvärt mesigt land. Vi straffar folk hejvilt för alla möjliga brott mot staten men sympati och empati ska vi allt visa för äckliga pedofiler. Inte heller ska de få höga straff för vi e ju trots allt mesiga Sverige. Extremt töntigt tankesätt. Vill inte ens skriva vad de förtjänar egentligen. Tror inte ni hade vart så DUMT svenskt snälla om detta gällde era barn.

 12. Han skriver att han behöver hjälp men har redan fått rådet att kontakta Preventell. Om inte de svarar är det alltså nästa råd han ska följa d.v.s psykakuten.
  OMG så ihärdiga försök att få en flicka på 14 att s**a hans k*k. Blev ett extremt tjat om detta😱 O fruktansvärt nyfiken på hennes mamma o tjejkompisar o tidigare sexuella erfarenheter. Ställde vilka frågor som helst utan spärr för gränser! O dessutom lite aggressiv… Har han inte sex med sin stackars fru? Verkar totalt svältfödd o desperat efter småtjejer😥 Måste lagt extremt mycket tid på att leta med tanke på tid o chattmängd! Hur har han tid med det som familjefar? Måste varit högt prioriterat.
  Hoppas det stämmer som han säger att han vill ha hjälp. Måste vara översexuell med tanke på tjatet om att få sin k*k s**gen. Hoppas det finns medicin mot det…

  1. Vad har hans och fruns sexliv med detta att göra ??
   Han är pedofil oavsett hans sexliv med frun

 13. Hoppas frun får informationen om hans läggning och att han får hjälp.
  Fattar inte att de tror att unga är intresserade av dem.

  1. Om du har hängt med lite i svängarna så borde du veta att dumpen alltid kontaktar anhöriga.

 14. Denna självömkan när förövaren blottas. När det går upp för dem vad de har gjort. Inte mot barnet. Men att de åkt fast. Min känsla är att ingen av de förövare som dumpen publicerat, i första hand tänker på barnet de utsatt sina sjuka drifter för. De tänker mest på konsekvenserna det innebär för dem själva. Att löpa gatlopp i sociala medier. Förlora arbete, vänner och ev. socialt sammanhang. Även om publicering av förövare kan tyckas vara pöbelmentalitet och folkdomstol så verkar det ge avsedd och välkommen effekt. Så länge som adekvat lagstiftning, vård och straff för förövare inte finns på plats är jag tacksam för att Dumpen synliggör förövare.

 15. Fatta att få skydd från ett annat land och ett annat folk från krig och göra såhär mot landets barn. TVI.
  Undra vad straffet hade varit i hans hemland

 16. Så trött på dom här djävla mupparna som vet om att det dom gör är fel men gör inget åt problemet ! Ni har ett eget ansvar att söka vård , så ni kan få tips på hur ni ska göra för att kontrollera era handlingar när eran sjuka hjärna säger åt er att kontakta små barn , skicka perversa bilder m,m.
  Jag hoppas verkligen på att vi får en lagändring inom en väldigt snar framtid så det går lättare att få såna här individer fällda i en domstol med en hård påföljd. Förstår inte att det ska vara så svårt ????? eller vill majoriteten av politikerna verkligen att Sverige ska vara ett paradis för kriminella handlingar??

 17. Är orolig för barnet!! Även om mamman är oskyldig i det hela så räcker det att en förälder visar dessa tendenser. Är ju inte säkert han förgriper sig på sitt eget barn, eller vad annat man nu kan oroa sig över men det är ändå otroligt oroväckande. Kan vara bra med en soc anmäöan för att undersöka mer?

 18. Hans snack om preventell är enbart ett tafatt försök av honom till att få en andra chans av Dumpen och att slippa publikation. Han känner redan till dem och Dumpen. Hans reaktion var inte att bli överraskad över vilka det är som står och filmar, utan hela hans framtoning förvandlades till uppgivenhet direkt. Han visste att han var fast och varför. Det är inte sannolikt att han inte känner till Preventell.

 19. Ville bara hjälpa till att ge ett barn cigaretter? Dum i hela huvudet!!! Vilken vuxen man åker runt och ”hjälper till med cigaretter”? Nej, just det!

 20. Stör mig på hur dom rycker upp dörrar och hindrar kräken från att köra ifrån. Hur äckliga dom än är så har väl inte Dumpen rätt att stänga inne människor och gå på dom på detta viset?

  Häng ut för all del, men det där beteende är inte okej heller.

  1. Lägg ner Jossan. Dessa män är pedofiler och vill utsätta barn för övergrepp. Om Sara drar upp en dörr lite hårt så får dessa pedofiler överleva detta.

  2. Du kanske ska störa dig mer på att en gubbe ville våldta barn Josefin?

   Ends jag kan oroa mig för är att det skulle kunna användas emot dumpen om dom skulle bli stämda C men jag tror dumpen har koll på vad dom gör.

   Dessa människor har förbrukat sin rätt oavsett till respekt enligt mig sedan lever vi ju inte i ett rättslöst samhälle så såklart så får dom möta lagen och lagen ger ju inte alltid de konsekvenser de borde få möta men oavsett vad. Jag tycker dumpen gör rätt

  3. Han tänkte våldta ett barn. Så eeh jo. Han hade kunnat blivit misshandlad om det var en privatperson som ville sätta dit pedofiler och inte räds för konsekvenser. Dumpens arbete är rättvist mot offer men faktiskt även förövare. Det är förövarna själva som försatt sig i denna situation, att våldta barn.

  4. Har tänkt på exakt samma sak, det här med att dumpen ”tvingar” fram ett ”samtal” eller iaf lite videomaterial. Det var bättre innan med lite mer pedagogiskt bemötande istället för som nu när dom är mer ”aggressiva” speciellt Patrik många gånger.

   1. Johannes tror du peddofilerna skulle ha pedagogiska möten med barnen dem träffat ? Tror du kan tåla att dem blir lite blockerade eller får någon dörr tyckt it.. inte direkt synd om en person som gör sånt här.. ALLS

    För den delen kan man ju informera om att det finns folk som gör planerade träffar för att verkligen göra illa peddofilerna, det gör ju inte dumpen alls. Så om du tycker detta är känsligt så ska du väl vara glad han inte stötte på några såna personer istället.. åter igen tyck synd om dem du ska tycka synd om .. barnen!!

  5. Nåt annat du stör dig på eller? Mycket märklig kommenterar från dig tycker jag.

  6. Är du allvarlig nu eller söker du bara uppmärksamhet? Kvinnor som dig oroar mig.

  7. Du kan ju inte vara seriöst i det du skriver??? 10.000 gånge hellre de rycker upp dörrarna och hindrar dem från att köra iväg som små mesar än att tänka på deras rättighet angående om de känner sig ”instängda” och konfronterade en kort stund? Din fokus borde nog vara på VAD detta äckel ville göra med barn – inte så mycket på hans mående när han konfronteras……. med folk som dig så är det ju inte konstigt inget sker i vårt samhälle.. ett himla pipande om alla pedofilerna rättigheter hela tiden och noll tanke på offren…. pallar inte

  8. Vem har sagt att de stänger in? De håller inte fast eller hindrar personen fysiskt från att gå därifrån, utan det är fordonet som är felparkerat. Hade de låst in honom i bilen så han inte kunde gå ifrån eller hålla fast honom utan att ha begått ett brott börjar vi närma oss något att ens klaga över…. Men fram till dess kan du ju fokusera på det äckliga i klippet; att en person ville våldta ett barn? Men en felparkerad bil är väl värre i din värld då…..

 21. Underbart att ni tog äcklet, äntligen. Rädslan i blicken när han fastnar på film förgyller hela min dag! Tack.

 22. ”Jag känner mig smutsig.”
  Naaaw, halledusingen då … din stackare.

  Få se nu … du SKA känna dig smutsig, du ÄR ett smutsigt litet kräk.

  Jag känner verkligen INGEN sympati för dessa äckel som åker fast, ser verkligen inte att det på nåt enda sätt i universum är synd om dem.

  Det målas upp som att det är tragiskt och något dåligt att två (?) av dessa rovdjur inte haft stake alls att ta konsekvenserna av sitt agerande, utan valt att göra processen kort.
  Frågar nån mig, så borde det vara fler. Varje pedofil/sexförbrytare/våldsutövare mindre i samhället är en vinst för detsamma.

 23. Fy satan vilka kräk det finns.
  Bugar för ert arbete mot sexuella övergrepp på barn Dumpen.

 24. Det är bra att ni blockerar dem med bilen. Slit upp bildörren om de inte öppnar. Det är pedofiler det handlar om trots allt. De måste konfronteras och hängas ut. Ni är grymma.

 25. Över ett år för att skaffa en bank med schyssta villkor? Är Dumpen motarbetad av Sveriges banker? Ålandsbanken och Icabanken har hjälpt många. Ett tips bara.

 26. Otroligt detta kring deras förnekelse (: Dessa PEDOFILER har .. Så mycket lögner, ursäkter, äckliga fantasier m.m.m Så de tror själva på dem (: .. MEN klart att de vet att det de håller på med DETTA är OLAGLIGT … Men tyvärr finns de där ute i vassen … FISKA på ni och orka kämpa för barnen säkerhet/trygghet i samhället 🙂 .. De som inte förstår att BARNEN är vår framtid och skall SKALL skyddas, bör ta en enkelresa till SIBIRIEN eller månen och stanna där.

 27. Såg den här jönsen utanför psykakuten i Lund 07.45 imorse när jag släppte av min tjej.
  Samma basker och samma jacka som vid konfrontationen.

 28. Bra att Dumpen avslöjar dessa pedofiler, det går inte att ringa eller sms:a idag utan att identifiera sig med namn och personnummer, det borde gå att göra detsamma när vi använder våra datorer.
  Om politikerna inför en sådan lag kan en ny myndighet inrättas, vi kan kalla den internet-myndighetenen för att kontrollera olämpligt sexuellt beteende främst pedofili.
  Eller så börjar föräldrar till barn under 15 år hålla bättre koll på vad ungarna gör….Vad väljer ni??

  1. Behövs mycket bättre koll av föräldrar vad deras barn gör.
   Men i detta land tänker alltför många föräldrar på barnens integritet.
   Den kan man hoppa över när världen är som den är. Barn under 15 år är långt ifrån mogna. Jag jobbar både på skola och fritidsgård, där hör man hur tjejer i låg ålder pratar enbart om killar och sex.
   Föräldrar bör snoka oavsett vad barnen tycker eller säger.
   Den värsta frågan jag vet är när mammor hämtar sina barn på förskolan och frågar sitt eller annat barn *har du pojkvän*.
   Vilken klok vuxen ställer den jä_la frågan till ett barn och vilken tomte till förälder uppmanar sitt barn att pussa andra barn ?????
   Dessa föräldrar enligt mig är inte kloka.

  1. Överallt bokstavligen.. testa att registrera dig som en yngre tjej och du blir bombarderad med meddelanden..

   Peddofilerna kryllar på sidor som kamrat men även sidor som ska vara enbart för vuxna eller appar med spel. Har själv vart ett barn i dessa chattforum så vet mycket väl hur dem kryllar runt där. Otroligt störda individer

   1. om du skaffar wordfeud och skriver ett användarnamn som exempelvis andrea13 och skriver till de du ska spela med du är 13 så är de fortfarande intresserade av att chatta och ses utöver att bara spela spelet.

 29. Asså dessa män, för de är typ bara män som dumpen har fångat och överlag!! De är så jävlas besatta av sina kukar och man märker verkligen vilka sexmissbrukare överlag de är och att de seee flickor som totala sexobjekt hur de pratar om dom! 🤮 hur blir de stör sjuka?? Och varför är majoriteten män????

 30. Vilket j-val as & som han pressar på hela tiden. Finns ingen nåd för män som han som skoningslöst våldtar och manipulerar barn.

  Tack för att ni står upp och arbetar för en lagändring så vi kan bespara fler barn att bli offer för sjuka, vidriga våldsutövare.

 31. Varför blurrar ni snoppbilderna? Låt dom vara opixliga till allmänhetens beskådan.

 32. Detta var bland det sjukaste jag läst… killen kör härskartekniker, manipulerar och försöker verkligen ”köra över tjejerna ” och tanken på att det är barn han behandlar så gör mig riktigt illa till mods. Han ville hålla koll på dom, frågade mycket om mamma och pappa vad dom gjorde, jobbade osv. Han ville verkligen hålla koll på allihopa 🤬

 33. Alltså jag tycker att ert jobb är grymt bra och att det är rätt åt svinen ni filmar men gällande hemsidan, jäklar va mycket skitreklam som trycks upp i ansiktet på en.

  Det är nästan mer reklam än innehåll

  1. Reklam är inget jag lagt märke till i överhuvudtaget.
   Kanske beror på att jag har Adblock och Ublock för slippa sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X