Sponsorer

– Jag vet inte vad han håller på med, han låter som exorsisten när han onanerar, sa fiskaren i telefon.

– Han pratar skånska, svarade jag avmätt.

Magnus fortsatte att skicka sina exorsist-masturbationsvideos blandat med bilder på alla nersprutade badleksaker.

Efter ett telefonsamtal där Magnus undrade var han får spruta I barnet så bestämde de träff på Ystad station.

Magnus pumpade upp badbollarna, simringen, enhörningen och alla andra leksaker inför barnets ankomst. Sedan gick han till stationen för att hämta henne.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

 

61 thoughts on “Underbare uppblåsbare MagnusBadboll (Napp #179) Ystad

  1. Friskt att sagga på en badleksak, skulle kunna förstå om det var i en pool men gubben ligger i sängen?? Har pool själv och när man leker med sig själv i den är ju inte direkt badbollen första tanken.

 1. Bra jobbat Dumpen, ännu ett äckel

  Kan tillägga att exorcism innebär att en Kristen person ber ivrigt för någon för att föra ut demoner. Denna ”exorcism” han utövar är ju snarare motsatsen

  1. Det var skånska som lät som exorcism, och det är inte långt från sanningen. 🙂

 2. Vilken sjuk människa. Dessa går inte att ”bota”. Finns bara ett sätt. Fyfan!
  Heja Sara och Patrik! Ni är bäst!

 3. Badleksaker? På riktigt? Vilket jävla pucko… undrar vad det är för fel på folk. Och den sista idioten är inte född är….

  1. Det är nog en fetisch som är nära besläktad med de som håller på med ballonger och tycker att det är sexigt.

 4. Vilken vidrig människa vad är detta för något bästa Patrik du trycker ner dem.ända in i skorna Sara och Patrik ni kommer hamna på tusenlappen.

 5. Men faan är det här?
  En dåre som tokrunkar sin miniräka och saggar ner badleksaker.

 6. Äckliga jävla gubbslem! Så innerligt trött på vuxna män som tar sig sånna sjuka friheter. Låt barn vara!!!

  1. En sådan person begår visst en grov brottslig handling! Förberedelse till våldtäkt på barn är ett MYCKET allvarligt brott oavsett vad någon säjer! (Borttaget av Admin) Patetiska myndigjetet som inte kan skydda våra barn och då måste det ske en lagändring!, inte snart utan NU Tack!

 7. Men är inte det här förberedelse till våldtäkt? Jag menar rent juridiskt så erkänner han ju.

  1. Nej. Rent juridiskt så har inte erkänt något brott även om han erkänner gärningen.

 8. De går varken in eller ut från din sjuka hjärna, ditt äckliga svin.
  Hoppas du får ett helvete nu när Dumpen tog dig.

 9. Fullständigt vidrigt! Låt barnen vara. Barn kan inte samtycka till sex! Fatta detta någon gång. Det spelar ingen roll vilken fantasi förövaren har. Verkligheten är att all sexuell kontakt med barn är våldtäkt. Fy f-n, vilken ondska. Och så patetiskt att dra i organet och väsa vad han tror är sexsnack när verkligheten är att det är hot och inget annat. Lek med dig själv så mycket du vill och med vuxna som ger samtycke men låt bli barnen!!!!

 10. Om vuxna människor nu tänder på badbollar eller vill knulla i gummistövlar och paraply – fine. Men låt för helvete alla BARN vara ifred!!! Sök hjälp NU!!!
  Än en gång tack till alla er på Dumpen som orkar med detta dag ut och dag in. Ni är fantastiska!

  1. – ”Stor 🙈”
   – ”ja, jag får ta det försiktigt…”

   Hahaha 😂😂😂

 11. Att kunna ha mage till att vara uppkäftig i det där läget, då är det verkligen någon som ska hållas inlåst.

 12. Hur klarar ni att hålla er så lugna? Även om pedofilerna säkert är ”sjuka” människor så blir jag förbannad och äcklad när jag ser bilderna och att han planerar att våldta ett barn. Han bryr sig inte om barnet utam det är hans behov som ska tillfredställas!

  Varje gång ni möter pedofilerna så skyller de ifrån sig. Alla bortförklaringar.

 13. Wow vad var det för sjukdom han hade, hörde inte riktigt men det verkar vara allvarligt! Inlåsning omedelbart, kasta bort nyckeln .

 14. Och vad fan är detta för sjuk fetisch?! Att vilja våldta barn är tillräckligt vidrigt. Men så badleksaker och spruta på dom?! Fy fan för alla äckliga män! Slutar aldrig förvånas här inne 🤮

 15. Han kan gå hem och spruta i sina badbollar istället…..kan hålla sig sysselsatt ett tag med tanke på den samlingen. Idiot!

 16. Alla depraverade och storda varelser som ni fiskar upp. Badleksaker! Helt ok men bisarr fetish, det stora felet var att ett barn skulle bli valdtaget pa den uppblasbara unicornen. Och s’en sitta dar och vara stolt over rosa bandet, wtf! Jag tycker om att valdta barn men jag stodjer kampen mot cancer minsann!

  1. Det finns en högre andel sjuka människor bland de som bär rosa bandet än de som inte bär. Detta för att normala människor inte har ett behov av att visa att de besitter en förmåga till att känna empati och att solidariskt betala för att höja möjligheterna för andras överlevnad. Jag brukar köpa några band varje år och sen ge de tillbaka till butiksbiträdet så att denne kan sälja dessa ytterligare en gång till någon desperat människa som inte förstår att det är töntigt att bära runt på skiten. Mitt agerande resulterar då i dubbel inkomst än om jag hade haft det löjliga behovet. Japp, jag är bättre än alla som bär runt på bandet.

 17. Läskigt om han har någon släkting i den åldern hpppas dom har koll på det.. eftersom han nämnde något om det

  Så otroligt otrevlig attityd med tanke på vilka brott han begår å vill begå. Patrik har rätt i att det kan dyka upp ännu mindre trevliga typer när man simmar runt i såna där vatten..

  det är någon sjuk fetisch med badbollarna och den barnsliga med enhörningen.. känns som något som p”dos skulle gilla.. men vad vet jag..

  Ännu sjukare är ju att han skriver med så små tjejer..

 18. Dela dumpens gäddor mer mer mer och överallt så fler kan se och varnas.
  Bra jobbat och stackars barn. Bara för dumpen konfronterar dessa gubbar en gång eller flera betyder inte det att de kommer sluta att skriva till barn i sexuellt syfte eller sluta utsätta barn för sexuellt utnyttjande. Bra jobbat mer resurser krävs i Sverige för att motverka sexuellt utnyttjande.

 19. Vakna Ystad!
  Denna man skall aldrig mer få träffa några barn någonstans, men hur ska vi hjälpas åt så det inte händer?
  Dessa sjuka människor måste stoppas och vi andra måste våga se.
  (Borttaget av Admin)
  Tack Patrik och Sara.
  Dumpen kommer att göra underverk och gör redan. Tack🙏🏻

  1. Eftersom inte samhället verkar bry sig om våra namn!, måste vi ju agera själva! Den byråkratiska vägen är ett långsamt skämt som sköts av politiskt utsedda människor som inte bryr sig ett dugg!
   Låta ALLA människor få reda på var de här avskummen bor, för skam-skuld funkar på alla! Alltid offentlig göra var de bor och informera omgivningen vad de håller på med!

 20. De som åker till Ystad Havsbad i sommar kan få se
  IQ Badboll simma omkring bland alla sina uppblåsbara
  badleksaker. Kanske han kastar en o annan lysten blick
  efter någon liten flicka i bikini som leker på stranden?
  Borde inte kommunen sätta upp en varningsskylt?

 21. Va i helv…. Så bra att ni hittar dessa sjuka jävlar !!!! Tack för jobbet ni gör ❤️

 22. Det här kan nog vara den sjukaste hittills. Han behöver verkligen få VÅRD. Innan ni började med dumpen så kunde jag aldrig tänka mig hur många det finns och hur sjuka de är.

  1. Och det här är bara skummet på ytan. Det är läskigt med män. Man vet ju aldrig hur de funkar egentligen. Tragiskt.

 23. Ja attityd hade han onekligen. Tänka att begå sådana grava misstag, men ändå vara såpass kaxig. Han hade verkligen tur som inte stötte på ”fel” personer, för då hade det verkligen kunnat sluta illa för honom.

 24. Ni gräver bara djupare och djupare. Hittar dom mest farliga och sjukaste fiskarna som lever mitt i bland oss. Mår illa. Tack för erat arbete.

 25. Om man inte visste, hade man ändå anat oråd, med tanke på hans psykopatiska ögon.

 26. MOHAHAHA! 😹😹😹 Årets mest skruvade har nog korats! En blandning mellan gast skrämmande, WHAT!? och herregud… Ruggigt jävla skrämmande att denna störda individ har varit runt andras barn… Går det ens att göra en sån här individ friskare på nåt sätt? Gissar att han flyttar utomlands efter denna uthängningen, han kan ju knappast bo kvar i lilla Ystad… Vi får bara hoppas att Polisen håller ögonen på honom och tipsar Polisen i hans nya hemland 👮‍♀️

 27. Alltså jag garvade till när jag såg badleksakerna. Vad är för fel på människan? Han har ett stökigt rum fullt med badleksaker som han vill antasta barn i? Herregud.. sätt in honom på psyk.
  Jag blir förvånad varje gång vad det finns för folk… man kan inte ens tänka sig. Det är som att dessa personer inte har några gränser överhuvudtaget.

 28. Går det inte att ta fast honom??? Förberedelse? Blir helt matt av att veta att det ens existerar såna här avskum

 29. Vilken vidrig människa. Min 11 årig son blev kontaktad av en sådan äckel för två år sedan när han var 9 år gammal. Vi polisanmälde men de gjorde ingenting, ärendet lades ner.
  Ni gör ett fantastiskt arbete.

 30. Ögonen sägs vara själens spegel och hans ögon såg verkligen skyldiga ut. Ett riktigt äckel. Såna som han ska inte komma undan, men vet att allt för många gör det och lämnar ett långt spår av offer efter sig. Dumpen, ni gör ett fantastiskt jobb! Tack.

 31. Kul för hans tvilling brorsa 🙁 Jag minns honom 2008 när man jobbade på Ekdahls Åkeri en riktig grott människa är han peddon allafall, sjuk en jävel nu tyvärr, skriker Sankt Lars.

 32. Nu förstår jag varför det va slut på badbollar i hela Ystad !
  Badbolls fetish va något nytt du och hädanefter får du fan hålla dig till dom ditt creep.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *