Sponsorer

Sjöbopillan träffade på vårt barn ute på en webbsida. Konversationen fortsatte sedan i privat chatt. När tiden för träff närmade sig så var Sjöbopillans dagsform inte den bästa. Han trotsade dock smärtan, åt ett piller och bjöd barnet till sitt hem.

Först körde han den standard-vita lögnen om att han inte alls hade bjudit hem någon. När lögnen tog slut verkade mannen tämligen obrydd över att bli ertappad med sin önskan om intimitet med barn. När han gick in för att svara i telefonen som ringde så gick vi iväg.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

9 thoughts on “Sjöbopillan (Napp #178)

  1. Alltså dessa äckliga män🤢 jag förstår inte heller att dem försöker prata om att dem är byxmyndiga när dem är 15år, precis som det är normalt och vara 40+ och tända på en 15åring. Kräk är va dem är. Ni är grymma som sätter dit dem ❤️

  2. Asså usch, tror han verkligen någon som är ett barn vill ha honom?? Ingen m ung vuxen hade velat det heller, elelr ordentligt vuxna för den delen heller.. inte för utseendet ska spela roll. Men vilken värld lever dom i?? Bortskruvna från verkligheten.. men i vissa fall lyckas dom ju manipulera å våldta barn ändå. Äckligt. Sättet han skriver på ett sätt som personen han skriver med är ett objekt äcklar mig med , va menar han med nummer två att personen ska ha bajsat innan dem ses?? Som om det ska vara hans oro.. blä och usch!!

  3. Vilken vidrig människa, ni är mycket duktiga Sara och Patrik vi står bakom er i alla väder.

  4. Bra jobbat som vanligt man undra hur många det finns verkar ju vara hur mycket som helst ..

  5. Men fy i helvete.. den där gammelgäddan skulle man nästan vilja konservera och ha som trofé – vilken fångst! Swish kommer. Tack för att ni finns.

  6. Fattar inte att han behöver ragga på barn! Denna hunk kan ju antagligen få vilken tjej som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *