Sponsorer

Vi har varit lite tysta ett par dagar då vi fokuserat blint på en situation i en skola i Småland.

Trötta och slitna lämnade vi igår ett sårigt Vislanda bakom oss. En trygg liten ort där alla känner alla och den trygghet som värmde rycktes abrupt bort då en obehaglig ”kultur” med unga elever som blivit föremål för två skolanställdas snedvridna bekräftelse avslöjats.
Nu är det slut med:
”Berätta inte för mamma och pappa”
”Jag älskar dig”
”Du är snyggast”
”Vi ses bakom skolan när jag slutar”

Tack vare starka barn som berättade, och starka föräldrar som agerade, så är det alltså slut med kränkningar av mellanstadieelever via Snapchat på den skolan.
Båda är avstängda och en skola har fått nya arbetsuppgifter och nya problem.
Tack barn
Tack föräldrar
Tack biträdande rektor Eva

Idag är våra tankar med er.
Imorgon kommer vi att berätta mer.

Godnatt ❤

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

17 thoughts on “Nu är det slut med hjärtan på skolan i lilla Vislanda

 1. Bara biträdande rektorn som tackas. Har vi ytterligare en rektor som bara har ”fantiserat” lite om barnvåldtäkter men ”aldrig” gjort något och att det var ”första gången”?

  Man kan knappast ha en så stark dragning till barn så att man medvetet tar risken att offra fru, familj och jobb, vänner, hela livet, om inte barnvåldtäkts-sökandet har gett utdelning tidigare.

  1. Jag är rätt säker på att du har fel angående : Man kan knappast ha en så stark dragning till barn så att man medvetet tar risken att offra fru, familj och jobb, vänner, hela livet, om inte barnvåldtäkts-sökandet har gett utdelning tidigare.
   Det är sjuka individer det handlar om precis som narkomaner , alkoholist , sexmissbrukare m,m så kan man gå väldigt långt för att få det som frestar dom mest och majoriteten är medvetna om att det är fel och tar risken oavsett konsekvenser samt att dom sällan ger upp tills dom fått utdelning.
   Jag vet av egen erfarenhet då jag är alkoholist och träffat många genom åren som gjort hemska saker för att få det dom vill..

   Man är en sjuk slav i sin egna kropp..

   1. Pedofili är inte ett beroende eller annan sjukdom det är en läggning

    (Tillägg från Admin: Pedofili är en sexuell avvikelse och har ingenting med sexuell läggning att göra. Sexuell läggning är skyddad av Diskrimineringslag (2008:567). Lagen definierar sexuell läggning som homosexuell, heterosexuell eller bisexuell läggning. Förbudet mot diskriminering gäller alla dessa tre sexuella läggningar. Däremot omfattas inte sexuella beteenden.)

  2. Jag går på skolan och av vad jag har hört så ville rektorn på skolan sopa allt under mattan och låtsas som att det inte hände

 2. Hej, jag och min sen länge bästavän, gick 2017-2020 på mohedaskolan, en högstadieskola i lilla moheda. Det hände ofta att vi befann oss på fritidsgården där Denne lärare jobbade (som tidigare jobbat på vislanda) han höll på och skriva både till mig och min kompis flörtigt, ville träffas, skrev även andra olämpliga saker där han ingående beskrev vad han ville göra med oss. Vid detta tillfället var vi cirka 14-15

  1. Misstänker att detta är samma person som den ena av dom avstängda lärarna,då han jobbade på mohedaskolan dessa åren……

 3. Ja rektorn är inte mycket att ha. Dom ville inte ens uttala sig när någon ville göra en intervju. Helst av allt så ville dom väl att det inte skulle komma ut alls.

 4. Vad är det för filmer ni lagt ut på switch-runner.com i detta inlägg?
  Man ska ange mobilnummer för att få se filmen och längre ner i det finstilta står att mobilnumret kommer debiteras med 298:-
  Finns nog risk att någon stackare missar det finstilta. ☹️
  Lägg upp filmerna som vAnligt istället.

 5. Har också gått på mohedaskolan för något år sedan. Denna ”lärare” bodde tidigare i moheda och de var ofta som vi var ute på kvällarna i moheda som vi stötte på honom där han ofta frågade var vi skulle och hängde gärna efter oss. Även skrivit till mig och flera andra vänner på Snapchat och frågat om vi skulle ses och att han var intresserad av oss mm.

  Han har även erbjudit att köpa ut cigg/snus till 13-14 åringar och använder det som muta för att ses

  Hoppas att retorn på moheda skolan blir informerad om allt kring honom och hans kompanjon så att man inte anställer någon av dom igen.

 6. jag är så himla glad att detta uppmärksammas! rektorn är ett riktigt skämt och jag misstänker att han också har med saken att göra. ni gör ett grymt jobb! keep your work up!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *