Sponsorer

En av våra fiskare kom i kontakt med Candyman via webbsida. Konversationen fortsatte till KIK där han visade sin snopp och frågade om barnet har hår på fittan. Candyman blev dock lite tyst när barnet hellre ville ses än växla intimbilder med honom.

Med tanke på att Candyman (eller Leif som han egentligen heter) har ett engagemang i skolpolitiken så ringde vi upp för att fråga om han verkligen trodde att barn vill titta på hans könsorgan.

Här kan man höra Leif svara att han tror att det är möjligt att barn vill se hans könsorgan:

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

96 thoughts on “Lokal skolpolitiker visar snabeln (Napp #181)

 1. En GAMMAL till. Herregud skaffa kompisar istället. En hobby. Barn vet att ni är gamla som morfar. Tror ni dom tänder på sin morfar ? NEJ NEJ NEJ

  1. Det där stämmer dock inte, jag hade en sexuell relation med min farfar när jag var under 15 år. Jag fick bingolotter och pengar och han behandlade mig som en gentleman. Det jag tyckte om och blev lite upphetsad av var just att han var äldre och hade pengar.

 2. Men herre gud, varför tror han att någon, allra minst ett barn, vill se hans enögda orm titta ut ur buskaget? Bra att ni publicerar även om han inte vågar komma ut i ljuset i egen låg person!

 3. Då får du ha en trevlig kväll !
  Ja det får han säkert, det blir nog en o annan Whiskey på stående fot där.
  Vilken ångest han har nu och det SKA han ha !!

 4. Uppskattar era arbeten, men censurera könet. Inget jag vill se. Tack på förhand.

  1. Titta åt ett annat håll Lina. Jag tycker inte att något ska censureras.
   Det är äckligt, absolut.
   Men bra för skammen 😊
   Vet flera tonåringar som får dickpics VARJE dag i sina mobiler.
   Det är tyvärr vardagsmat.

   1. Min son har visat sitt bibliotek med fittpicks så gör inte detta till en könsfråga.

 5. Medborgerlig samling – det nya pedofilpartiet.

  Men det är ju ett parti med erkänt låg tolerans för sexförbrytare och våldtäktsmän också

  1. Låg tolerans, ja. Uteslutningsärende påbörjades omedelbart och mannen är sedan i morse inte längre medlem i partiet.

 6. va blasé han låter, verkar inte bry sig ett smack…. jo, möjligen lite då han blir informerad om att chattar och telefonsamtalet blir publicerat,,,

 7. Ljudklippet är enbart 1 minut och 15 sekunder. Hör honom aldrig besvara frågan om snoppbildsskickande. Uppladdningen av ljudfilen måste ha misslyckats.

 8. Det är möjligt att barn vill se hans snopp? Herregud var det värsta han kunde ha sagt han grävde precis ner sig i en ännu djupare grop än han hade behövt..

  Tror ingen vill se en gammal gubbes snopp, inte ens yngre vuxna vill det.. ännu mindre ett barn. Att han ens tror det är helt sjukt.

  Dessutom är det olagligt att skicka snopp bilder på sånt där sätt. Hoppas verkligen sjunker in för honom och han inser hur sjukt detta är, även om det gör det så har han nog oturligt nog skickat såna här bilder till många fler än dumpen.

  Men du gubbe (som inlägget är skrivet om) du tror allvarligt då att en tjej 4 år äldre än 10 vill se en slemmig gubbes sura pinne? Om du tror det så är det åter igen en grov störning.

  Vill du simma i såna här vatten så får du också ta konsekvenserna av det. För det är inte alltid man fiskar upp det man vill fiska, ibland blir man istället uppfångad.. som du blev nu! Jag är glad för alla barns skull att ditt namn finns ute för allmän beskådning

  1. Kan han vara dement ? Så ointelligent kan han inte ha varit i alla fall då han läste sig till en Civilingenjörsexamen.

 9. Och så har vi en skolpolitiker. Ännu en ful fisk.
  Hmm, tror att de flesta börjar förstå att de personer som blivit konfronterade endast är toppen på ett isberg.
  Har ni fått nya fiskespö i julklapp??
  Lycka till med fångsten 2023 🐟

 10. Att kalla sig candyman när han våldför sig på barn med såna bilder känns lite extra äckligt.. och han är antagligen gift med verkar så på hans egna offentliga medier. (Borttaget av Admin) Och candyman dra med din lilla snopp långt bort från alla barn och även vuxna som inte bett om dina bilder, samtycke och att fråga om lov borde finnas på kartan för en politiker ?

 11. Vilket jävla svin. (Borttaget av Admin) O vad faen gör en sjuk gubbjävel på Kik vilket är en mötesplats för barn. Din sjuka idiot!!! O du kandiderar till riksdagen??!! Ditt äckliga svin. Adjöss med alla dina uppdrag, utskämd överallt, ställ dig o köa o sppköket o leta upp en sovplats bland andra uteliggare, där passar du bäst ditt vidriga äckel.

 12. Informerade nyss skövde nyheter , expressen och aftonbladet !
  Hoppas på att någon av dom gör en fin artikel om gammelgäddan.

  Välkomnar även Leif till DUMPEN

  1. Bra gjort!!! Önskar att man va en fluga på väggen ibland för att se deras anhörigas vrede mot alla pedofiler!! När gick i årskurs 3 så råkade jag själv ut för en äckel gubbe. Han ska vara glad att inte min pappa och hans vän inte fick tag på honom.

   TACK DUMPEN för ett fantastiska jobb för att skydda våra barn! 🌟

 13. Jä_la avskum, och dessa människor ska vi lita på ????
  Inte konstigt detta land har raserat med dessa falska pack.
  FAN vad du är bra Sara ❤, älskar när du vänder upp och ner på deras liv.

  1. Hello håller med dig fullständigt men nåt att dra in som inte eok e uteliggare å soppkök . Vet du hur hårt dom arbetar för att folk inte ska frysa ihjäl å få mat .. dålig jämförelse har själv barn pedos ska väck så äckligt ush eue älskar deras fångster å dumpen e en fantastisk sida. Hur vågar peddos fortfarande hålla på fattar inte …

   Men dra ej in sånt i samband det är inte ok tycker jag så. De har det inte lätt precis som att sparka på dom som ligger genom å skriva så. Hoppas du får va hos uteliggare å gå på soppis liksom? Dom har oftast inte valt det å fryser ihjäl som sagt så … hoppas peddot kommer nån annanstans så dom stackarna slipper honom.

   Tack dumpen för det ni gör hoppas folk ser viket helvete ni får genom att göra detta men inte alla som förstår det heller.

   Kör på ju fler äckel ni tar ju fler barn går säkra ❤❤

   Kram

 14. Det är bra att ni har börjar avsäga deras penisar och pungar igen, det är en viktig del så dom får skämmas ordentligt, den där lille hade jag inte vågat visa för min fru ens

 15. ”Ha en trevlig kväll”

  ”Detsamma”

  Haha…
  Var det gubben som svårt till de sista sekunder och slängde ut ett ”va fan”?

 16. Fyfan va vidrigt, dem kan aldrig stå för sina handlingar heller. Fega kryp

 17. Alltså jag är helt jävla paff. Jag är 17 och jobbar som ungkommunutvecklare för Skövde kommun och så sitter den här gubben 5 våningar över mig i kommunfullmäktige. medans jag jobbar för att göra Skövde ett jämlikt, Tryggt, roligt, miljövänligt. En av sakerna vi har tagit upp är cybersäkerheten och så sitter han och gör det här. Shamefuckingless.

  1. Ursäkta att jag skrattar 🤣 Men bry dig inte om idioten. De finns överallt. Fortsätt med det du gör och gör det så bra du kan. Det är bara han som ska skämmas.

   1. Numera Skövdepartiet, om rätt ska vara rätt, går lätt att se att det var dem han var invald för.

 18. ”Jag är en eftertänksam och analytisk person och vill förstå orsakssamband innan åtgärd vidtas.” = Om man skriver och skickar bilder på en gammal hårig snabel till barn är analysen att man inte kommer få någon konsekvens för barn anmäler inte och det är ju dessutom inte ens ett brott att söka efter barn i sexuellt syfte.

  Fyfan för folk. Hoppas han förstår orsakssambandet i det här fallet och åtgärdar sina sjuka problem asap.

  Sara och Patrik och alla ni fiskare där ute – ni är guld värda!

 19. Den ene gäddan mer korkad än den andre-helt fascinerande vilka idioter som finns där ute.

  1. Skönt att se en partiledare tveklöst ta offentligt avstånd från f.d. partikollega!

 20. Det borde vara lagstiftas om en max ålderskillnad på 10 år när det gäller sexuella relationer samt straffa dessa vider till män ordentligt.

  Idag skyddar man pedofiler, när man istället skulle skydda barn, ungdomar och unga vuxna.

  1. ”Det borde vara lagstiftas om en max ålderskillnad på 10 år när det gäller sexuella relationer”

   Men skärp dig. Vad har en 65-årig kvinna som är gift med en 54-årig man med saken att göra?

  2. Du skulle krascha säkert hundratusentals lyckliga förhållanden och familjer, och sedan behöva lagföra en massa brottslingar och brott utan brottsoffer.

  3. Så du menar på allvar att en 61-åring i te får ha en relation med en 50-årig kvinna? Det låter som en idé kläckt av en svensk politiker.

 21. Det är dessa människotyper vi röstar fram vart fjärde år. Det är de som styr i kommuner, regioner och stat. De som inte borde sitta där, de sitter där. De kallar det demokrati. De kallar sig själva förtroendevalda. De älskar att stå vid rodret och de gillar att höja sin egen månadslön från 71.500 till 125.000 (Trelleborg).
  Och det värsta är att de kommer undan med det.
  Vad är det med oss svenskar? Varför gör vi ingenting? Var är protesten? Någon som vet?

  1. VILKA VI ??
   Röstar man på dessa dårar så vet man inte vad man röstar på.
   Därav blank röst då de inte finns en enda politiker som skyddar barnen.
   Dessutom finns där inga politiker i hela världen som kan styra ett land, resultatet är bevisat.

 22. Han har verkligen varit medlem på kik i 5,8 år🤮 Undrar jag varför han har varit medlem på ett chattprogram för ungdomar i nästan 6år om det inte är för att ragga småtjejer…jag spyr av tanken🤮🤮

  1. Finns inga ungdomar kvar på kik och har inte funnits på år och dar. Kiks klientel är torskar och pedofiler

 23. Tänk om…
  Kling och Klang var lika effektiva som Dumpen på att gräva fram de här äcklen!!!! Så mycket säkrare och bättre världen vore för våra ungar. Jag blir äcklad!!!! Varför läggs det inte lite energi på att gripa de här personerna????? Sorgligt!

 24. Svårt att se skillnad på snoppen och ansiktet, väldigt lika. Dickhead på riktigt😂

  1. Håller med! Tur att Dumpen finns.🎀❤️

   Vilken äcklig snoppetopp URK!!!

   Tro att gubbslemmet skulle få napp också.🤢🤢🤢🤢😡😡😡

 25. Över 2800 dagar på KIK och med en snoppbild som profilbild.
  Vad har han sysslat med tro under åren därinne.
  Sen att skicka bild på sin gråa håriga snopp till ett barn.
  Usch! Dra nåt gammalt över dig gamla snuskgubbe.

  1. Alla blir gråhåriga med åren, mer eller mindre, om man nu får nåden att leva. Det är naturligt att åldras.

 26. Jag förstår inte varför någon överhuvudtaget skulle vilja ha en snoppbild, oavsett ålder?!
  Vad är de för fel på männ som skickar bilder på sin snopp?

  1. Håller med dig, tappar ju för f, sexlusten . Stackars barn som få se det här vidriga.

   Återigen Dumpen och alla medarbetare.❤️❤️❤️

  2. Kåta fruntimmer eller homosexuella män vill väl ha ibland men tror knappast en barnunge vill

 27. Barnen vill inte heller se snoppbilderna, men tvingas göra det. Då måste vi vuxna också klara av att se dem. – Hur äcklad man än blir. Det är värre för barnen.

 28. Hoppas inte detta bara glöms bort…av hans fru, barn eller hans arbetsplats.

  Han är mycket läskig och självgod i samtalet, vidrigt att lyssna på.

  Han har fått glidit på en vattentät båt i livet, nu hoppas jag han får betala skam, skuld och förnedring.
  Allt som dessa svin utsätter barn för.

  Undra hur många på kik som har fått kväljningar och ångest av hans könsorgan. Har varit där en längre tid.
  Det kan verkligen sätta spår för livet och detta får ALDRIG bli vardagsmat för våra barn och ungdomar.

  Tack för att Ni tar bort gosefiltarna och skydd för dessa outvecklade äckel.
  Lägger skulden där den hör hemma.
  Sara och Patrik samt alla andra runt omkring som jobbar med Dumpen.🙏🏻
  Tack.

 29. Jag tycker det är bra det som Dumpen gör. Genom att ni existera och folk riskera socialfall höjd, så kanske dämpa suget att ge sej på barn.

 30. Ännu en som inte är omyndigförklarad, mongopundare eller stackars downie! Fkn bra gjort, underhållning blandat med en seriös samhällstjänst, dessa är de farliga, fortsätt så.. tack 🙏

 31. Det talas i pressen att ”dumpen” bedriver ”folkdomstol”, vilket faktiskt i viss mån är rätt. Personligen stödjer jag detta, eftersom vi har ett glapp i våra lagar och skydd mot minderåriga. Gissningsvis kommer detta arbete som ”Dumpen” lägger ner, leda till ändra lagstiftining liknande den som finns i andra länder gällande att tillåta brottsprovokation.

  Varför ska vi låta våra barn utsättas för dessa pedofiler, förstöra liv och de får knappt straff. De små summor som vi ”swishar” till ”dumpen” gör skillnad och vi har alla råd med en eller två hundralappar i månaden för att låta Patrik/Sara göra jobbet åt oss. Så snälla, ge inte upp ert arbete.

  Det finns intressanta uppsatser gällande grooming och brottsprovokation på nätet och jag bifogar ett par länkar för den som orkar läsa. Givetvis finns det mycket mer, så googla.

  Brottsprovokation: http://www.diva-portal.se/smash/get/diva2:276698/FULLTEXT01.pdf

  Grooming: http://www.diva-portal.se/smash/get/diva2:276698/FULLTEXT01.pdf

  Min dotter som idag är vuxen utsattes för detta, när det fortfarande var lagligt. Jag lyckades stoppa i sista sekund, men påverkas fortfarande av detta efter 15 år… rädslan som kom, besvikelsen på den vuxne. Kan inte sätta mig in hur ett barn som direkt varit utsatt för övergrepp känner sig idag som vuxna…. hemskt.

 32. Men usch… Jag ska ha honom som lärare på högskolan nu med start om två veckor… Mailade precis vd:n för skolan och skickade länken. Som en som själv blivit utsätt för detta som barn tog jag väldigt illa upp. Kommer inte kunna koncentrera mig på mina studier om det är han som föreläser.

  1. Det är bra att du mejlade. Det kan möjligtvis ha varit du som sett till att de fick reda på det.
   Till alla andra kan jag meddela att han inte är kvar. Jag fick mejl av programansvarig idag som informerade att en lärare tagits ut tjänst och inte kommer återvända pga olämpligt beteende på internet.
   Han var en av dem som hade hand om mitt program och han undervisade mig i höstas. Alltid fått en underlig känsla av obehag när han stod där och pratade. När jag började på skolan tänkte jag inte att jag skulle se en (nu före detta) anställds pinne :/
   Tack dumpen för erat arbete!

 33. 2873 dagar på KIK man undrar hur många barn han suttit och grisat sig på.. De flesta gäddtorskar har ju haft KIK lääääääänge det är ju en rätt ovanlig app att ha om man är 50-60+ och har man det så är det väl mest för ett specifikt syfte och inte för att kommunicera med vänner och kollegor.

  Hahahahahaha avslutet där Sara önskar gäddtorsken en trevlig kväll är helt obetalbart. Jag önskar honom en trevlig kväll med en näve Varan i ena handen och ett rakblad i den andra!

 34. Fattar ärligt talat inte hur funtade gamla gubbjävlar är egentligen? Tror dem verkligen på fullaste alvar att 13-14 åringar är intresserade av så jävla äckliga gubbjävlar?

  1. Förmodligen inte funtade alls, helt enkelt. Ej lämpliga som medborgare och än mindre som politiker.

 35. 😂
  Visst, jag borde inte skratta men alltså! Deras besatthet att visa upp korven på detta sätt! 😂
  Minns en gök i min kommun med samma hobby och nyligen fick han större publik än han räknat med. 😂

 36. Leif jobbar även på Jönköpings universitet, han kunde ha gått i pension för många år sen men han väljer att jobba kvar för att se unga vuxna?? Därför har det varit svårt att boka ett möte med honom för att fråga om tidigare kurser osv…

 37. Han har över 2800 dagar på kik. Fatta denna gubbe har våldtagit barn på löpande band. Hoppas de kan gripa och spets hans loggar. För helt övertygad att det är en hel del som blivit utsatta för han. Så naiv och total avsaknad av ånger.

 38. Kanske för att du inte är homosexuell som du inte förstår det. Men såklart fel/olagligt att skicka till någon som inte bett om det oavsett ålder.

 39. Avslöjas det partibeteckning på vissa politiker tycker jag det borde göras konsekvent med alla.

 40. Totalt haveri i både hjärnan och hjärtat, vilken idiot. Riksdagskandidat!
  Jo man tackar för upplysningen, detta är alltså en ( av säkert många fler) -som finns på kandidatlistorna runt om landet. Ni fånga en gädda i alla fall, spelar roll vilken partitillhörighet men nog fan tänker man på detta och på att dessa äckel finns överallt, även inom politiken. Fy fan vad besviken man blir.
  Hoppas han får lida resten av livet för detta, bra jobbat Patrik och Sara, ni ger oss det våra politiker försöker sätta munkavle på nämligen information om dem själva och andra som liksom dem begår övergrepp. Är så tacksam för att ni finns och upplyser oss om deras mörka sidor de försöker tysta genom att stifta lagar som ska skydda dem själva. Eloge till ER två!

 41. Hade varit intressant att höra hela samtalet. Ni klippte av det mitt i konversationen efter 2 minuter 31sekunder.

 42. INGEN! vill ha en snoppbild skickad till sig. Jag lovar!
  Äckligt, äckligt, äckligt.
  Nu går jag och kräks!

 43. Funderingar efter samtalet. Hur många offer finns det egentligen? Varit verksam många år på kik.
  Ganska snabbt inne på sex. Sen nicket Candyman…så peddoaktigt.

 44. Snacka om stt gräva gropen större o större…
  Sara-Tror du barn vill se din håriga snopp? Peddot-Mm ja kanske…vet inte…

 45. ”Jag är inte bara politiker, jag är pervers också”

  På frågan om man tror att barn vill se politikers snoppar så blir svaret
  ”ja”- eller i de fall då man är lite tveksam: ”Tror du att barn vill se din snopp?” Svar: ”Jajjj, joo, kanske det..!”

  Vilken idiot, finns den här gubben verkligen på riktigt??? Ja tyvärr…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *